Skocz do zawartości

SPRZEDAM | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 454
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam przyszle mamusie-mam do sprzedania super zestaw bluzek,tunik i sukienek ciazawych,ktore moga sluzyc zdecydowanie dluzej!zapraszam na aukcje allegro pod nickiem andzia03042.TANIO!
po mojej coreczce mam ogromna wyprawke w rozmiarze 0-3-6 miesiecy,bedzie dobra dla dziewczynki urodzonej wiosna lub latem.na pytania chetnie odpowiem i zdj. ubranek dzieciecych wysle na maila-sukieneczki,spodenki,kurteczki,bluzki,bodziaki,recznie robione sweterki,rampersiki,bluzy...jednym slowem wszystko czego mala perelka potrzebuje na pierwsze pol roku!

• Mamusia
sprzedam super ciuszki dla chlopca i unisex do 6 m-ca.wszystkie sa firmowe w stanie idealnym,bardzodobrym-czysciutkie,pachnace,po jednym dziecku.przykladowe ceny od...body 3zl,pidzamki5zl,spodnie 10 zl(zara,disney,hm,cherokey,cocodrilo i inne znanych marek)
mieszkam na winogradach.telefon 512 085 969.prosze dzwonic.warto.co miesiac wyprzedaje zbyt male ubranka olesia.
polecam

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
witam!!!! mega paka dla synka ponad 120 ciuszków na cały rok od 0-12/18 miesięcy od 56/80 cm niektóre nowych lub 1 założonych
http://allegro.pl/mega-paka-na-caly-rok-od-0-12-m-od-56-80cm-i2063893724.html
dla chętnych fotki na maila / pytania przez allegro

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Witam, mam do sprzedania zabawki Fisher price, fotelik- bujaczek Fisher price, piramidkę krowę Smiki, karuzelkę Rainfrest Fisher Price , kuchenkę Fisher Price mate interaktywną dla dzieci stoliczek dwujżecyczny, u córeczki okazał się hitem, to przy nim nauczyła się wstawać i chodzić, gorąco polecam.
Wiecej info na email
[email protected]
lub na allegro nick zosia78