Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):
Iwona czy to jest twoje stare zdjecie czy obcięłaś włosy??

obcięłam 🙂 gdyby było stare to nie wyglądałabym jak podstarzała trzydziecha a teraz z tymi kilogramami to już całkiem 😁 😉

nie o to mi chodziło kiedyś pisałaś ,że zapuszczasz wlosy 🙂 i z tąd moje pytanie było

zapuszczałam Madzia ale ze mi się z natury podkręcają to wygladałam w nich jak w "starym kinie" haha i musiałam coś zrobić 😁

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
no no komuś się zbliża poród 😁Pati tak miała kilka dni przed swoim porodem 😁wiesz ,że Magda urodziła??

a powiem Ci szczerze że wolałabym aby samo sie zaczęło ,nawet przed terminem bo najgorsze jest to czekanie jak pomyślę,że muszę sie położyć na oddział gdy minie termin to mi słabo....

magda123 napisał(a):
Iwona nie tylko tobie mnie też się nie uśmiecha leżeć 🙂 mam nadzieję ,że w poniedziałek powie mi coś konkretnego czy w tym dniu pod kroplówkę czy na następny 😉

moja siostra jak miała mieć cc to zawsze kładła się dzień wcześniej a dopiero następnego dnia jej robili...

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
a Ty jak tam? po niedzieli masz mieć cięcie?

nie wiem na 100% albo w pon. albo nie wiem kiedy

mnie wczoraj powiedział ze główka jeszcze dosć wysoko a rozwarcie na luźny palec to nie wiem czy ruszy wcześniej....chyba poczekam do terminu jednak 😞

magda123 napisał(a):
ja bym wolała w pon. dla tego ,że może bym w piątek wyszła 🙂

jak Ci zrobią nawet we wtorek to na niedzielę powinni Cię puścić jeśli wszystko będzie z Wami ok 🙂
ja z Melka musiałam leżeć 8 dni bo jej postępowała zółtaczka...

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
a Ty jak tam? po niedzieli masz mieć cięcie?

nie wiem na 100% albo w pon. albo nie wiem kiedy

mnie wczoraj powiedział ze główka jeszcze dosć wysoko a rozwarcie na luźny palec to nie wiem czy ruszy wcześniej....chyba poczekam do terminu jednak 😞

u Gośki z pazdziernika też mały miał wysoko główkę 🙂 a ty jak masz już takie objawy to raczej cię wcześniej złapie niż w terminie

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):

jak Ci zrobią nawet we wtorek to na niedzielę powinni Cię puścić jeśli wszystko będzie z Wami ok 🙂

wiesz co ja jak miałam z Adziulką cc to ona nie miała żółtaczki 🙂 położna mi mówiła ,że po cc rzadko się zdarza żółtaczka u dzieci 🙂

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):

wiesz co ja jak miałam z Adziulką cc to ona nie miała żółtaczki 🙂 położna mi mówiła ,że po cc rzadko się zdarza żółtaczka u dzieci 🙂

no to lepiej 🙂

magda123 napisał(a):
dzisiaj uczyłam sie pisać z tel. na forum co bym mogła do was zajrzeć jak będę leżeć 😁 na urlopie

o ja z netu na komórce nie korzystam bo i tak płacę strasznie wysokie rachunki 😞 a najgorsze jest to,że nie przysyłają mi bilingów i nie wiem za co ,w końcu mam 3 godź darmowe do wszystkich sieci...

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):
dzisiaj uczyłam sie pisać z tel. na forum co bym mogła do was zajrzeć jak będę leżeć 😁 na urlopie

o ja z netu na komórce nie korzystam bo i tak płacę strasznie wysokie rachunki 😞 a najgorsze jest to,że nie przysyłają mi bilingów i nie wiem za co ,w końcu mam 3 godź darmowe do wszystkich sieci...

dla tego kupiłam sobie kartę ,że jak przekroczę limit to będzie koniec 😁 😁

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):

dla tego kupiłam sobie kartę ,że jak przekroczę limit to będzie koniec 😁 😁

na kartę to co innego a ja mam abonament-masakra 😠

magda123 napisał(a):
ale ja będę mieć w szpitalu dwa tel. ten co mam na abonament i na karte do internetu 😁 😁

no ja też musiałabym pomyśleć bo mam jeden tel na zbyciu....ale pewnie też nie umiałabym korzystać 😁 😉