Skocz do zawartości

dobry ginekolog | Forum o ciąży

iwonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam. Może jest tu ktoś z Gliwic i poleci mi dobrego ginekologa bo mój lekarz z przychodni do tej pory (a to już koniec 9 tygodnia)nie zrobił mi żadnych badań i nie mam karty ciąży i kazał mi przyjść za miesiąc i troszkę mnie to niepokoi.dzięki

• 3 miesiące później...
  • Mamusia
Ja 2 tyg przed tym jak zaszlam w ciaze a moze nawet 3tyg przed tym bylam u mlodej Pani ginekolog. Byla bardzo mila i ogolnie zrobila dobre wrazenie. Jednak jak zaszlam z ciaze i chcialam sie do niej zarejestrowac to pierwszy wolny termin byl za 2.5 mies ;/ tesciowa polecila mi lekarza ktory prowadzil jej ciaze. Slyszalam rozne opinie np. ze jest stary i slepy a ja jestem zadowolona. moze i jest stary ale przynajmniej doswiadczony i potrafi przemowic do rozsadku. Pozatym zna rozne nowosci ze swiata kobiet ciezarnych i wcale nie jest zacofany.

• Mamusia
JA jak dowiedzialam sie o ciazy to poszlam od razu do lekarza a bylo to ma przelomie 4-5 tygodnia wtedy lekarz stwierdzil pecherzyk ale nie zalozyl jeszcze karty, kazal tylko zrobic badania krew, mocz i takie tam inne jak to na poczatku ciazy i kazal przyjsc za miesiac wiec karte mam zalozona od 9 tygonia 🙂

• 8 lata później...