Skocz do zawartości

wrzesniowe fasolki 2011 | Forum o ciąży

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mamuski z checia do Was dołącze 🙂bede mamą po raz drugi 13 wrzesnia: 🙂 pozdrawiam serdecznie Ania.Ps.Jak tam u Was samopoczucia??

Czesc mamuski z checia do Was dołącze 🙂bede mamą po raz drugi 13 wrzesnia: 🙂 pozdrawiam serdecznie Ania.Ps.Jak tam u Was samopoczucia??

Cześć dziewczyny 🙂

Również dołączam do wrześniowych fasolek 🙂)))))) Miałam mdłości w 5 i 6 tygodniu na chwilę obecną jest spokój chociaż odrzuca mnie od mięsa, sałatek, surówek i warzyw gotowanych- Jem to na siłę i w miarę reakcji mojego organizmu. Przed ciąża jadłam te rzeczy na potęgę-ogólnie bardzo zdrowo się odżywiałam, a teraz chleb z nutellą, nalesniki, pierogi, cola, fast foody na takie rzeczy mam ochotę- chyba zbyt dużo jest genów mojego męża we mnie, bo on zawsze gustował w tego typu żywności:/

dziewczynki ten wątek już jest 🙂
http://www.brzuszek.net/forum,wrzesien_2011_laczmy_sie,17,607274.html,str=0

nie rozdzielajcie się, w kupie raźniej 😁

pozdrawiam wrześniowa mama 2010 😁

• Mamusia
Witam, ja mam termin na 19 września...ostatni tydzien spedzilam w szpitalu na badaniach 🤢 ...ale wszystko w porzadkeczku...poza anemią 😞...jakas porada na dobra diete z żelazem....poza buraczana ...i szpinakowa???? pozdrawiam goraco wszystkie przyszle mamusie 🙂

• Mamusia
Witam wszystkie dziewczyneczki i ich wrzesniowe fasolki.....Za 2 dni bede w 10 tym tygodniu i czuje sie wspaniale....Spodziewany termin przypada mi na 20 ego wrzesnia, ale wiecie jak to bywa z tymi terminami 🙂 rzadzko sie sprawdzaja w dziesiatke....Nie mam zadnych negatywnych symptomow....W 6,7 i 8 mym tygodniu pojawily sie poranne mdlosci, ale "zapijalam" to sokiem pomidorowym i zaraz przechodzilo....Brzuszka jeszce nie ma? A powinien? Pytanie tak z innej beczki.....jak zaladowac zdjecie na brzuszku? Nie chce mi wejsc na strone....? Buziaki dziewczyny i trzymajmy sie razem przez nastepne trymestry ..... 🙂