Skocz do zawartości

Maj/Czerwiec 2011 :) | Forum o ciąży

sylvianka3

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
🙂 hej dziewczyny 🙂
Jestem tutaj nowa i bardzo spodobała mi się ta stronka,więc postanowiłam dołączyć do Was 🙂
Obecnie jestem w 10 tygodniu ciąży ,a dokładnie we wtorek będzie 11 🙂
Jeszcze nie znam dokładnej daty porodu,ponieważ niestety mi jak narazie nie podali. Dopiero dowiem się 12 listopada jak będę miała pierwsze USG 🙂 Mieszkam za granicą , a tutaj całkowicie inaczej wszystko się odbywa!
Chciałam się Was dziewczyny spytać jak się czujecie lub czułyście w tych tygodniach ciąży co teraz jestem ja i czy czasami pobolewało Was też podbrzusze?Bo mnie to troszkę martwi...!Ogólnie zawroty głowy i mdłości już mi na szczęście przeszły,bo przez pierwsze tygodnie strasznie się męczyłam,ale wszyscy mi mówią ,że to na dziewczynkę! 🙂))
I kiedy Wam zaczął rosnąć brzuszek? 🙂 Pozdrawiam Was serdecznie i życzę dużo zdrówka dla Was i Waszego Maleństwa w brzuszku 🙂!!!

• Mamusia
sylvianka ja jestem czerwcoweczka 2010, widze ze wg Twpich obliczeń masz 25 maj. Są już założone wątki maj 2011 i czerwiec 2011, poszukaj i tam będziesz miała towarzyszki swojej, niewątpliwie cudownej, doli 🙂 W razie pytań zapraszam na wątek czerwiec 2010 🙂
Bólem brzucha sie nie mart to normalne ponieważ Twoja miednica zmienia powoli miejsce położenia co włąśnie objawia się bólem podbrzusza. Mi w obu ciążach brzuszek zaczynał rosnąć około 4 miesiąca, wszystko zależy od Twojej budowy ciała 🙂 Buziaki i trzymaj się, życzę CI wspaniałego okresu jakim jest ciąża i oczywiście lekkiego porodu 🙂