Skocz do zawartości

Fenoterol + Isoptim + Luteina, ból odbytu | Forum o ciąży

Dagaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam brzuszki!
Czy któraś z Was zażywa fenoterol + Isoptim + Luteinę?
W 33 tyg. zaczęła mi się akcja porodowa tj. odejście czopa, rozwarcie, skurcze, organizm się oczyszczał i bóle. Powstrzymali mi, leżałam 3 dni na patologii, obecnie jestem w domu i za 2 dni mam odstawić leki. Mój stan psychiczny ubolewa... Cieszę się, że moja dzidzia dojrzewa w brzuszku a nie w inkubatorze czy gdzieś ale z drugiej strony źle mi z tym, że oszukuję naturę 🥴 boję się, że leki źle na nas działają. Jakby 2 siły się we mnie biły - naturalna z lekami. Czuję się coraz gorzej, do tego doszedł ból odbytu. Nie z zewnątrz tylko jakby wewnątrz. Jest bardzo twardy, 2 dni temu gdy aplikowałam Luteinę czułam jakby kulkę wielkości pieści od strony odbytu na głębokości połowy palca. Czy któraś z Was miała coś podobnego? Jutro idę do ginekologa, zapytam się, ale co ginekolog to też mogą być różne opinie więc wolę Was zapytać.

• Mamusia
Witaj, ja od 23 tc ciązy biorę Fenoterol i Itoptin zaczeła mi sie rozwierac szujka i miałam skurcze tak własnie w 23 tc az do teraz je biore i na cąłe szczescie za tydzien lekarz kazał mi odstawic 🙂 🙂 prawie 9 miesiecy cos biore najpierw Duphaston i Luteine a teraz to i mam jeszcze krązek, także natura czsami inaczej kieruje, a najlepiej aby dzidzia była po 36 tc urodzona 🙂