Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Super 😁 z e juz po... ja ze swojego zrezygnowalam, ze wzgledu ze dopiero w listopadzie mam to raz, a dwa mialam juz jedno na licencjaxie 😁 wiec i biret toga byly 🙂 a teraz siedze tak pozno i ryje prace mgr... 🙂(

janmie byłam na licencjacie, wiec chciałam pójść tu 🙂

kurcze, trzese galotami na mysl o jutrze..

• Mamusia
Kasiu będzie dobrze 😉 Kto jak kto...ale Ty miałabyś sobie nie poradzić!!! Na bank będzie 5 😉
A co do męża to musisz po prostu dalej żyć i nie myśleć czy jest lepiej czy gorzej. Życie samo pokaże czy będzie dobrze czy nie...ale mi się i tak wydaje, ze będziecie razem. Jakby miłośc rzeczywiście wygasła to już dawno nie mieszkałabyś z nim. Lecę do pracy, a potem szybko po Gabi i jedziemy na koncert do mojej uczennicy 🙂 Buziaki Mamuśki :*

• Mamusia
hej 🙂
Martus ale Wam zazdroszcze juz niedlugo wprowadzicie sie do WAszego nowego domku! 😁 super!
Ja na swoim absolutorium tez nie bylam bo jaos tak wyszlo ze musialam byc w pracy 🙂
NO Kasia juz jutro wielki dzien 🙂
moj szef w koncu przyjał jeszcze jedna dziewczyne do pracy bo od poczatku czerwca bylam sama :/
buziaki :*

Laski dziękuję za życzenia!! 😘

Ale mi zrobili wczoraj niespodziewankę 🙂 dostałam od świętej trójcy (tj. mąż, brat i kumpela) karnet zabiegów (konkretnie endermomasaż brzucha) w salonie estetyki ciała 😁
a do tego koleżanka poinformowała mnie, że jakoś w połowie sierpnia będzie mieć nowy sprzęt do likwidowania rozstępów i zapytała czy może próbować na mnie 😁 😁 😁 😁 AAAAAAAaaaaa 😁 Ale się cieszę 😁 😁

Kasia trzymam jutro kciuki!!!!!!

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Laski dziękuję za życzenia!! 😘
Ale mi zrobili wczoraj niespodziewankę 🙂 dostałam od świętej trójcy (tj. mąż, brat i kumpela) karnet zabiegów (konkretnie endermomasaż brzucha) w salonie estetyki ciała 😁
a do tego koleżanka poinformowała mnie, że jakoś w połowie sierpnia będzie mieć nowy sprzęt do likwidowania rozstępów i zapytała czy może próbować na mnie 😁 😁 😁 😁 AAAAAAAaaaaa 😁 Ale się cieszę 😁 😁

będą Cię rozpiezczac. A co oni tam będa likwidowac?rozstępów których nie ma? :>

• Mamusia
Witam witam 🙂
pisze do Was świeżo upieczona pani magister z 5 na dyplomie 😎 🤪

M zrobił mi niespodziankę i dostałam 5 dużych herbacianych róż, a kolezanka na "pożegnanie" dała mi dużego aniołka i zestaw pachnących mydełek 🙂

z tego wszystkiego chyba mały obrócił mi się główką w dół. nie wiem czy jest to wyczuwalne, ale dzis w nocy o 3 nagle drgał mi brzuch przez chwilę 😮 a od 11.00 męczy mnie zgaga niemiłosierna. Na dodatek kopniaki małego przeszły bardziej tak do góry brzucha i w okolice żeber. Ale nie jestem tego pewna, dopiero na usg zobaczę.

Z tego wszystkiego rozbolała mnie głowa, emocje schodzą ze mnie 😉

a oto wspomniane kwiatki 🙂

Kasia gratulacje!!!! Nawet sobie nie wyobrażasz jak Ci zazdroszczę 😉 oceny i .....kwiatów ☺️ :P

Sandra!!! Wszystkiego dobrego z okazji 18 urodzin 😘 😘 😘 😘 🙂

• Mamusia
Sandra 18 hihi latka leca ale w dół 😁 100 LAT i wszystkiego najlepszegi!!!!!!!
Kasia raz jeszcze gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pani MAgister 🙂 super prezent od męża 🙂

ja dzisiaj w pracy okresu dostalam, normalnie polecialo ze mnie jak z kranu od razu majtki i spodnie brudne ☺️ a do tego nie bylam przygotowana bo okres mialam dostac dopiero w poniedzialek... ;/ i ani tampona ani podpaski ehh dramat...

• Mamusia
Gosia ale poradziłas sobie jakoś? Michał przyniósł Ci coś na zmianę?
widzisz, spóźnia się okres - źle, śpieszy się - też źle - jaj sobe robi, powinien przychodzic w konkretnym dniu, tylko i wyłącznie :P

Sandra, dołączam sie do życzeń 🙂

no a z kwaiatami tak mnie zaszkoczył, że szok 🤔 😲 na absolutorium mój tata przyniósł mi mały bukiecik, moze mu się głupio zrobiło.. 😉 a moze miał dobry humor bo mu w sumie dobrze poszła rozmowa o pracę, ale więcej coś powiem jak sie uda 🙂