Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

goshe napisał(a):
kurde Oli spal tylko 25minut!!! I OBUDZIL SIE WYSPANY 🙃 skad on bierze ta energie na caly dzien?

hehe jak tylko znajdziesz źródło tej energii to daj znać;p zamknę je przed Kubą bo masakra jest ostatnio;p Młody ma tyle siły w sobie, że w trójkę ciężko nam go okiełznać;p;p

• Mamusia
Hahahaha- Kasia nieźle 😉 No ale takich chwil to na pewno Wam brakuje 😉 Może to pomoże Wam na nowo odnaleźć wielką miłość 😉

Gosiu to chyba taki wiek, że dzieci mają tyle energii. Gabi przed chwilka zasnęła. Ostatnio zaczęła wchodzić do szuflady!!! Sama ją sobie otwiera a potem do niej włazi i siedzi 🙂 Ostatnio wchodziła do pojemnika na pościel w łóżku - naznosiła sobie zabawek i pół godziny dziecka nie miałam 🙂

Sandra to dużo kaski musicie przeznaczyć na pytona...

• Mamusia
kURDE RAZ NA JAKIS CZAS mozna sobie na cos pozwolic, a nie ciagle oszczedzac i oszczedzac.. az sie niedobrze robi... 😞

Nadia dzisiaj spala tylko 30 min.. ona ostatnimi czasy wyrzuca wszystko do smieci albo roznosi i chowa w dziwne miejsca.. 🙂 Dzisiaj swoja tabake, a wczoraj nadii lalke znalazlam w smieciach.. a babci kapcia wrzucila do wiadra z woda LD

Aaa nie mowilam wam.. dwa dni temu mi sie tak zataila, ze koniec.. zamknela szuglade, ktore u nas dosc szybko chodza i zapomiala zeby wyjac palce ze srodka... wpadla w taki bezdech ze sina sie zrobila.. 😞

• Mamusia
Oli na szczescie etap chowania wszystkiego w swoje skrytki 😁 ma za sobą 🙂 obieraczki do warzyw i jednego smoczka do tej pory nie moge znalesc 🙂
smiesznie to musi wygladac jak tak Gabi wchodzi i sie bawi w szufladzie hehehe Oliwierek tak nie bedzie robil bo mamy tylko jedna komode ktora sie ciezko otwiera 🙂ale za to otwiera szafki i wywala z nich wszystko czy to w pokoju czy w kuchni nie ma znaczenia tylko go na chwile spuscic z oka 🙂 a i wyczail ze mozna wejsc na ławe heh wchodzi a pufe a potem na ławe i siedzi tak na tej ławie i sie cieszy podskakuje na dupce 🙂
te dzieciaki co raz to nowe pomysly maja 😁 😁 😁

• Mamusia
ej noo ☺️ ja na prawdę na tym cmentarzu się bałam 😜
No ale zdarzało się nam gdzies na świezym powietrzu pobrykać, jak w domu nie było jak 😉

Grześ etap chowania też ma za sobą raczej, ale teraz wszystko nagminnie wyrzuca na schody, znalazł dziurke przez którą wylatuje wsyztsko na 1 piętro przed sypialnię teściów. wywala mi tam wszystko, nie mam siły juz zbierac 😜

jutro na rano, jade z Grzesiem do moich rodziców także wczesnie wstajemy. Może jutro kupię sobie oficerki ja jesień/zimę, bo nie mam butów do chodzenia praktycznie, wszystkie rozwalone.. PO zajęiach jade do ccc i daichmana.

Sandra, Grześ też się zapowietrza jak mocno się uderzy.. wtedy dmucham mu energocznie w buzię i szybko łapie oddech..

do jutra Laski, papa 🙂

• Mamusia
mloda ma ostatnimi czasy problem z kupa.. budzi sie ok 2-3 rzuca sie po kozku z tylkiem do gory i pierdzi.. 😞

Dopiero wlaczylam kompa i oczywiscie juz sie obudzila.. alez sprawiedliwosc..

a mas pewnie dojezdza powoli do frankfurtu.. az 9h jada i od razu do roboty na noc..ale wroci umeczony..

• Mamusia
hej 🙂

Gosiu, butki fajne 🤪 🤪 ale ja ostatnio be zobcasów chodzę, jakoś odzwyczaiłam się od ciąży 😜

jej, autko już za 600 zł jest. Jeszcze 9 dni do konca

ale dziś zawału bym dostała. Stoje na światłach i podchodzi do mnie zdyszany facet.. ( stał sporo aut ode mnie ) pokazuję mu ze nie mam kasy i nie dostanie nic, a on mi gwałtownie drzwi otwiera. No to ja gwałtownie drzwi zamykam spanikowana, a on znów otwiera i krzyczy ( z dialektem ukraińskim ) "PANI, JA CHCE AUTO OD PANI KUPIĆ, NIECH PANI DA NUMER TELEFONU TO ZADZWONIĘ ZARAZ". No to mu dałam, przeprosiłam za zachowanie i poprosiła o tel po 21.00. Zobaczymy czy zadzwoni.
No mówię Wam, tak sie strachu najadłam że szok 😲 jak gościu będzie jeszcze chciał auto zoabczyć, to już mąż pojedzie mu pokazac.

• Mamusia
Gosiu buty fajne, ale ja podobnie jak Kasia nie preferuje ostatnio wysokich obcasów - chociaż one chyba nie mają aż tak wysokiego. Ja mam kozaki z tamtego roku - odebrałam je niedawno z reklamacji.

Dzisiaj pojechaliśmy po kołdrę i pościel dla Gabi do żłoba. W końcu kupiliśmy 🙂
Kasiu, może zadzwoni i uda Wam się sprzedać autko 😉 Nie dziwię Ci się, że się przestraszyłaś!! Ja bym chyba padła na zawał serca 🙂
Zaraz oglądam Taniec z gwiazdami - Gabi już śpi 🙂 Buziaki

• Mamusia
kazdy by sie wystraszyl...wariat jakis heh ale jak tak napadl to chyba kupi autko 🙂
a ja tam lubie obcasy nie za wysokie oczywiscie ale na plasko jakos nie lubie chodzic 🙂
ja juz nie mam sil do tego mojego mlodego on wszystko co mu wpadnie w rece zjada:sol, piasek, przyprawy rozne a nawet mąke!!do tego nauczyl sie odkrecac tubki np. kremu do rak czy pasty do zebow i tez sie juz raz najadl!!!rece opadaja 🙂oczywiscie ja mu nie daje kremu czy pasty do rak, poprostu przez przypadek sie polozy gdzies w zasiegu jego raczek i koniec...

• Mamusia
No to rzeczywiście macie chłodno w domku...pomimo tego że palicie?? Pewnie Nadulce kaszka nie smakowała i wyrzuciła do śmieci 😁 😁 Ja też muszę mieć oczy dookoła głowy. Teraz Gabi uwielbia rysować kredkami - muszę jej wtedy pilnować żeby mi czasami ścian nie porysowała 🙂 Ale zabawę ma niesamowitą. Nie wyobrażałam sobie że kredki i kawałek kartki mogą sprawić dziecku tyle radości.

• Mamusia
nie nie grzejemy jescze i chcialabym wytrzymac do konca pazdziernika , ale jak spadnie ponizej 15 to na pewno wlacze.. 🙂
my nie palimy martus mimo, ze piece mamy.. mamy ogrzewanie na prad 🙂

Dzis byli u mnie goscie, Darka ciocia.. no i pytam czy ma ochote na winko? mowi, ze tak.. wypila niecala lampke i wiecej nie chcila...wiec poczulam sie zmuszona do oproznienia butelki, ale jednak wymieklam po 3 lampach. 🙂 to nie to samo co piwko. 🙂)

oki ogladam CSI i ide w kimono.

• Mamusia
ten ukrainiec zadzwonił, a jakże.. odebrał mąż. Umówili sie na stacji benzynowej . Podjechał i zobaczył dwóch łysych bandziorów w mercedesie już czekało, do tego blond panienka.. zaczynają oglądac to auto, wytykają wszędzie niedociągnięcia... pytają się ile za nie, a mąż, że 1600 jak jest na szybie.. a oni, że za taką cenę nie kupią. Zapytali się czy mogą też zobaczyć bagażnik i wnętrze auta, a tym samym czasie ta blondyna się gdzieś ulotniła... Maz nie dyskutował dalej tylko zawinął się i wrócił. Szczescie, że cały i nic mu nie zrobili, ukraince jedne.. Wmawiali, że auto miało być w stanie idealnym, że niby tak jest na kartce.. a na kartce jest napisane, że SILNIK jest idealny, nie karoseria..
Zdenerwowałam się, bo mogliby zrobić męzowi krzywdę...
No jeszcze w trakcie jazdy na stację rura wydechowa się urwała, tzn środkowy tłumik i szura po ziemi.. ;/

• Mamusia
z ukraincami lepiej nie handlowac heh ale tak powaznie to naprawde moglo mu sie cos stac... 🤨
Sandra ja tez ostatnio 3 lampki wypilam hehe i wesolo mi bylo 😁 😁 😁
to jak macie komunalne mieszkanie to oni nie moga Wam wymienic okien???
Martus ja Oliwierkowi kupilam taka krede kolorowa co sie po tablicy pisze bo u mnie na placu zabaw jest taka tablica wiec Oli sobie tam pisze kreseczki 😁 w domu jak gdzies zlapie krede to szafki czy ława od razu popisane mam 🙂

• Mamusia
Kasiu, Ukraińcy często kupują takie autka na stłuczkę. Robią to zaraz po zawarciu transakcji więc to właściciel (ten poprzedni) jest za to odpowiedzialny - oni już by to wykombinowali -- nie bedę opisywała jakie mają na to sposoby 😉 mieliśmy wśród znajomych taki przypadek - na szczęście przy podpisaniu umowy pomylili datę sprzedaży auta.

• Mamusia
wiecie, meza zbiło z tropu to, ze nie chcieli go kupic z ataką cenę, ale chcieli zobaczyć go w środku i koniecznie bagażnik... może planowali rach ciach męza do bagażnika i odjechać.. brrr...

Grzes właśnie paróweczki je na sniadanie, a ja zamierzam, jka pójdzie spac, zrobić jedno zadnaie na uczelnie z ćwiczeń z marketingu terytorialnego.. brr, jakies wykresy w excelu, wnioski, tralal lala... ;/

pa 🙂