Skocz do zawartości

mam maly problem | Forum o ciąży

mala82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mala82 napisał(a):
ostatnia miesiaczke mialam 1 stycznia 24 stycznia mialam plamienia 31 stycznia bylam u lekarza usg nic nei wykazalo poszlam dzis do lekarza zrobil mi test wyszedl :-( negatywny a co mnie denerwuje nawet nie zbadal czy cos jest czy nie ma martwie sie kazal nadal mi czekac mam juz dosc pomocy...............

powtarzasz się ;/
albo zmień lekarza, albo rób testy na własną rękę

• Mamusia
Mala82 Dziewczyny mają rację- powtarzasz się. Robiłaś testy były negatywne, lekarz robił USG i nic nie widział, badał Cię nic nie widział, teraz zrobił test i wyszedł negatywny a jakbyś była w ciąży to już powinien wyjść pozytywny. Brak plamienia nie musi oznaczać, że jesteś w ciąży jak nie miałam miesiączki pół roku i to były problemy z hormonami. Nie wmawiaj sobie na siłę ciąży bo wpadniesz w jakąś urojoną ciąże. Widzę, że w ogóle nie czytasz co tu do Ciebie piszemy a powinnaś bo przestałabyś się powtarzać i byś zrobiła ostatecznie test z krwi i wszystko by się wyjaśniło w 100% !! Nie wiem na co liczysz, że w końcu któraś z Nas napiszę, że na pewno jesteś w ciąży tylko lekarz się na tym nie poznaje ?????? Nie licz na to poza tym nawet jakby któraś z Nas tak napisała to nie spowoduje, że w Twoim brzuszku pojawi się Dzidziuś tak t nie działa. Po prostu jak tak bardzo chcesz dziecko to musisz się o nie wytrwale starać a na pewno kiedyś się uda 🙂