Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
a wiecie że nie jadłam nic od 10 rano? i wcale mi się nie chce przez ten obolały żołądek 😞

oj nieladnie oja panno, glodzisz dziecko, powinnas cos jesc jesli nie dla siebie to dla malej, bedziesz miala mizerna dziecine jak tak bedziesz niejadala. Znasz wage swojej malej?

magda123 napisał(a):
ja tak miałam w połowie ciąży nie mógł serca odnalezć ale zrobił na szybko usg i młody bardzo skakał 🙂

no moja to jest odwrócona pleckami do brzucha ,często jak widzę to wypycha nie nóżki (jak to było z Amelką) tylko pupkę a kopie mnie tam "w środku" i może dlatego trudno znaleźć

iwonka1 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
a wiecie że nie jadłam nic od 10 rano? i wcale mi się nie chce przez ten obolały żołądek 😞

oj nieladnie oja panno, glodzisz dziecko, powinnas cos jesc jesli nie dla siebie to dla malej, bedziesz miala mizerna dziecine jak tak bedziesz niejadala. Znasz wage swojej malej?

moja droga imienniczko ja dotąd to jadłam aż za dużo...ale gdy sie ma wirusówkę to lepiej nie przeciążać żołądka wystarczy dużo pić zresztą nie mogę dzisiaj patrzeć na jedzenie niestety...
a malutka na ostatniej wizycie miała już prawie 3kg 😉 🙂

iwonka1 napisał(a):
ktg wyczuje nawet przez plecki, to Twoja mala bedzie tylem sie rodzila. Bo juz sie nie dowroci

główkę ma na dole jest po prostu odwrócona tyłem ciała do brzucha a nóżki ma od środka więc to nic nie zmienia przy porodzie

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
wirusówke? masz grype zoladkowa?

no niestety 😞

to faktycznie nie przeciazaj brzuszka ale jesc tez musisz, skad to cholerstwo sie do Ciebie przyczepilo. Jak tzreba na siebie uwarzac bo nigdy nic nie wiadomo, teraz odpoczywaj duzo zeby nie przyspieszyc sprawy....

• Mamusia
magda123 napisał(a):
nie ja mam Ktg tylko po co mi zapis skoro on w monitor patrzy 🙂 zapis zostaje gdybym robiła w szpitalu tak jak z moją pierwszą ciążą 🙂

a twoja nie odwróciła się główką w dół do iwonaa

no ja chodze juz do tego szpitala w ktorym bede rodzic na zapis ktg

magda123 napisał(a):
nie ja mam Ktg tylko po co mi zapis skoro on w monitor patrzy 🙂 zapis zostaje gdybym robiła w szpitalu tak jak z moją pierwszą ciążą 🙂

już pisałam 😜jest główką w dół tylko nie wiem jak Wam wytłumaczyć o co mi chodzi twarz rączki i nóżki ma odwrócone do "środka" brzucha a cały tył ciała ma od strony skóry 😉

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):

już pisałam 😜jest główką w dół tylko nie wiem jak Wam wytłumaczyć o co mi chodzi twarz rączki i nóżki ma odwrócone do "środka" brzucha a cały tył ciała ma od strony skóry 😉

wiem za pózno mi post wszedł 🙂

Iwonaa napisał(a):
nie wiem jak Wy moje drogie ale ja już będę się kłaść jeszcze nie czuję się stuprocentowo... a jutro ślubowanie w szkole u Amelki muszę dojść do siebie 😉
dobrej nocy kobitki 🙂)

mój mały miał pasowanie 14 pazdziernika 🙂 🙂 🙂