Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe no moj tez chowa wsztsko w rozne miejsca a ja potem szukam jak glupia po calym domu rzeczy 🙂 jak bylam z nim w sklepie to nawet wzial skarpetki i schowal je pod kocyki na półce hehe dobrze ze zauwazylam 🙂 pampersa tez wyrzuca jak mu powiem ze 3 razy : "idz wyrzuc pampersa 🙂 " on ma swoje skrytki w domu np. za lodowka, za komodą i za telewizorem codziennie wieczorem zagladam tam i skarby tam znajduje 🙂
dzisiaj deszcz prawie caly dzie padal:/ i bylam z nim tylko chwile na spacerku 🙂

• Mamusia
Mi Grzesiu też teraz zasnął, sam na szczeście. Ja od rana nic jeśc nie mogę 😞 wczoraj cały dzień pobolewał mnie żołądek, wieczorem chciało mi się zwracać ale nic z tego nie wyszło. Potem tak jak pisałam dreszcze, bóle, stan podgorączkowy, a dziś wstałam, zjadłam jedną brzoskwinię i nie chce mi sie jeść, a jak otwoeram lodówkę do mnie odrzuca 😲
powinnam coś zjeśc bo mi jest teraz słabo, ale cholera nic przełknąc nie mogę 😞

Sandra, i jak tam z Nadia? coś poważnego?

• Mamusia
A to nie zawsze tak bylo?? bo u nas zawsze caly rok sie dawalo wnioski...

Do przedszkoli w marcu chyba, ale zlobki caly rok.
Jak wrocilismy od lekarza znowu..39temp.., a my jeszcze na dzis bilety do kina kupilismy, jak misie uda mloda polozyc spac, to pewnie pojdziemy...ehh..chyba nie jestem wyrodna matka? 😞

hehe przelałam młodemu herbatkę z butli do Kubka niekapka i on teraz namiętnie próbuje wlać ją z powrotem do butli bo z butli się mu fajnie chlapało po całym domu a z kubeczka, pomimo usilnych starań nie chce kapnąć ani trochę;p 😁 ciekawe na ile mu cierpliwości starczy i będzie przelewał ;p czekam tylko aż wybuchnie złością;p;p

• Mamusia
Dobrze, że malej spadła temperatura 🙂

ja dziś miałam ochotę na małe co nieco ☺️, a że teściowie wyjechali to mamy cała chatę dla siebie. No to zawolałam męża do łazienki, ja byłam akurat w wannie, liczyłam na mrrrr ☺️ 🤪 a on stwierdził " nie chce mi się bzykać, ale wejdę do Ciebie do wanny żeby Ci smutno nie było". No i wszedł. Umyłam go, wylazł, ja też wylazłam i nici z sexu 😞 hehe

kasia1986 napisał(a):
Dobrze, że malej spadła temperatura 🙂

ja dziś miałam ochotę na małe co nieco ☺️, a że teściowie wyjechali to mamy cała chatę dla siebie. No to zawolałam męża do łazienki, ja byłam akurat w wannie, liczyłam na mrrrr ☺️ 🤪 a on stwierdził " nie chce mi się bzykać, ale wejdę do Ciebie do wanny żeby Ci smutno nie było". No i wszedł. Umyłam go, wylazł, ja też wylazłam i nici z sexu 😞 hehe

Ależ Twój mąż jest romantyczny;p nic tylko w d.. kopnąć;p
Mój jak teściowa wyjeżdża to wykorzystuje każde pomieszczenie w domu;p

• Mamusia
hej hej 🙂

wróciłam niedawno od moich rodziców. Zostawiłam im Grzesia i pojechałam na uczlenie złożyć wniosek o stypendium socjalne, naukowe i zniżkę za opłatę czesnego, a przedtem byłam jeszcze w urzędzie skarbowym żeby dali mi zaswiadczenie o naszych zarobkach za 2009r 🙂
babka w dziekanacie stwoerdziła na podstawie papierków, że jestem samodzielna finansowo, dlatego jest duża szansa że będzie socjalne, dobre i 200 zł, na połowę czesnego co miesiąc będzie 🙂

a ja Grzesiowi jakoś nie za bardzo lubie dzińsy zakładac, jak coś to tylko na dwór jak jest chłodno, ale jeszcze na szelkach nosi bo mu spadają a niby 86 ;p. W domu biega w dresach 🙂

• Mamusia
moj musi miec na 74 dzinsy bo spadaja mu z tylka na 80 🙂 na dlugosc sa w sam raz 🙂pierwszy raz cos mu z ciuchow na allegro kupilam no drugi bo pare dni temu taka bluzeczke
http://allegro.pl/next-bluzka-z-super-napisem-dla-chlopca-9-12-m-i1219008643.html
ogladam mecz lech -juwentus i kurde postawilam na juwentusa ze wygra bo Polacy jakos hmm same wiecie jak graja hehe a tu niespodzianka 2-0 dla lecha szok 😲 😁 akurat teraz musza wygrywac jak postawiallam przeciw nim 😁 😁 😁