Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
A DZIŚ RANO MIAŁAM JAKĄS DZIWNĄ WYDZIELINE GALARETKOWATĄ I TROSZECZKE ZABARWIONĄ ALE DUŻO TEGO NIE BYŁO...CIEKAWE CO TO? 🤨 🤨 🤨

pewnie ci czop odpadł 🙂
NIE WYDAJE MI SIĘ ŻE TO CZOP MADZIU...CHOLERKA WIE CO TO

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
MADZIA CZYTAŁAM O TWOIM CC FAJNIE MASZ ŻE MASZ USTALONY TERMIN U MNIE TO JAKAS MASAKRA 😞

albo mi zrobią w poniedziałek 8 albo w ciągu paru dni bo my pierw będziemy próbować rodzić naturalnie ale gin mi powiedział ,ze mam marne szanse 😉

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
MADZIA CZYTAŁAM O TWOIM CC FAJNIE MASZ ŻE MASZ USTALONY TERMIN U MNIE TO JAKAS MASAKRA 😞

albo mi zrobią w poniedziałek 8 albo w ciągu paru dni bo my pierw będziemy próbować rodzić naturalnie ale gin mi powiedział ,ze mam marne szanse 😉
TO SUPER NIE BĘDZIESZ SIĘ MĘCZYC 🙂 MASZ PRZYNAJMNIEJ COŚ USTALONE A U MNIE NIC NIE WIADOMO 😞

magda123 napisał(a):
kama czop może ci wychodzić na raty ale ja tego nie wiem bo nie miałam czegoś takiego tylkoz tego co tu dziewczyny piszą 🙂
A MOZE WYCHODZIC NA RATY...BO WCZORAJ TEŻ TO MIAŁAM JAK WSTAŁAM ALE MNIEJ I NIE BYŁO ZABARWIONE...TEŻ TAK POMYŚLAŁAM ALE WYDAJE MI SIE ŻE TO MA BYC JAKAS KULKA 🤨 🤨 😁 😁

magda123 napisał(a):
kama czop może wychodzić na raty w różnych kolorach i wielkościach 🙂
a jeśli chodzi o cesarkę twoja to mnie bardzo dziwi czemu nie wezmą cię wcześniej 🤨
HEHEH TO CHYBA MI WYCHODZI NA RATY 🙂 BO MAM OD WCZORAJ JAKIES DZIWNE UPŁAWY Z TA WYDZIELINĄ...I DO TEGO MOKRE MAJTKI JAK BYM SIĘ POSIUSIAŁA...A WIEM ŻE MI SIE NIE CHCIAŁO 🙂...ALE JAJA 😁 😁 😁....A WRACAJAC DO CC TO JA TEŻ SIE DZIWIE ☺️ ☺️ ☺️NP NIC TRUDNO 🤨

• Mamusia
kama ja idąc wczoraj do gina byłam przekonana ,że 8 to pójdę do niego na ostatnią wizytę 🙂 a on do mnie z tekstem ,że 8 mam być w szpitalu między 9-10 rano i będziemy wszystko badać i działać 🙂 tyle,że nie wiem czy działać w tym samym dniu pod kroplówkę czy na nastepny bo byłam w takim szoku ,że nawet nie spytałam ☺️

magda123 napisał(a):
kama ja idąc wczoraj do gina byłam przekonana ,że 8 to pójdę do niego na ostatnią wizytę 🙂 a on do mnie z tekstem ,że 8 mam być w szpitalu między 9-10 rano i będziemy wszystko badać i działać 🙂 tyle,że nie wiem czy działać w tym samym dniu pod kroplówkę czy na nastepny bo byłam w takim szoku ,że nawet nie spytałam ☺️
WYOBRAŻAM SOBIE TWÓJ SZOK 😁 😁 ALE FAJNIE BO BĘDZIESZ MIAŁA SZYBCIEJ MALUSZKA PRZY SOBIE NIŻ SOBIE TO WYOBRAŻAŁAŚ 🙂 TYLKO SIĘ CIESZYC MADZIULA 😁 😁 😁