Skocz do zawartości

Lampka z projektorem. Jaką możecie polecić. | Forum dla mam

Bagira

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ponieważ mój syn już wyrósł z karuzeli postanowiłam kupic mu jakąś lampke z projektorem i pozytywką. Jest tego trochę ale wiadomo ze można trafić na bubel dlatego zwracam się do Was drogie mamy, co mogłybyście polecić ? Fajnie wygląda ta :http://www.allegro.pl/item1097221234_lampka_nocna_led_generator_gwiazd_star_gwiazda_hit.html ale ponoc est strasznie nietrwała. Już myslałam o święcacych w ciemnościach gwiazdkach ale juz sama nie wiem.
Czekam na Wasze propozycje.

a ja słyszałam, sama nie jestem zdecydowana, że te z fishera bardzo ciężko się montuje do łóżeczka! ale na czym ta niemożność dobrego zainstalowania polega, to nie wiem ;-)
do momentu aż mi ktoś o tym nie powiedział, to też bardzo się na ten z fishera napaliłam 🙂

ee, bez przesady, a poza tym fisher ma bezpieczne zapięcia podwojne dla dzieci, tak żeby maluch tego nie odpiął i nie walnął sobie na glowę np i pewnie montaż z tego wynika, tak samo jest z ich karuzelami, ale są dopracowane do każdego szczegółu.

• Mamusia
Mam fisher price karuzelę i moj syken ja bardzo lubi a że juz jest duzy to siagnie zabaweczki a szkoda zeby zepsuł bo dla maluszka następnego by była 😉
Powiedzie jeszcze kochane, którą polecacie bo pewnie jest ich trochę.
Kasiu, miałam na mysi tą : http://www.allegro.pl/item1100165248_projektor_gwiazd_led_lampka_nocna_gwiazdy_niebo.html
Tania ale fajnie te gwiadki wykladają. z tym ze ja sroka na wszystko co się swieci więc dlatego mi sie podoba :d