Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ale macie fuksa dziewczyny z tymi wozkami, nie wiem gdzie wy je wynajdujecie takie tanie, ja za swoj dam 1400 zł ale nowy, baby design gtx ale juz za caly komplet z fotelikiem lacznie, Pati miala mi dac znac jakiej firmy ma wozek bo dosc tani a podobno super ale cos sie z nia rozmijam

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia to koniecznie kupię to tantum rosa 🙂 skoro polecasz.
Iwona ja znalazłam na allegro wózek 🙂
Aqula miała termin na tak wcześnie? Czy urodziła bo coś było nie tak?
Ja uciekam brzunie bo mój już krzyczy że mam jeszcze minutę :P
I mam iść się myć bo oczy na zapałki zaraz będę trzymać a nadal coś piszę.
Zajrzę jutro 🙂 tylko proszę dużo nie pisać bo nie nadążam wszystkiego przeczytać.
Dobranoc :*
:**** od Majeczki

• Mamusia
ja nawet nie stosowalam specjalnego kremu na rozstepy a raczej przeciwko nim tylko oliwke i balsam do ciala, nie mam ani pol rozstępu pomimo mojego ogromnego brzucholka 🙂 ale to po mamie chyba bo ona tez nie miala zadnego rozstepu, takze mam fajnie elastyczna skóre, chociaz tyle.

• Mamusia
Hej Dziewczyny ! U mnie cisza i tak zajrzałam do Was jak tam idzie rozpakowywanie 🙂 Najlepszy krem na popękane sutki to Bepanhen albo jeszcze Linomak 🙂 Ja będę kupować wózek Cosatto Cabi ale bez fotelika bo nie potrzebuję 🙂 Mam nadzieje, że dobrze się czujecie. Czekamy aż wszystkie zdrowe i całe się rozpakujecie bo Grudzień też już chce 😁

Iwoko na sutki dobry jest bepanthen 😉 czy jakoś tak to się pisze;p;p
A co do rozstępów to faktycznie geny mają tu dużo do powiedzenia.. jedne się nie smarują wcale i rozstępów nie mają a drugie regularnie kremy używają a i tak im skóra popęka..

Aisak 😉 Daj nam jeszcze trochę czasu;p;p Chociaż nie powiem już byśmy chciały być po;D

GoGr napisał(a):
Iwoko na sutki dobry jest bepanthen 😉 czy jakoś tak to się pisze;p;p
A co do rozstępów to faktycznie geny mają tu dużo do powiedzenia.. jedne się nie smarują wcale i rozstępów nie mają a drugie regularnie kremy używają a i tak im skóra popęka..

Aisak 😉 Daj nam jeszcze trochę czasu;p;p Chociaż nie powiem już byśmy chciały być po;D
JA TEZ MAM TEN KREM BEPANTHEN I JSZCZE Z AA.. 🙂

iwonka1 napisał(a):
to Wy juz uzywacie ten krem? to jest chyba na popekane sutki, ja narazie popekanych nie mam.

Nie jeszcze 😉
Teraz dobrze jest się "pobawić sutkami" 😉 "powyciągać je" jakby bo potem dziecko łatwiej go łapie cyca 😉 Czasem się zdarza, że kobieta ma za płytkie sutki i maleństwo ma problem z łapnięciem..

iwonka1 napisał(a):
w takim razie zaopatzre sie w ten krem i saszetki tantum rosa. Cos jeszce polecacie? jakies herbatki na laktacje? ja kupilam z Hipp na probe i zobaczymy

Z herbatką to powoli 😉 Może Ci nie będzie potrzebna 😉

• Mamusia
GoGr napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
to Wy juz uzywacie ten krem? to jest chyba na popekane sutki, ja narazie popekanych nie mam.

Nie jeszcze 😉
Teraz dobrze jest się "pobawić sutkami" 😉 "powyciągać je" jakby bo potem dziecko łatwiej go łapie cyca 😉 Czasem się zdarza, że kobieta ma za płytkie sutki i maleństwo ma problem z łapnięciem..

nie wiem jak twoje ale moje sa bardzo wrazliwe i nie daje rady ich dotknac bo mi odrazu ciary przechodza ale na szczescie mam odstajace brodawki, nie mam problemu z wklesłymi takze niunia napewno sobie zlapie 🙂 byle bym umiala ja karmic.... za chwilke wracam...

• Mamusia
No dobra dam Wam jeszcze trochę czasu, ale nie za dużo !! 😁 😎 Bepanhen jest wspaniały goi rany super szybko! Ja go używałam- może głupi przykład, ale na strupy po zrobieniu tatuażu i wygoił mnie w 4 dni 😉 Ja niestety geny mam fatalne co do rozstępów 🤨 Zaatakowały mój brzuch niemiłosiernie 🤔 😮 Na szczęście na piersiach czy nogach mam minimalne i szybko w ogóle nie będzie ich widać uffff.... 😉

kamusia1981 napisał(a):
A TWÓJ KUBUŚ JAK TAM???

Właśnie budzi mi się co 15 min.. zapowiada się czuwająca noc...
A mój poszedł na nockę.. Ja się chciałam ogolić bo jutro gin a tu chyba nici.. No chyba, ze młody zaśnie w końcu porządnie

GoGr napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
A TWÓJ KUBUŚ JAK TAM???

Właśnie budzi mi się co 15 min.. zapowiada się czuwająca noc...
A mój poszedł na nockę.. Ja się chciałam ogolić bo jutro gin a tu chyba nici.. No chyba, ze młody zaśnie w końcu porządnie
....TAK TO WŁAŚNIE JEST...JAK DZIECI SĄ CHORE,WOLAŁABYM JA TO PRZECHODZIC NIZ PATRZEC JAK SIE BIEDNY MĘCZY 😞 A GORACZKA MU ZESZŁA??