Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
jestes wreszcie Kami. To chyba tatus z nami pisze a nie Madzia, chyba ze sie myle 🙂[/quot
JESTEM...POJADŁAM ZA DWOJE 🙂I JESTEM ZADOWOLONA 🙂 😁 😁 😁

a wiesz ze ja teraz tez zaczynam jesc za dwoje, ciagle bym cos podjadala, nie wiem czy to stres tak na mnie wplywa czy poprostu mala tyle potrzebuje i nawet grzesze bo kawalek ciasta wczoraj i dzisiaj zjadlam ale nie moglam sie opanowac...

iwonka1 napisał(a):
juz po kolacji? czytam i czytam te art co mi podalas linka i juz mi sie w oczach pierniczy. Jest tego od pierona

TAK PO KOLACJI 🙂 CO DO STRONKI TO SPORO TEGO JEST I MNIE TEŻ SIE W OCZKACH PIERNICZYŁO 🙂 😁 😁 😁

iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
jestes wreszcie Kami. To chyba tatus z nami pisze a nie Madzia, chyba ze sie myle 🙂[/quot
JESTEM...POJADŁAM ZA DWOJE 🙂I JESTEM ZADOWOLONA 🙂 😁 😁 😁

a wiesz ze ja teraz tez zaczynam jesc za dwoje, ciagle bym cos podjadala, nie wiem czy to stres tak na mnie wplywa czy poprostu mala tyle potrzebuje i nawet grzesze bo kawalek ciasta wczoraj i dzisiaj zjadlam ale nie moglam sie opanowac...

JA MAM TO SAMO NIBY ZJADŁAM BARDZO DUŻO A DALEJ JESTEM GŁODNA...MAM JAKIS WIEKSZY APETYT ZNOWU 😉

iwonka1 napisał(a):
co dobrego jadlas? bo ja jajoche na maselku, hmmm pycha 🙂

KANAPKI ALE RÓŻNORODNE 🙂JAJKO SER,SEREK TOPIONY ŻYWIECKA KIEŁBASA I RZODKIEWKA 🙂MMM TEŻ PYCHA 🙂 😜 😜 😜

iwonka1 napisał(a):
od paru dni wieczorami czuje takie burczenie w brzuszku, co to moze znaczyc? i napewno nie jest to z glodu bo np tertaz jestem najedzona za trzech a mam takie bulgotanie. Ty tez moze masz podobnie?

JA TO TEZ MAM OD PARU DNI,TYLKO ŻE JA CZUJE DALEJ GŁÓD MIMO ZE ZJADŁAM OGROMNĄ PORCJE 🙂

magda123 napisał(a):
No tatuś.Magda wraca w poniedziałek ,w każdym razie mam taką nadzieję.Mam nadzieję ,że żonka nie będzie na mnie zła ,że z wami piszę bez jej wiedzy i do tego na jej profilu 😮

A JAK ONA SIE CZUJE?BOLI JĄ PEWNIE RANA NA BRZUSZKU?PEWNIE NIE BĘDZIE ZŁA 🙂 😉

• Mamusia
magda123 napisał(a):
No tatuś.Magda wraca w poniedziałek ,w każdym razie mam taką nadzieję.Mam nadzieję ,że żonka nie będzie na mnie zła ,że z wami piszę bez jej wiedzy i do tego na jej profilu 😮

napewno zla nie bedzie, powiemy Madzi ze to bardzo mile z tatusia strony ze nas informuje o zdrówku Jej i maluszka, więcej takich tatusiow sobie zyczymy jak zony pojda na porodowke 🙂 😉
Pozdrowienia rozwniez dla tatusia.

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
od paru dni wieczorami czuje takie burczenie w brzuszku, co to moze znaczyc? i napewno nie jest to z glodu bo np tertaz jestem najedzona za trzech a mam takie bulgotanie. Ty tez moze masz podobnie?

JA TO TEZ MAM OD PARU DNI,TYLKO ŻE JA CZUJE DALEJ GŁÓD MIMO ZE ZJADŁAM OGROMNĄ PORCJE 🙂

to Ty faktycznie jestes nienasycona 🙂

• Mamusia
Magda czuje się dobrze i z każdym dniem coraz lepiej.
Kamil też nie nażeka 😎
Niestety ale jest dzisiaj na diecie sucharowej
Junior miał dzisiaj badanie słuchu i wypadło dobrze.
Jak by były jeszcze jakieś pytania to postaram się wam odpowiedzieć jak to tylko będzie możliwe, bo chwilowo jestem samotną matką z dzieckiem 😁