Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oczywiście przyspiesza jeśli jesteś już w 39- 40 tyg. ciąży. U mnie seks wywołał skurcze. Z powodu tych niezwykłych właściwości spermy, kobiety z zagrożoną ciążą ( jeżeli w ogóle mogą się kochać) nie powinny tego robić bez prezerwatywy. Polecam tę metodę, bo w cudowny sposób łączy przyjemne z pożytecznym ;-)Oczywiście jeśli tylko masz na to ochotę, ja nie miałam z tym problemu, bo całą ciążę miałam nieustającą chcicę ;-) Pozdrawiam i szczęśliwego rozwiązania życzę.
WYPOWIEDZ KOBIETY 🙂

iwonka1 napisał(a):
ja to juz z moim starym nawet nie sypiam bo sie rozpycham, ciadragle budze i musze miec duzo miejsca, hadra jestem nie???

JA Z MOIM TEZ NIE SPIE BO LUBIE BARDZIEJ SALON NIZ SYPIALNIE 🙂
I LUBIE MIEC ŁÓŻKO DLA SIEBIE 🙂 😁

iwonka1 napisał(a):
nie zupelnie nocny marek bo w nocy spi, chociaz przez ostatnie dwie noce budzila sie ok 2 ale ogolnie w nocy spi tylko tak do 23:00 wierzga. Słyszalam ze to kiedy sie wierci w brzuszku to bedzie tez tak po porodzie, to prawda?

NIE MAM POJECIA ☺️ ☺️ 🤨 🤨IWONKA

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
ja to juz z moim starym nawet nie sypiam bo sie rozpycham, ciadragle budze i musze miec duzo miejsca, hadra jestem nie???

to Ty tak jak moj, spi w salonie a ja w sypialni, tym bardziej ze w salonie mamy naroznik nierozkładany a ja sobie na calym lozu spie jak ksiezniczka 🙂 i nie zaminilabym go na zadne inne lozko, mam tak rewelacyjny materac ze mimo niedogodnosci nocnych wstaje zawsze rzeska.

iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

to Ty tak jak moj, spi w salonie a ja w sypialni, tym bardziej ze w salonie mamy naroznik nierozkładany a ja sobie na calym lozu spie jak ksiezniczka 🙂 i nie zaminilabym go na zadne inne lozko, mam tak rewelacyjny materac ze mimo niedogodnosci nocnych wstaje zawsze rzeska.

JA W SALONIE TEZ MAM NAROŻNIK OGROMNY 2,5 NA 2,5 I POPROSTU GO UWIELBIAM 🙂

• Mamusia
Tak sobie jeszcze zerkłem na wasze forum i doszedłem do wniosku,że dzsiaj jest jeszcze dialog,a jutro może tu być jednoosobowe forum. Czy to nie smutne ,przez 9 miesięcy budujecie tu nowe znajomości,które już nieuchronnie dobiegają końca.Pewnie posiedzicie tu jeszcze z miesiąc i bedzie wam brakować czasu na pierdoły na forum.
To tak jak ze szkoła ,dobiegła końca i kontakty się pourywały.

iwonka1 napisał(a):
o rany ale spioszek jestes, Ja nie chodze tak wczesnie spac.

JA KIEDYS SIEDZIAŁAM DŁUGO WIECZORAMI NAWET DO 3 W NOCY ALE PRZEZ CIĄŻE JESTEM BARDZIEJ WYCZERPANA I TEZ TAK KOŁO 6.30 WSTAJE BO TAK SIE PRZYZWYCZAIŁAM PRZEZ SZKOŁE DZIECI 😉

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Tak sobie jeszcze zerkłem na wasze forum i doszedłem do wniosku,że dzsiaj jest jeszcze dialog,a jutro może tu być jednoosobowe forum. Czy to nie smutne ,przez 9 miesięcy budujecie tu nowe znajomości,które już nieuchronnie dobiegają końca.Pewnie posiedzicie tu jeszcze z miesiąc i bedzie wam brakować czasu na pierdoły na forum.
To tak jak ze szkoła ,dobiegła końca i kontakty się pourywały.

madrze piszesz, tak pewnie bedzie, stworzylysmy swego rodzaju rodzine, ktora nieuchronnie sie wykrusza i w koncu zniknie 😞 😞 i bedzie mi Was brakowalo.