Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
kama ja sie bardzo cieszę a zarazem obawiam ,że może nie tam trzymać a nie wiem jak Andżelka zareaguje na to ,że mnie nie ma tyle w domu 🤨 ona za mną beczy jak wyjdę bez niej do kuzynki na godz. a co dopiero tyle dni 🤨

WIEM Z DZIECMI TO TAK BYWA MOJE TEŻ ZAWSZE ZA MNĄ RYCZAŁY JAK SZŁAM NAWET DO SKLEPU...JUZ Z TEGO WYROSŁY 🙂 ALE WIEM CO TA TWOJA MALUTKA PRZEŻYWA...I WIEM SERCE CI SIĘ KROJI... 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
sluz z krwia moze schodzic nawet 2 tyg, jesli nie masz skurczy i wody ci nie odeszly nie musisz jechac do szpitala 😉
p.s. choc ja lekko krwawilam jak mi lekarz zrobil masaż szyjki macicy, bo sie rozwierala, wiec pewnie u ciebie tez sie szyjka przygotowuje.
powodzenia i milego czekania.

No i idę o zakład, że one też mnie wyprzedzą;p
Powiem Ci, że chyba włożę do torby tylko takie rzeczy jak szlafrok, kapcie, piżamki, bielizna, wkładki laktacyjne (mam jeszcze od czasu jak się Kub urodził;p), podpaski, kosmetyki, ręcznik, dokumenty, tantum rosa i jakieś pampersy i mokre chusteczki dla małego jakby mi były potrzebne 😉 A więcej to nie mam pojęcia.. wyleciało mi z głowy 😁
Grzesiek będzie mi dowoził;p 😁

GoGr napisał(a):
No i idę o zakład, że one też mnie wyprzedzą;p
Powiem Ci, że chyba włożę do torby tylko takie rzeczy jak szlafrok, kapcie, piżamki, bielizna, wkładki laktacyjne (mam jeszcze od czasu jak się Kub urodził;p), podpaski, kosmetyki, ręcznik, dokumenty, tantum rosa i jakieś pampersy i mokre chusteczki dla małego jakby mi były potrzebne 😉 A więcej to nie mam pojęcia.. wyleciało mi z głowy 😁
Grzesiek będzie mi dowoził;p 😁
wpadam jeszcze na chwilke przed wyjsciem...zabierzcie ze soba jeszcze sztucce 🙂kubek 🙂 i chyba to wszystko 🙂

Pati200 napisał(a):
dzwoniłam przed chwila kama kazał czekac na skurcze no i odejscie wod mowił ze takie sa objawy moge zaczac rodzic nawet zaraz 🙂
dokładnie...ja sie już też dziś naczytałam od rana o tych czopach i itd.