Skocz do zawartości

polożenie dziecka | Forum o ciąży

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też zaczynam 37 tydzień i mój synek również jest ułożony pośladkowo. Moja położna jest zdania, że w moim przypadku już nie ma szans, ponieważ nie ma na tyle miejsca.

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące później...
nie ma czym sie przejmowac !!!!!!!nasza Hania tez jest obrocona glowka do gory i za 2 tygonie mamy termin cesarki 🙂 juz nie mozemy sie doczekac kiedy zobaczymy nasza coreczke :*

• 1 miesiąc później...
JA W 37TYGODNIU CIĄŻY TEŻ MIAŁAM DZIECKO GŁOWĄ W DUŁ ALE BYŁAM NA OBROCIE ZEWNĘTRZNYM W SZPITALU ŚW ZOFII W WARSZAWIE I LEKARZE MALCA ODWRÓCILI I URODZIŁAM DROGAMI NATURALNYMI

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
I ja jestem w 37 tygodniu juz prawie i bylam ostatnio na usg i okazalo sie ze niunia lerzy glowka w dol ale ma ja w mojej prawej pachwinie czyli lerzy w poprzek. Ciekawa jestem czy sie odwroci? Lekarz moiwl mi ze dziecko moze jeszcze zmienic duzo rozay pozycje. Moja kolezanka miala wyznaczony termin na cc i w ostatniej chwili sie okazalo ze mala sie odwrocila i urodzila naturalnie 🙂 takze mysle ze wszystko moze sie zdarzyc! Glowy do gory dziewczyny !!

• 2 miesiące później...
jestem w 36+2tc i dzis wlasnie dowiedzialam sie, ze maly odwrocil sie glowka w dol. mialam juz termin na cc na 15kwietnia ale mam nadzieje, ze urodze sn. Wiec dziewczyny, nie przejmujcie sie az tak bardzo, ze wasze dzieci jeszcze sie nie odwrocily... wszystko moze sie jeszcze zmienic. nie traccie nadzieji.