Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandra no takie nieoficjalne urodzinki %%% najlepsze 😁 😁 😁
Moj tez spi od 10 min, cos dzisiaj dziwny byl nie chcial jesc za bardzo i mega energiiiiii mial 🙂
my zaraz joe black na tvp2 bedziemy ogladac 🙂
acha maly zepsul mi myszke 😠 lobuziak ni musze poslugiwac sie ta tabliczka z laptopa kurde jak ja tego nie lubie 😠

• Mamusia
Zapomniałam Wam dopisac, że dzisiaj w nocy Grzesia dośc mocno pogryzły komary 😞 co widac na fotkach, ma jescze bomble pod okiem, wygląda teraz jakby się z kimś bił 😜
a autko w którym siedzę to mojego M, i rzuca sie w oczy brudna lampa.. ktoś Pawłowi kwasem oblał auto, bo ten stał na swoim miejscu parkingowym.. ;/

dobra, lecę Grzesia kapac 🙂

Kasia ślicznie wyglądasz! A Grześ jaki do Ciebie podobny 😁
uśpiłam wreszcie Kubka.. mały cwaniak ostatnio chce się bawić, że jest małe dzidzi.. i musze go lulać na leżącą a on udaje, że płacze.. i zgadza się na wszystko co mu powiem, że przecież tak się z małymi dziećmi robi;p;p

• Mamusia
a dziękuję dziewczyny za miłe słowa 🙂 ja jakoś rzadko podobam się sobie na fotkach 😜
Gosia2, Grzesiu to mieszaniec jest, bo jak mi mama mówiła, ja miałam takie same włosy jak on, tzn kolor i ilość, Grześ ma mój kolor oczu ale kształt oczu Pawła, także kształt stopy i paznokci u nóg takie same jak Pawła, jedynie dużego palca ma za mną.. także pomieszany równo 😜 jedno jest pewne, od pasa w dół to czysty Paweł 😁

• Mamusia
Postanowiłam zmienić godziny drzemki Grzesia i przestawić go na jedną drzemkę. Dziś wstał co prawda o 8.00, potem spał od 11.15 do 13.30 i o 16.15 położyłam go na druga drzemkę, by jeszcze wstał przed wieczirem, pobawił się i normalnie poszeł spac. To mi taką jazde odstawił, że poszedł spać o 17.30. Poczekam dziś do 19.00 i wykąpie go dziś wyjątkowo o 21.00, a od jutra postaram się by poszedł o 13 spać na 1 drzemkę.
Plusik całej sytuacji taki, że w koncu obejrzę na wspólnej 😜 bo zawsze wychodziło mi ze o 20.00 go szłam myć

• Mamusia
🙂 Powodzenia zycze, choc ciezko moze byc..

Ja ten tydzien do17 wpracy..W srode ryzykuje i zostawiam nadie z prababcia mam nadzieje, ze sobie poradza. 😉 choc caly dzien w stresie bede.. 😞

Dzis w zlobku jajca jak berety,o 16 jak z kolezanka jestesmy same..po jedej na kazdej grupie.. dzieci bylo jeszcze duzoi tak...
Sciagnelammadzie z nocnika poszlam po pieluszke,wracam a mala siura na podloge 🙂 Za chwile leci do mnie natala bo zuzia (bez pieluchy...zesrala sie w gacie i caly kibel te kupa wysmarowala 🙂
Dzwonili po mnie ze mam kierowniczki gabinet otworzyc bo goscie do telefonu przyszli.. gadalam przez telefon,Antos wstal z nocnika,a jego sasiad wzial jego nocnik i myl rece w soirach... myslalam ze zwariuje.. 🙂) Az sie popocilysmy... hehehe jakies fatum...
Na sam koniec szlam wydac dzieckorodzicom, i sie sztachnelam no i co.??kupa w gaciach...
a i jeszcze w miedzyczasie jak mylam nocniki julia gryzla jasia... 🙂 normalnie dom wariatow 😁

Nadia zasnela o 18 50,bo szwagierka wczesniej japolozyla i mloda padnieta,., ciekawa jestem czy wstanie o 5 wyspana?? 😁DBuziaki wracam na na wspolne, w 11 i spac 😁DDDD

• Mamusia
moj sie juz chyba na zawsze przesawil na jedna drzemke bo od tyodnia spi tylko rano budzi sie ok 11 i do 19 hulaj dusza 🙂ale dzisiaj to myslalm ze juz bialej goraczki dostane przez niego wyczerpal dzisiaj moja anielska cierpliwosc do niego!!! tak jak pisalam wstal o 7 zasnal dopiero o 12 na 30 minut!!!i do 20 sie spal a w tym czasie to na przemian plakal, wariowal, marudzil, jęczal i dostawal jakiejs histerii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i jesc wcale ie chcial!!! Jeezzzzzzzzzzzuuuu no mowie Wam ARMAEDON!!!
az fajke zapaliam hehe
Sandraheheheh jak to czytam to smiac mi sie chce hehe jaki zawrot glowy 😁 😁 😁wszedzie siki i kupki 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 Dzisiaj nocka znowu okropna. Gorączki już takiej wysokiej nie mam, ale cały czas coś koło 38 i się pocę tak masakrycznie, że szok. W nocy niestety znowu wymioty od tego pieprzonego kaszlu, no a teraz rozwolnienie;/ Gabi jest od rana w żłobku żebym ja mogła się wyleżeć w wyrze...no ale po 14 muszę jechać ją odebrać. Przyjedzie dzisiaj po mnie mój tata i zabiera nas do Międzyrzecza. Dzisiaj miałyśmy być z Gabi same, bo jest wtorek i trochę się tego obawiałam, bo nie wiem czy coś lepiej mi będzie. A tam przynajmniej Gabi się nie będzie nudziło i ja sobie odpocznę.

To nieźle broję te nasze sierpniowe dzieciaki 🙂 Moja też niestety jest małym diabełkiem. Tylko patrzy żeby coś zbroić, a potem sama sobie pokazuje nunu...hehehe. Oststanio najlepszą zabawą jest wchodzenie na krzesełko uczydełko i tańczenie na nim!!! Podnosi ręce do góry i sobie podryguje nóżkami...tak to śmiesznie wygląda, że szok. No i czy wasze dzieciaki też chowają różne przedmioty w dziwne miejsca??? Kurcze ona jak coś wyszpera to zaraz idzie to schować...ostatnio pół godziny szukałam jej smoczka - okazało się, że wrzuciła go do takiego wielkiego wazonu! Nie wiem co mnie tknęło żeby tam zaglądnąć...Dzisiaj wyjęłam 4 tabletki od zmywarki (oczywiście zapakowane) w paczce pampersów...a tak pilnuje żeby ich nie zabierała!! No ale teraz przeniosłam tabletki na wyższą półkę 🙂 Mam takie wyrzuty, że przez tą chorobę nie mogę się nią tak na 100% zająć. No ale dziadkowie mam nadzieję, że jej to zrekompensują 🙂