Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no niestety dziewczyny, takie życie, ja też już coraz częściej zostawiam Majkę bo muszę pracować przy sadzonkach ale przynajmniej w każdej chwili mogę do niej zalecieć, już mi jej żal bo biedna chce sie coraz więcej bawić i tęskni.... 😞

magda123 napisał(a):
bry babolki 😘

i mnie dopadła choroba 🤨 już mnie coś trafia dzieci do zdrowia wracają a ja co?? będę chora w taką pogodę 😠 ale i tak na dwór będę wychodzić 😁

Magda dwa głębsze w świeta i wyzdrowiejesz he he 🙂 😁
ale dziś dzień, mam full roboty... 🤔

cześć dziewczyny 🙂 jakie pustki, 😮 chyba wszystkie w kuchni zajęte... 😜
chciałam się tylko pochwalić,że moje małe kochane dziecko wreszcie zrobiło "normalną" kupę ! 😁
a więc doczekałam się 😁 😁 może to nie temat na tą kolacyjną porę ale cieszę się bardzo 🙂 😉

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
cześć dziewczyny 🙂 jakie pustki, 😮 chyba wszystkie w kuchni zajęte... 😜
chciałam się tylko pochwalić,że moje małe kochane dziecko wreszcie zrobiło "normalną" kupę ! 😁
a więc doczekałam się 😁 😁 może to nie temat na tą kolacyjną porę ale cieszę się bardzo 🙂 😉

nie dlaczego bardzo apetycznie 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

hej kobitki 🙂
Paulinko jak fajnie,że się odezwałaś, kurde przez chwilę zastanawiałam się kto to taki... ☺️ ☺️ zapomniałam Twój nick ☺️ ☺️
napisz jak tam się Twój przystojniak chowa 🙂
u nas spokojnie, już wszystko na święta przygotowałam, jeszcze tylko kąpiel i odpoczynek, Majka jak zaczęła robić te swoje "normalne" kupki to nie zrobi na raz tylko wali po trochu w każdą pieluchę 😁 😁 mam nadzieję, że wszystko się jej ustabilizuje 😉 🙂
WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WAS I MALUSZKÓW 😘

• Mamusia
mój maluszek bedzie miał niedługo 6 miesiecy i jeszcze nie chorował tylko co katarek miał na początku 😞ale teraz wychodzą mu szkudniki czyli ząbki i jest strasznie marudny ale tak to jest ok dziewszyny bardzo sie za wami stęskniłam ale mam nadzieje ze teraz bede tu częściej 😁

magda123 napisał(a):
a mojemu wyszło słowo mama 😁 😜

mówię Ci Magda, że Twój to jakimś geniuszem zostanie 😁 😉 😜
mojej Majce też się czasem uda tak zagaworzyć ,tylko,że ja nie zwracam na to uwagi, bardziej Amelka wyłapuje różne słowka, już się biedna nie może doczekać kiedy Majka zacznie gadać 😉

Pati200 napisał(a):
hej kobietki i jak tam święta??? 🙂 😘

Pati oprócz tego,że jestem chyba z dwa kilo cięższa to święta fajne, rodzinne....a jutro drugi dzień i kolejne 2 kg...a po świętach będzie dietka hehe 😁 😉