Skocz do zawartości

Wytrzewienie jelit | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Mamusia
czesc , moja starsza corka obecnie 8-letnia , jest po wytrzewieniu jelit , dzis juz jest wszystko dobrze , przeszla operacje zaraz po porodzie ( urodzilam ja silami natury ) miala naciagnieta skore z plecow , goilo sie to wszystko dlugo , ale wiadomo ze kazdy przypadek jest inny , w dodatku odetta byla wczesniakiem , urodzila sie w 32 tyg , ale dzis jest wszystko ok , trzymam mocno kciuki , i zycze duzo sily bo przeprawa przez to jest dosc dluga i sila sie przyda i dobre mysli pozdrawiam

• 2 lata później...
  • Mamusia
drogie mamy!
my rowniez jestesmy po przejsciach, jednak nasz synek ma juz 15 miesiecy i biega, krzyczy, tanczy i spiewa i nikt nigdy nie powiedzialby ze byl chory i urodzil sie z wada. moj przypadek jest podobny do tych opisanych na forum, ja moge dodac ze szpital kliniczny w poznaniu na ul. polnej jest naprawde wart polecenia. siostry opiekuja sie wspaniale mamami, dzieci maja cudowna opieke. naszego synka operowal doktor becela piotr, i gdyby kiedykolwiek czytal moja wypowiedz to DZIEKUJEMY PANIE DOKTORZE!! gdybyscie mialy pytania piszcie lub dzwoncie: [email protected] lub 695372260

• Mamusia
drogie mamy!
my rowniez jestesmy po przejsciach, jednak nasz synek ma juz 15 miesiecy i biega, krzyczy, tanczy i spiewa i nikt nigdy nie powiedzialby ze byl chory i urodzil sie z wada. moj przypadek jest podobny do tych opisanych na forum, ja moge dodac ze szpital kliniczny w poznaniu na ul. polnej jest naprawde wart polecenia. siostry opiekuja sie wspaniale mamami, dzieci maja cudowna opieke. naszego synka operowal doktor becela piotr, i gdyby kiedykolwiek czytal moja wypowiedz to DZIEKUJEMY PANIE DOKTORZE!! gdybyscie mialy pytania piszcie lub dzwoncie: [email protected] lub 695372260