Skocz do zawartości

siara z krwią!!39tc czemu? | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej wie może któraś od czego pojawia się krew razem z siarą?wczoraj zauważyłam ,że siara z lewej piersi jest lekko zabarwiona krwią ,a dziś to jakby przez dwa oddzielne kanaliki wypływała siara ,a z drugiego krew.........czemu tak jest .........bardzo mnie to martwi tym bardziej ,że do terminu mam już tylko 5 dni.... 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

tak,napewno zapytaj lekarza,a jeszcze jedno co mi przyszło na myśl- hartowałaś sutki np. szorstkim ręcznikiem? bo może po prostu to jakieś podrażnienie,tylko,że gdyby tak było to raczej byłoby to widać na zewnątrz... jak ja hartowałam swoje,to było to bolesne dla mnie,więc może to ma jakiś związek?
co jak co,ale lekarz będzie wiedział najlepiej,więc może zadzwoń,bo rzeczywiście mało czasu Ci zostało,a poród to często zaskoczenie,więc żeby się potem nie denerwować to działaj 🙂

• Mamusia
nie nie hartowałam ich a żaden sposób.....nie wiem może jakoś za mocno je kiedyś złapałam czy coś nie wiem .....wmawiam sobie,że może naczynko jakieś po prostu mi pękło........hmmm jutro się okaże...na razie nie będę dzwonić ,bo miałam takie tylko dwa''wycieki''więc może przejdzie..... ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
ale dziękuję i tak za odpowiedź 😘

ja po porodzie wystraszyłam sie,bo mojej córeczce leciała krew jakby miała okres,normalnie jak kobiecie,nie duża ilość i raz mocno poleciało,a ze dwa razy taki śluz podbarwiony krwią i wysłałam mojego męża do ośrodka,żeby zapytał i usłyszeliśmy,że karmiąc piersią przekazuje jej kobiece hormony,a że po porodzie ja krwawiłam,to ona też takie coś miała...i że to normalne i czasem się tak zdarza...
może i u Ciebie jeszcze przed samym porodem zaczyna się większa burza hormonów i po prostu takie coś masz? może też czasem może się tak zdarzyć,no nic, daj znać co lekarz Ci na to poradził 🙂

• Mamusia
uuuuuu kurde dobrze ,że o tym wspominasz ,bo jak co będę wiedziała o co chodzi bo też córeczkę będę miała......jutro się okaże i napisze co mi mówił.dzięki wielkie 😘 😘 😘 😘
a póki co trzymaj proszę kciuki ,żeby było ok i z tym felernym cyckiem i ze zbliżającym się porodem he he 😜 😜 😜 😜 😜

trzymam trzymam 🙂
a porodu się nie bój,wiadomo różnie bywa,ja szłam z nastawieniem pozytywnym, nic się nie zapowiadało nic nie czułam,a jak rano wstałam odeszły mi wody a bóle dostałam dopiero na porodówce co 1,5 min i to było około 2 godz po odejściu wód. poszło raczej szybko,bez nacięcia krocza,a jestem strasznie szczupła,pierwsze dziecko w wieku 20 lat i był szok w szpitalu,że w taki sposób urodziłam dziecko o wadze 3570g 🙂 i bardzo szybko doszłam do siebie 🙂
nawet przy bólach jeszcze się śmiałam na porodówce i wiem,że nastawienie dużo daje 🙂

• Mamusia
he he no to mamy podobnie.........ja wczoraj miałam 4 skurcze co 15 minut i potem przeszły i ja jak jakiś czubek się śmiałam z moim niewiadomo z czego.......no ale minęły i na razie cisza..no jedyna różnica to to ,że ja za szczuplutka nie byłam ,ale za to mała w 35 tyg nie była zbyt duża ,bo 2216 więc nastawiam się,że będzie dobrze 🙂

oj bedzie dobrze 🙂 odnośnie siary to nie pomogę, bo nie miałam takich dolegliwości 🙂a krwawienie u noworodka to też normalne i nie tylko u dziewczynek 🙂mój synuś krwawił z siusiaka i też położna mi powiedziała żę dziecko ma jeszcze moje hormony i to jest powód 🙂