Skocz do zawartości

witam wszystkie przyszłe mamusie | Forum o ciąży

mamuska83

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzięki za odp. 🙂Ja pierwsze dziecko tez rodziłam na polnej ale teraz tyle sie mówi że to masówka itd.nie chwali się teraz polnej jak słyszę i czytam.W mojej rodzinie rodziły dwie na Św.Rodzinie i bardza chwalą.Waham się ale raczej zdecyduję się na Św.Rodzinie.Ponoć opieka przy porodzie ok tylko drogi porod rodzinny300zł ale można ponoć pisać pismo o darmowy 🙂No i dziecko jak sie chce można mieć przy sobie 🙂pozdrawiam 😉

• Mamusia
czesc Angela

podobno tzn duzo lasek z forum chwali sobie raszei 50zł za porod i lutyca za darmo jest
ale to tak jak w kazdej sprawie zdania sa podzielone . ja jak wspomnialam rodzilam na polnej i teraz raczej tez mim ze masowka ale maja jednak sprzet najlepszy a co do sw rodziny nie wiem tez niby spoko ale jakos przekonania nie mam

• Mamusia
Witam, ja postanowiłam rodzić w szpitalu Św.Rodziny i Wam tez polecam. znam kilka kobiet, które tam rodziły, chwaliły super pomoc ze strony położnych, jak również pomoc laktacyjną i ogólne warunki. Co ważne dziecko przynoszą na żądanie.Pozdrawiam

• Mamusia
Ja mam taki mętlik co do wybrania szpitala,mieszane mam uczucia niezdecydowana że powoli mnie to denerwuje!Na polnej jest tak jak piszesz najlepszy sprzęt i to mnie najbardziej przekonuje, najważniejsze jest zdrowie dziecka a co do Raszei nie mam przekonania!!!ale jeszcze przemyślę,dzięki za odp 😆

• 2 lata później...