Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

Hej lasencje 🙂
Wkurzył mnie wczoraj głupotą ale wkurzył;p oczywiście nerwy moje mi również w odpowiedni sposób wynagrodził 😁 😁 😁 znaczy od razu poszliśmy się pogodzić;p;p
A teraz wstałam z bólem głowy i pewnie niedługo wybiorę się na miasto.. muszę pudło na zabawki kupić bo mam dość tego zbierania non stop;p;p

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć Madziu, jak samopoczucie? Ja czuje sie super ale rozmawialam dzisiaj z szefową i padła decyzja ze od września ide na L4, takze wybycze sie za wszystkie czasy 🙂
A Ty Gosiu nie dobrze ze tak codziennie Cie boli głowa to musi byc męczace..... ale kazdej z nas cos dolega, w sumie to bym wolala codzienny bol glowy od cukrzycy ciązowej ale coz Bog tak chciał

Iwonka żadne zabobony;p po prostu może coś zjadłaś co nie powinnaś;p
Ja byłam z Kubą u taty 😁 zamówiłam mu koszulki na urodziny (znaczy Grześkowi) i teraz musze za nie zapłacić.. no i po to pudło na zabawki znów musze lecieć:/

a Kuba dostał kolejne prezenty : kosiarkę robiącą bąbelki i autko na pilota;p żebyście widziały jaka radość była i niedowierzanie, że to jego;p;p

witajcie Brzunie 🙂 jak mija dzień? u mnie do tej pory w biegu ,myłam okna (Magda tylko się nie śmiej) ale ja muszę co miesiąc bo mi muchy paskudzą i nie cierpię na to patrzeć 😁
Iwonka ja w pierwszej ciązy też miałam za wysoki cukier w 6-mcu , tak mi wyszedł w badaniach, byłam nawet 3 dni w szpitalu, ale powtórzyłam test na glukozę i już było ok 😉 teraz w poniedziałek idę po odbiór wyników i już drżę ze strachu czy będzie dobrze, bo ostatnio przesadzam ze słodyczami...... ☺️

• Mamusia
mam żelazo i brałam przez tydzien zanim zrobiłam badania a ona i tak spada 🙂 mało tego czytałam na forum ,że dziewczyny ktore brały te same tabletki miały to samo 🙂 czyli ,że im się nie podnosiła ale zobaczymy jak pójde do niego to może inne mi przepiszę 🙂