Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
Głosowałam 🙂 Mam nadzieję, że uda się Gosi wygrać tę chustę...może potem Ty Kasiu spróbujesz??? Wstawisz zdjęcie małego Grzesia, a chustę będziesz miała od razu jak się maleństwo urodzi 🙂 Na pewno byłaby przydatna przy dwójce...

Marta, nie będę próbowała, widze ile nerwów to kosztuje Gosię ( i wcześniej Ciebie kosztowało), że sobie odpuszczę. Siostra M ma taka tkaną chustę, w razie czego pozyczę od niej 🙂

dziś na obiad pizza, dla kazdego zrobiłam osobne kółko 🙂 teraz piecze się dla M 🙂

My głosujemy codziennie 🙂 🙂 🙂 Miłego dnia mamusie. My byłyśmy na szczepieniu, zaległe (ale tak jakoś się poprzesuwało). Ale teraz Majka wygląda jakby już nie pamiętała 🙂 Włąsnie wącha swoje stopy 🤪 🤪 🤪
Dziwnie ludzie na mnie patrzą jak idę z brzuszkiem (a juz u mnie mocno widać) i 1,5 rocznym brzdącem za rękę hihi 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Martus jak inspekcja heheh to sprzataj 😁
Martus2 heh moj tez lubi wachac stopki i mowi FUUU zawsze hehehe my tak mowimy jak mu calujemy stopki i on podlapal hehe 😁 a ludzmi sie nie przejmuj 🙂
Ewelina niezly spioszek z KUbusia hehe az 3h spi w dzien 😁 😁
Mi ta pizza sie znudzila juz ale moj to by ją jadl caly czas hehe 😁

Sprzedalam sandalki kurcze za tylko 41zl 🤨 troche malo ale na ta kurteczke bedzie 🙂 🙂

Goshe nie przejmuję się. Tylko taka pogarda mnie ogarnia w stosunku nawet do moich sąsiadów 🙂 Skoro mam brzuszek i 1,5 roczne dziecko tzn. że wpadłam.

kasia1986 napisał(a):
Dziewczyny, głosujemy na Mateuszka 🙂 pamiętajmy
http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/2961

ja jutro z kolei jade do swoich rodziców 🙂

Grzesiu zaczął mi wstawac po 7 😲

Kasia 😘 😘 😘

i dziewczyny 😘 😘 😘 😘 dziękuję za głosy 🙂

W ogóle to jakaś lipa jest bomasa znajomych mi pisze, że nie może głosować.. bo od razu pojawia się "dziękujemy i zapraszamy.." a punkty się nie doliczają..:/

Ewelina - czemu nie wszystkie Kubusie są takie same? 😞 mojemu 1,5 godz snu wystarcza...

My po szczepieniu 🙂 Kuba dzielnie zniósł, trochę zapłakał ale zaraz zapomniał 🙂 a potem zabrałam go do mojej mamy i brat przewiózł go ukochaną KOPAJĄĄĄ!! 😁 nie tą malutką co wczesniej pracowali tylko taką wielką 😁 oj, jaki był zachwycony 😁

marta-lion napisał(a):
Goshe nie przejmuję się. Tylko taka pogarda mnie ogarnia w stosunku nawet do moich sąsiadów 🙂 Skoro mam brzuszek i 1,5 roczne dziecko tzn. że wpadłam.

Marta to samo miałam 😁 jak szłam z Kubciem dosłownie na brzuchu i pytali ile ma a ja mówiłam, że rok.. przejmowałam się na początku ale olałam.. nosz kurde niech się ludzie sobą zajmują! 🙂

• Mamusia
no dziewczyny szkoda, ze ludzie tak sie zachowuja 😞
Marta i jak tam wrazenia po silowni??
Ja ostatnio stwierdzilam, ze bede skakala na skakance i ups wczoraj nadwyrezylam miesien i musze chwilowo odpoczac 😞
Goshe moim zdaniem to calkiem niezle udalo ci sie sprzedac buciki 🙂

• Mamusia
Manka- wrażanie super!! Byłysmy 2,5 godziny. Zdecydowałyśmy sie na karnet miesięczny 8 wejść - więc w planach jest chodzenie 2 razy w tyg po 2 godzinki 😉 Do lata trzeba trochę brzuszek i uda zgubić 😉

GoGr - ciesz się, że chociaż 1,5 godz Ci śpi 🙂 🙂 🙂 Bo niedługo nie będzie spał w ogóle 😉

Na Mateuszka głos oddany 🙂 Wkleiłam też link i prośbę na moim poście 2011 🙂
Wiecie co kupiłam wczoraj wózek 🤪 🤪 🤪 Bo po Majce sprzedałam. Siedzieliśmy z mężem oglądaliśmy, a ze dzień wcześniej ktoś sprzątnął mi taki sprzed nosa kliknęliśmy 🙂 Wiem, że jeszcze sporo czasu, ale mam jeszcze sporo wydatków, była okazja to kupiłam. W kwietniu zaczynamy adaptację poddasza łącznie z dachem, a w maju mam komunię starszej córki. A że teraz zwrot z US, to postanowiłam zainwestować w wózek.

PS. Co do konkursu to mi się też zdarzyło ze dwa razy, że weszłam na stronę a tam już pisało dziękujemy zapraszamy jutro, a ja jeszcze nic nie kliknęłam 😞 😞 😞

• Mamusia
z tym glosowaniem teztak mialam chyba przedwczoraj...:/ oszukuija cos... 🤨
no wiecie 41 zl moze i bylo by niezle gdyby nie fakt ze dalam za nie 140 zl 🤨 ale dobra 🙂
Martus mocne postanowienie z ta silowna 😁 my z Michalem zapisujemy sie na basen tam u mnie 🙂 mam pare krokow zeby tam dojsc wiec to mnie motywuje 😁 i z Oliwierkiem bedziemy tez chodzic... 😁
Marta2 jaki wozeczek kupiliscie??
Wiecie co ja nie wiem co sie dzieje ze mna ostatnio, usypiam Oliwierka o 21 bo wczesniej nie chce spac ehh i ja tez sie klade od razu bo az mi sie oczy zamykaja 🤨 chyba przesilenie wiosenne mnie dopadlo 🥴

Marta mam nadzieję, że te 1,5 godz snu jednak się przedłużą:P wczoraj nie spał w ogóle bo szczepienie mieliśmy w godz snu... a dziś markotny i lekka temperatura:/

Marta2 wózek super 🙂 mnie się też takie podobają 😁

Goshe - pewnie ta wiosna 🙂 ale ja Ci powiem, że jak usypiam któregoś na łóżku i lezę obok to też zawsze zasypiam 😁

A i oczywiście Kochane dziękuję za głosy! 🙂

• Mamusia
Marta wózek super 😉
A co do spania mojego kubusia to on od urodzenia taki śpioch był 😉 od początku całe noce śpi 😉A na wieczór już o 21robi się śpiący i dopiero rano wstaje o 8-9 teraz bo wcześniej potrafił o 11 hehe 😉 więc na sen nie narzekam ale za to jak nie śpi to daje popalić 😉

• Mamusia
cześć 😘

zaraz nadrobie co pisałyście 🙂

niedawno wróciłam do domu. Jestem już po badaniach, pobierali mi dziś krew, zostawiłam też mocz, wyniki jakos niebawem, a robiłam też glukozę. Bleh! W poprzedniej ciaży jakos mniej dostałam tego do wypicia, a teraz zdawało mi się że cały taki plastikowy kubek jak do piwa. No ale nic, mus to mus, dla dzidziusia 🙂 Na początku glukoza na poziomie 66 więc nisko, a po dwóch dozinach 91, czyli w normie 🙂

w tej 2 godzinnej przerwie pojechałam do ccc za butami, kupiłam Grzesowi adidaski przecenione z 39,90 nq 19,90 🙂 i sobie półbuty brązowe z 69,99 na 49,99 🙂 normanie co za numer, urosła mi stopa! Miezryłam 40 i lipa, od końca do końca 😞 musiałam wziąć wielkie 41 😞

a potem wracając zahaczyłam szybko o ciuchbudę, miałam poztsałe 10 minut na płatną strefe parkowania do wykorzystania, więc wpadłam zapytałam się gdzie są spodnie ciązowe i kiedy pokazano mi wieszak - zaczęłam szukac. SĄ! znalazłam rozmiar 40, brązowe spodnie 🙂 nie miałam czasu przymierzyć, więc od razu do kasy. Koszt.. 9 zł 😁 bo dziś za kilo było 20 zł 😉
przymierzam w domu - idealnie leza na tyłku, ale jak to każde spodnie, za krótkie sa na mnie. Obetne je do połowy łydki i będa zajefajne 🙂

no. To wygadałam sie 🙂