Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandruś szkoda, że tak wyszło z pracą Twojego M - no ale cóż...nie można się załamywać. A Ty zamiast się dołować to wspieraj męża!!! Bo jemu też na pewno nie jest łatwo...Daci jakoś radę 😉

Co do pieluszek z kupką to oczywiście, że może zdarzyć się wpadka raz na jakiś czas - no ale nie trzy razy w ciągu miesiąca tej samej Pani 😞 Ogólnie to nie jest tam aż tak źle. Gabi już nie płacze jak ją odprowadzamy i odbieramy więc chyba raczej krzywda sie jej nie dzieje - tylko chodzi mi o takie higieniczne sprawy...no ale nie ma co wymagać cudów niestety.

Na lutówkach cały czas wrze...jejku jakie to dziwne!!!!!!!!!Przecież to tylko forum - te dziewczyny chyba naprawdę nie mają godności. Wydaje mi się, że chyba najlepiej lekceważyć u nich jakieś zaczepne posty i tyle. No ale "lutówki" zawsze lubiły zadymki - pamiętacie chyba sytuację ze mną...

• Mamusia
daj spokoj Martus one zachowuja sie jak malolaty tylko by sie klocily i obgadywaly wzajemie heh
Kasia ja nie szukam w nauczaniu poczatkowym i w przedszkolach bo teraz wiadomo rok szkolny sie zaczal i wszystkie miejsca obsadzone 🙂 szukam pracy i biurze albo jako fakturzystka ale nikt mnie nie chce 🤨 😉

• Mamusia
Marta, doskonale pamiętamy Twoją sytuację z tamtymi dziewczynami.. tylko njaśmieszniejsze jest to że tamte zadymiary stworzyły sobie własne forum a zostały tutaj te spokojne.. i jakis czas temu tamte laski co robiły zadymę znów do nich powchodziły i zrobiła sie jazda 🙂 z tego co obserwuję teraz obecne dziewczyny z lutego sa b.spokojne, no ale ktoś im próbuje namieszać..

A jakbyś poprosiła kierowniczkę żłobka aby zwróciła uwagę tej babce żeby sprawdzała pampersy? może to coś pomoże? Szkoda byłoby aby Gabi nabawiła się odparzonej pupci 😞

my już po połgodzinnym soacerku, poszłam po chleb i wróciłam bo zimno.. traz maly śpi, a ja zaraz będe się szykowała do szkoły

cmok 😘

• Mamusia
No to nie to juz przesada.. bym sie wkul...skoro wiedza, ze gabi w danych godzinach robi kupke, to czemu na nocnik jej nie sadzaja?? A nuz sie uda.. 🙂

Mlody dzisiaj na myjni poszedl koledze pomagac i wraca dopiero o 20, ale zawsze cos kaski wpadnie.. 🙂 Ogolie 6 bedzie dzwonil do niego kolega co stosika targowe robi i chyba z nim pojezdzi jakis czs... pieniadze sa super, ale nie ma umowy.. i tu ten minus najwiekszy..:?(

• Mamusia
hej 🙂

ale pustki dzisiaj 😜

sprzedaję autko, dziś nalepiłam kartki i zaraz wystawiam auto na allegro

jutro nie idę na pierwszy wykład, żeby Paweł tak długo sam z Grzesiem nie siedział. Pokłócił się ze swoimi rodzicami, także wiem ze jutro nie będzie do nich schodził i bedzie kompletnie sam.. a dizś nie za bardzo się dogadali..

Sandra, mój też nie ma umowy... zastanawiam się jak będzie wyglądała nasza emerytura..

buźka 😘

• Mamusia
no tak juz ponad 2 lata ciągnie.. inaczej narazie się nie da 😞

dobra, szykuje się na uczelnię, Grzesia nakarmię i wychodzę 🙂

ps. oto moje autko, którego muszę sprzedać, bo szkoda mi go na złom oddawać 😞 jeśli nie znjadzie się kupiec to będę musiała tak zrobić
http://allegro.pl/item1256721071.html
wstyd mi, że pokazuję Wam takiego "złomka", no ale nie miałam mozliwości jazdy innym autkiem w ciągu tego roku ☺️ jedyny plus taki ze wózek do bagażnika spokojnie mi się mieścił 🙂

• Mamusia
Hej MAusie 🙂 My już po basenie. Jutro też odrabiamy zajęcia z poprzednich tygodni. Gabi jest zachwycona - widać, że lubi wodę. Teraz śpi, mąż na budowie, a ja mam troszkę czasu dla siebie 🙂 Dzisiaj jedziemy na zakupy dla małej. Musze kupić jej kurtkę, czapkę, szalik, papcie do żłobka i do domu - przeraża mnie ile kasy będziemy musieli na to wydać. Oprócz tego potrzebujemy również kołderkę do żłobka i pościel, bo do tej pory spała pod kocykiem - no ale zaczyna być zimno. Rozejrzę się też już za bucikami dla niej na zimę...o czymś dla siebie to mogę w tym miesiącu zapomnieć.

Kasiu, mam nadzieję, że sprzedasz autko - rzeczywiście z zewnątrz nie wygląda najlepiej 😉 No ale najważniejsze, że sprawny technicznie 😉 A masz już upatrzone jakieś nowe??

• Mamusia
Martisiu zlobek nie zapewnia Wam nawet poscieli??
Heh..pieniedzy tyle, ze szkoda gadac... 😞
nadia jeszcze od rana nie spala, a ja mam tyle roboty, ze koniec bo goscie przychodza popoludniu.. wypadaloby choc umyc podloge i nasze puzzle bo z dziecmi beda..a ta pierdola chodzi za mna od rana..

my na szczescie zaukupy zimowe zrobioe.. dwa kombinezony mam, czapek od groma..a ostatnio kupilam komplet czapka, golfik pod szyje i rekawiczki w hm..

• Mamusia
Wiesz Sandruś to jest prywatny klub maluszka więc takich akcesoriów 😉 nie zapewniają niestety. Czyżbyś hello kitty ten komplecik kupiła???? 🙂 🙂 🙂 Bo ja właśnie chcę tą różowa czapusie z HM 🙂 🙂
Ja już ogarnęłam z rana...ale jak Gabi wstanie to znowu zrobi rozpiździaj!!!

• Mamusia
heheh z hello kitty mam juz z zeszlej koleckci, bo dostalam od klezanki czape i rekawiczki..
a w hm kupilam taki rozowy w paseczki, co byl do wyboru golfik lub szalik.. wzielam z golfikiem..a zkitty wlasnie nie bylo takiego calego kompletu 🙂
Inaczej bym wziela.. 🙂)
To zycze powodzenia w kupowaniu.. 🙂 ja w poniedzialek ide do triumpha dobrac jakis stanik zmniejszajacy optycznie te moje cyce wilekie.. 😞

• Mamusia
na wielkośc piersi chyba nie masz wpływu 🙂 poprostu takie masz geny, że te piersi są większe. Nie wiem za kim ja mam takie małe 😞 znów zrobiły mi się takie małe B

z wielkich albo małych piersi chyba jednak wolałabym małe.. nie wyobrażam sobie ile takie większe muszą ważyć.. w ciąższy było mi ciężko jak miałam rozmiar C

• Mamusia
oOOOO widze ze o cyckach gadacie hehehe ja jak karmilam to mialam wlasnie takie duze D a teraz mi spadly do C bo widze ze staniki sprzed ciazy dobre sa hehehe ale i tak wydaja mi sie malutkie bo juz przyzwyczailam sie do tych wielkich 😁 😁 😁
Kasia autko fajne jak by je zrobic to mozna smialo smigac 🙂
Ja tez bylam na zakupach dla malego dzisiaj i kupilam mu czapke, szalik, 4 pary rajtuskow 🙂 moja mama kupila mu dzisiaj tez kombinezon tzn spodnie na szelkach i kurtke(fajne bo bym wydala pewnie majątek a tak babcia zasponsorowala hehe) tylko kozaczki zostaly ale juz upatrzylam sobie takie z Bartka 22 chyba kupie bo 23 to pewnie za duzo zaduzebeda...:/
No Oli zasnal sam oczywiscie heh a my zaraz sobie winko wypijemy dla relaksiku 😁 😁 😁