Skocz do zawartości

dodatkowa praca dla chętnych mam | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.Mieszkam w Gdańsku i jestem mamą 5-cio miesięcznego maluszka.Od dwóch miesięcy jestem również dystrybutorem FM GROUP POLSKA.Daje mi to niezależność i możliwość zarobienia pieniędzy co na bezpłatnym wychowawczym jest fajną alternatywą.Szukam również chętnych mam które tak jak ja chciałyby sobie dorobić.Praca jest przyjemna i nie absorbuje zbyt dużo czasu.Jest to sprzedaż bezpośrednia (jak Avon czy Oriflame)W ofercie są perfumy (odpowiedniki oryginalnych zapachów),kosmetyki do makijażu i chemia.Chciałabym rozbudować mocną sieć e Trójmieście (ale nie tylko) więc zapraszam każdą chętną osobę.Odpowiem na każde pytanie,a może podpiszemy umowę?Zapraszam.

cześć ... wiesz ja na razie wśród znajomych i koleżanek sprzedaję i jakoś idzie.Teraz robi sie coraz cieplej to piórnik do wózka i w drogę 😉 Spotkania przy piaskownicy i pewnie jakaś klientka się znajdzie.Zamów też plakaty i się rozreklamuj.Buziaki...

• 1 miesiąc później...
* W FM Group możesz awansować tworząc własny zespół
* Twoje zarobki są nieograniczone i ich wielkość zależy tylko od Twojego zaangażowania
* Ty decydujesz o tym kiedy pracujesz, z kim pracujesz oraz gdzie pracujesz
* Ty decydujesz o tempie pracy i dlatego współpraca z FM Group nie koliduje z innymi Twoimi zajęciami
* Możesz dzięki właściwie podjętej decyzji odnieść sukces i odmienić swoje życie

W FM Group możesz zarobić poprzez

* Sprzedawanie produktów z katalogów,
* Prezentowanie oferty firmy znajomym i zachęcanie ich do podjęcia współpracy z FM GROUP. Tworzysz w ten sposób zespół przedstawicieli i firma wypłaca Tobie dodatkowe pieniądze zgodnie z wielkością obrotu całej struktury
* Realizowanie kolejnych etapów w karierze w FM Group nagradzanych dodatkowymi nagrodami finansowymi
* Zaangażowanie w rozbudowę własnego zespołu

• 1 miesiąc później...
  • 10 miesiące później...
  • 1 rok później...