Skocz do zawartości

Porodówka Ruda Śląska - godula | Forum o ciąży

justi5

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc dziewczyny jestem wlasnie w 35 tyg ciazy i wiadomo coraz blizej porodu mam rozne mysli . .. . . chcialabym wiedziec czy ktoras z was miala jakies dobre badz zle doswiadczenia z tym szpitalem w Rudzie Ślaskiej - Goduli i chcialaby sie tutaj z nimi ze mna podzielic ?? Czekam na jakies informacje 😉 Pozdrawiam

faktycznie, na to też nie zwróciłam uwagi... 🙂

ale myślę, że każda porodówka ma dobre,bardzo dobre i fatalne opinie. chyba nigdzie nie jest idealnie 🙂
u mnie np. gronkowiec, pijana doktorka robiąca CC 🙂 a w Pyskowicach gdzie tak chwalili moją koleżankę źle wyczyścili i dostała krwawienia, musiała tam wrócić...
obyśmy tylko tego nie doświadczyły!

zachwycone? no proszę! opinie podzielone...
ja słyszałam nie dość że o tym co pisałąm, to jeszcze że położne okropnie nieprzyjemne, że nie pomagają i o wszystko trzeba się prosić....
a jak byś miała możliwość to byś u nas rodziła?? 🙂

• Mamusia
pewnie !!! 4 moje kolezanki z pracy tam rodzily i 3 byly zachwycone . .. jedna jednak mniej no, ale to i tak dobry wynik 🙂 no i moja kuzynka urodzila tak 2 dzieci i tez mowi ,ze super . . . . dopisze ,ze wszystkie porody byly na przestrzeni 3/4 lat 🙂 a lekarza prowadzacego dwie mialy dr Adama Tiszlera inne nie wiem niestety. .. . . takze na twoim miejscu Ja bym sie nie zastanawiala 🙂

znam doktora i też pozytywne opinie słyszałam, ale z dwie negatywne zupełnie 🙂

nie zastanawiam się, nie będę cisnąć do Pyskowic, czy Bytomia 🙂

kurcze, mam nadzieję że wreszcie ktoś Ci udzieli opinii na temat tej porodówki na Goduli 🙂

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
hej 🙂
Justi - rodziłam na Goduli niecałe 2 miesiace temu i jestem baaardzo zadowolna... jedyny minus to taki, ze szybko do domu wypuszczaja... cc mialam we wtorek a w piatek o 12 juz do domu wracałam...
Położne az za mile.... podczas porodu naturalnego były tak przesłodkie ze az mnie zaczely wkurzac podczas boli porodoych 😁 😁 bardzo szybko zareagowaly jak zorientowaly sie ze dziecko ma trudnosci z przejsciem przez miednice... zawolaly lekarke, a po chwili bylam juz na sali operacyjnej i mialam cc...
po porodzie rewelacyjna opieka...
ale tak jak pisze Agaa zawsze znajdzie sie jakis kiepski przypadek... krwotok itd i ktos bedzie niezadowolony

JEDYNY MINUS to to ze maja mnooostwo pacjentek i czasem odsylaja na Swietochlowice
no i to ze szybko wypuszczaja, ale to pewnie z tego powodu zeby zwolnic miejsca dla kolejnych ciezarowek...bo jest ich mnostwo 😉

sorrki za bledy i brak polskich liter ale Mała na rekach 😎

• Mamusia
super Kasiu bardzo dziekuje za pozytywną informacje 🙂 wiec mam nadzieje,ze trafie na ten sam zespół co TY 🙂 i ze nie bedzie za wiele maleństw chetnych w tych dniach na pojawienie sie na świecie 🙂 🙃 bo nie chciałabym szukać innego szpitala w bólach 🙂 a jesli chodzi oto jak wyuszczaja do domku to szczerze wolałabym juz lezec w domku niz na porodowce tymbardziej tak jak ci sie trafiło przez weekend

Gratuluje córeczki 😆 tez chciałabym juz swojego synusia trzymac na kolanach , ale cierpliwie czekam na godzine zero 🙂

• 5 tygodnie później...
  • 4 miesiące później...
  • 2 tygodnie później...