Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja nie mam tv od paru dni i dopiero włączą mi jak zapłace ( jakos po 10 czerwca). Ja byłam za Gienkiem i z tego co czytam to Gienek wygrał 🙂
Szulc wcale nie obstawiałam, dla mnie ona nie ma głosu, a Szpak? hmm.. bardziej przyciąga mnie jeog wygląd niż głos.

🙂

• Mamusia
hej 🙂
ja tez daje Oliwierkowi lody od jakiegos czasu ale galkowane 🙂
wczoraj tez w pracy i dzisiaj do 13 tylko 🙂
no ja tez Szpaka obstawialam ze wygra, Gienka na 3 miejsce dawalam no ale coz...Gienek sie sprzedal swoja historia pewnie..
udanego dnia :*

• Mamusia
goshe napisał(a):
hej 🙂
ja tez daje Oliwierkowi lody od jakiegos czasu ale galkowane 🙂
wczoraj tez w pracy i dzisiaj do 13 tylko 🙂
no ja tez Szpaka obstawialam ze wygra, Gienka na 3 miejsce dawalam no ale coz...Gienek sie sprzedal swoja historia pewnie..
udanego dnia :*

tz mi sie tak wydaje że przez te reportaże o nim zyskał sobie sporo "fanów" i był już pewniakiem 🙂

• Mamusia
Kasiu ja wlasnie sobie zrobilam musli z jogurtem naturalnym i truskawkami. Jeju przez te upaly nie chcem mi sie gotowac , dzisiaj gotuje tylko dla kacperka, jesc mi sie tez zbytnio nie chce, chyba ze jakies lekkie rzeczy.
Kasiu a ty jak znosisz te upaly?

hej laski 🙂
a ja od samego początku gienkowi kibicowałam:P
wczoraj to nawet sms wysłałam ☺️ ☺️ ☺️
uwielbiam słuchać jak śpiewa 😁

a co do lodów to ja daję Kubusiowi już dawno 🙂 nawet roczku nie miał jak mu dawałam i nic mu nie było:p

EGZAMINY POZDAWANE, PRACA ODDANA :d 21 CZERWCA OBRONA 😁

• Mamusia
Marzna, upały póki co znosze dobrze, nie mam spuchniętych nóg, tylko ogólnie coraz ciężej z brzuszkiem. W nocy natomiast pocę się mocno, leci ze mnie niesamowicie.
Mnie też nie chce się gotowac, ale robie to ze wzglęu na Grzesia. No i sama tez muze cos ciepłego jesć bo mały o wewnątrz mi wysysa wszystko 😉

Gosia2, super,z e raca juz oddana. Mnie promotorka robi jazdy. Zarzuca mi, ze ją oszukałam wpisjąc więcej pozycji do bibliografii ( po kija miałam jej takie coś robic? )a na prawde były to pozycje ze starej, pierwszej wersji bibliografii. Jutro ma mi ać znac czy mnie dopuszcza do obrony więc jestem trochę zdołowana, bo ja się nie obronie teraz to we wrzesniu nie dam rady, bo własnie pod koniec będzie u niej obrona, a ja po koniec rodze. Chyba że chce żeby prosto z porodówki do niej przyjechała, to nie ma sprawy. Jeszcze weflon ( czy jakoś tak - to do wkłucia do żyły) jej pokaże i wystający podkład poporodowy spod spódnicy!!

• Mamusia
Widze , ze wszytskie mamy jakies problemy z tymoi obronami...
Moja praca lezy od 2 tygodni u promotorki, i jakos sie nei moge doprosic o sprawdzenie.. na dzisiaj (kolejny juz raz) bylysmy umowione na odbior co do poprawki.. a ona ze ma ciaze zagrozona i znow jej nie bedzie w pracy!!! Zajebiscie!! juz widze jak sie obronie na poczatku lipca 😞

• Mamusia
sandroos napisał(a):
ja tam lubie takie upaly...
🙂 oczywiscie nie w pracy..

Nadia wczoraj z zielonymi smarkami siedziala w wodzie caly dzien i dzisiaj juz 38 temp, ale poki co kupilam Nasiwin na katar, sobie kwas foliowy i Rutinacea i jedyne 50 zl...zwariowac mozna w tych aptekach.... 😞

ja tam wariuje w zwykłym pożywczaku koło domu -sam chleb 3,50, ( w biedronce za 1,59 ! ). ogólnie wydaje się np 10 zł i 2 rzeczy w torbie ;/

lece spac, papa