Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandra, mam pytanie do Ciebie, czy to możliwe, by testy wykazywał brak ciązy a ona jednak jest? iwesz, powoli sobie wkręcam fazę, tak zapytałam 😜
usypiałam teraz małego i jak leżałam to mnie lekko cmiło w krzyżu, a mój do mnie tekst: macica ci się powiększa 🤢 no ten to pocieszył.. 😜

• Mamusia
i jeszcze śmiał mi powiedziec, że jak wczoraj ze soba ten teges ☺️ to byłam TAm jakas inna, duża..

jaki mam apetyt, zaraz całą paczke cornflaksów zjem 😜

a dziś Grzesiu nauczył się nowego dźwięku, na pytanie jak robi piesek, odpowida: HAŁ.. (brzmi to jak szczekanie), a korek robi AM ( i wtedy tak słodko miałczy) 🙂

• Mamusia
hehe, dobre 🙂 Kasia zrob jutro ten test to powinno juz wykazac
Nasz Kacperek jest uczulony na pieski 🙂 heh jak tylko gdzies zobaczy na zywo, czy w tv, gdziekolwiek odrazu mowi hał hał :P masakra jakas :P czasami mam wrazenie, ze tylko to slysze 🙂

• Mamusia
hej
komputer mi sie popsul, o 10 min sam sie wylacza 😞
ale przerowadzka ok OLiwierek lubi nowy domek hehe i spal cala noc myslalam ze bedzie se budzil ale nie 😁
jak zdaze to przeczytam posty a jak nie to nastepnym razem jak wlacze laptopa...
pa:*
teraz rozpakowywanie 😁

• Mamusia
boze co za zlom! 😠 😠 😠 😠!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠
wiecie jak tak Was czytam ze Wasze maluszk tak ladnue jedza to az mi serce sciska...
Oli nic prawie nie jje...makaron bardzo lubi ale sam makaron bez niczego i kakao i suche bulki.... o zadnej wedlinie czy serze zoltym nie ma mowy 😞 czasem zje kawalek parowki z jajkiem a i platki uwielbia z mlekiem, frytki tez zje
zadnych wazyw czy owocow...
Kasia ja uwazam ze troche wmawiasz sobie ciaze, poczekaj jeszcze okres nadejdzie teraz tak jest ze sie nam opoznia, ja ostatnio miaam chyba 4 tygodnie spoznienia, teraz mialam normalnie 🙂spokojnie nadejdzie, nie sadze zeby test byl wadliwy... 😁

zaraz sie wylaczy ZNOWU!!!, uciekam rozpakowywac 😁

Kasia zrobiłaś test??? 😁
Sandra i jak joga? 😁 powaga zachowana?? 😁 😁 😁
Gosia a Oli w nowym mieszkanku będzie miał oddzielny pokój? Fajnie, że się tak szybciutko zaaklimatyzował - dzielny chłopak 😉

Od kilku dni odsyłam Kubę w dzień do mojej mamy żebym ja mogła pisać.. i wiecie co? Tak mu się tam podoba, że nie chce wracać... A dzisiaj zawożę go a tam mój brat z kolegą drogę kopią wujkowi więc Kub odrazu "Łujek, cypepa" że Piter ma ciągnik z przyczepą a wchodzimy do domu to zaczął babci opowiadać, że na polu jest "kopaja" (kopara) 😁 😁
Drań mały 😉 A wczoraj przyszedł do mnie do łóżka, chwycił mnie za szyję (tak mocno, że trochę głowę podniósł) i poinformował, że "tajemy" (wstajemy) 😁 😁 hehe

• Mamusia
Gosia, laptop Twój może miec uszkodzony wentylator, przegrzewa i się i wyłącza sam - przechodziłam przez to az zanmeniłam kompa na stacjonarny 😜 Fajnie, ze juz na noywm mieszkanku i że Oli dobrze spał. To, że jest niejadek to Cu nie zazdroszczę, pewnie wiele tazy musi Ciebie szlag trafiać że nic nie je 😞 kiedyś rzes też miał taki okres że pluł na wszytsko to myslałam ze wyjde z siebie..

Gosia2, nie robiłam jeszcze testu, jadę po 12 do miasta to kupie, ale nie wiem czy jest sens boco jakiś czas pobolewa mnie tak jak na okres i kurcze jakoś szkoda mi kasy na ten test..
Twój Kuba to gaduła 🙂 po kim on tak szybko załapał mowę? 🙂 mój stęka i wydaje odgłosy zwierząt, a tak to zadnych słowek 😜

mój twierdzi, że ja papla jestem i to po mnie;p
rzeczywiście mały mówi dużo 😉 bratowa mojego - psycholog z wykształcenia - stwierdziła, że tępo w jakim kub się rozwija nijak ma się do tego co w książkach piszą 😉

A co do testu - mnie przy obydwu ciążach w okolicy terminu kiedy powinnam mieć okres normalnie brzuch bolał więc nie sugerowałabym się tym 😉

Jaaa... Marzena jak to zrobiłaś żeby Kacper tak długo spał? Kuba już o 6 każe mi wstawać.. 😞

Ale mnie od tyg głowa boli 😞 i żadne tabletki nie pomagają.. nawet trochę nie przechodzi...

• Mamusia
bo wiesz Gosiu, ze odstawilam ponad tydzien temu Kacperka od piersi, powiem ci, ze od tamtego momentu naprawde lepiej sypia 🙂 i my z mezem jestesmy bardziej wypoczeci, przez te 1, 5 roku budzenie po kilka razy w nocy, teraz budzi sie raz moze dwa i spi, jest lepiej :P

Marzena nie chciałam karmić... potem stwierdziłam, że jednak będę (jak mnie cycki przestały boleć 😜) a potem zorientowałam się, że bez wzgl na to co jem po moim mleku Mateusz ma problem z kupką.. więc jemy tylko butlę.. a cyca dostaje raz na chwilkę rano żeby odciągnąć nadmiar i mi ulżyć 😉 ale już prawie nic nie ma więc te praktyki też powoli kończymy 😉

teraz się trzeba tymi flaczkami zająć 😁 bo moje to fatalne są 😞

Kasia - czekamy 😁 😁 😁