Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GoGr napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):

TO BARDZO FAJNIE JAK SIE TYM W PL.ZAJMUJĄ...BO GORZEJ BY BYŁO JAK BYŚ MIAŁA WYSYŁAC DO USA...JAK BY SIE COS STAŁO 😠

no właśnie facet pisze na stronie, że jakby co ma oryginalne części zamienne i nie trzeba na własny koszt w razie potrzeby wysyłać do stanów tylko do niego 😉 Więc tym bardziej super sprawa - ale wózek sprawia wrażenie solidnego więc wątpię, że często się psuje

PEWNIE ŻE TAK JESZCZE GO KIEDYŚ SPRZEDASZ...I INNE DZIECI JESZCZE W NIM POJEZDZĄ

kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):

TO BARDZO FAJNIE JAK SIE TYM W PL.ZAJMUJĄ...BO GORZEJ BY BYŁO JAK BYŚ MIAŁA WYSYŁAC DO USA...JAK BY SIE COS STAŁO 😠

no właśnie facet pisze na stronie, że jakby co ma oryginalne części zamienne i nie trzeba na własny koszt w razie potrzeby wysyłać do stanów tylko do niego 😉 Więc tym bardziej super sprawa - ale wózek sprawia wrażenie solidnego więc wątpię, że często się psuje

PEWNIE ŻE TAK JESZCZE GO KIEDYŚ SPRZEDASZ...I INNE DZIECI JESZCZE W NIM POJEZDZĄ

Ja raczej nie planuję odsprzedawać 😉 w końcu mam jeszcze 3 siostry, które kiedyś też będą miały dzieci 😉

GoGr napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
ALE JESZCZE PRZED SNEM SKOSZTUJE MOJEJ NUTELI 🙂 😜

A ja pepsi... ;D kurde no ochotę mam;D

JA WCZORAJ KUPIŁAM SOBIE 2 COLE BO TEZ MAM CZASAMI TAKĄ OCHOTE SIE NAPIC..ZE MASAKRA...SZCZEGÓLNIE JAK MI SIĘ STRASZNIE PIC CHCE...A PIJĘ OSTATNIO OD GROMA:
)

GoGr napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):

Ja raczej nie planuję odsprzedawać 😉 w końcu mam jeszcze 3 siostry, które kiedyś też będą miały dzieci 😉

A TEGO TO NIE WIEDZIAŁAM 🙂

iwonka1 napisał(a):
ale Wam fajnie platki czekoladowe, miodowe, pepsi, juz nie pamietam jakie maja smaki te przysmaki 😞 😞 😞 😞

TY TO BIEDNA JESTEŚ...A MY CI TU SMAKA ROBIMY 🤨 🤨 🤨

kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
ale to ze nie pije pepsi to nawet dobrze bo to najgorszy syf a Wy szpikujecie tym Wasze maluchy

TAK NAPRAWDE TO TERAZ WSZYSTKO JEST SYFEM 😜 😜 😜 😜

słuszne stwierdzenie 😁

iwonka1 napisał(a):
GoGr napisał(a):
kosmetyki z oriflame 😉 Zawsze wstaję na 6 żeby zamówić bo wtedy mi wszystko przychodzi 😉

to chyba jakis zart 😁 😁 😁

czemu żart? bo nie łapię.. ☺️

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
ale to ze nie pije pepsi to nawet dobrze bo to najgorszy syf a Wy szpikujecie tym Wasze maluchy

TAK NAPRAWDE TO TERAZ WSZYSTKO JEST SYFEM 😜 😜 😜 😜

Kami ja sie tak pocieszam 😜 😜 😜 bo co mi pozostało....

• Mamusia
GoGr napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
GoGr napisał(a):
kosmetyki z oriflame 😉 Zawsze wstaję na 6 żeby zamówić bo wtedy mi wszystko przychodzi 😉

jakbys zamowila o 8 to nie przyjda?????? 😉

iwonka1 napisał(a):
GoGr napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
GoGr napisał(a):

jakbys zamowila o 8 to nie przyjda?????? 😉

Wiesz co.. bo to wygląda tak, że oni na jakiś tam region mają konkretną ilość.. a konsultantek jest sporo i czasem zwyczajnie mają już w brakach.. a ja nie lubię kiedy ktoś u mnie coś zamawia i mi to nie przychodzi bo np. za późno zamówiłam.. Dlatego na wszelki wypadek wstaję o 6 na 10 min i składam zamówienie zaraz jak otworzą nowy katalog 😉

iwonka1 napisał(a):
hej dziewczyny nie uciekajcie jeszcze.... 😞

Ja jeszcze jestem ale już powoli wymiękam.. bo od tego mojego płaczliwego nastroju to jeszcze oczy i głowa boli od kompa... :/
Bo plecy to już przyzwyczaiłam 😜