Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
no niestety kasy idzie, ale na razie tak musi być,po pół roczku zacznie już wszystkiego próbować a jak będą ząbki to już powoli wszystko zacznie jeść tak jak Amelka to i mleka wtedy będzie szło mniej
na czym jak na czym ale na dzieciach oszczędzać nie zamierzam haha 😁 😉

aleś mi pojechała po rajtach ☺️

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂
My już w swoim domku - wróciliśmy od dziadków.
Troszkę Was poczytałam.....
Gosiu chusta super 🙂 Ja ma nosidełko (po Małej siostry mojego męża), ale jakoś na razie nie używaliśmy....
A z moją wagą to bywa różnie - niby mieszczę się chyba we wszystkie ubrania. Ale jak jestem u rodziców, albo teściów to trochę jakoś więcej ważę (trochę za dużo podjadam - babcie za bardzo nam dogadzają jak przyjedziemy do nich) :silly . Ważę tak średnio 55kg (przed ciążą 52kg). Ale jest Ok - trochę skórki na brzuchu zostało - ale może do wakacji jakoś zniknie..hihi
Niestety moja Nadusia jeszcze nic nie je innego niż mleko (ohydne zresztą) 🤨- tak bardzo chciałabym już podawać jej zupki, deserki.....tak mi Jej żal, jak my jemy np. zupę -a ona patrzy na nas i pewnie też zjadłaby coś lepszego niż Nutramigen..... 😞
Miłego dnia 🙂

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
no niestety kasy idzie, ale na razie tak musi być,po pół roczku zacznie już wszystkiego próbować a jak będą ząbki to już powoli wszystko zacznie jeść tak jak Amelka to i mleka wtedy będzie szło mniej
na czym jak na czym ale na dzieciach oszczędzać nie zamierzam haha 😁 😉

aleś mi pojechała po rajtach ☺️

no co Ty Madzia chyba się nie obrażasz? to trochę z przymrużeniem oka było 😉

magda123 napisał(a):
a kiedy ja się na was obraziłam 😁 😁 😁 no co ty 😜nie należę do tych co się szybko obrażają 😁

no ja myślę 😁 kto jak kto, ale Ty? 😁 😁

• Mamusia
hej babolki 😘 😘

Gośka ty kiedyś pisałaś ,że Mati wsadził sobie palec do buzi od stopy ,mojemu się to udało w tamtym tygodniu i też miał taką frajdę ,że mu się udało 😁 😁a teraz jak je widzi to pierwsze co to idą do buzi ale zawsze po kąpieli chyba wie ,że wtedy są czyste i nie śmierdzą 😁 😁 .Moja skleroza jest duża i mi się przypomniało żeby wam to napisać ☺️ ☺️

oj Madzia przecież Ty się nie umiesz fochać 😁 i chwała Ci za to 😜 😁 😁 😁
nie mam dziś weny do pisania... zaglądam tylko ☺️
Majka się drze ostatnimi czasy na mnie jak jej nie biorę to mam pisk w domu, tak sie mała cwaniara nauczyła 😁 albo ją przechwaliłam ,że taka grzeczniutka albo to przez zęby 😉

dzień dobry 🙂
u nas dzis generalne porządki a ja sie cieszę jak głupia 😁 tzn. mam wysmienity humor 😁 choc przede mną kupa roboty i Majcia, która domaga sie zainteresowania 😁 ale i tak mi wesoło bo będę mieć już posprzątane na święta 😁 😁