Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj Gosia to mnie wyprzedziłaś, miałyśmy razem znów miec okres 😜 no u mnie narazie ani widu ani słychu ;p

nieuwierzycie.. dostałam od męża kwiatka.. od dwóch lat nie dostała.. az do dziś.. czerwona róża 🤪 ale nieźle sobie wykombinował.. dostałam kwiatka, ja ucieszona, a on po chwili wchodzi z kupionymi głośnikami do kompa 😜to mu powiedziałam że jak znajdzie jakiś ciuszek, to jemu najpierw dam piwo a potem przyniose mu do pokazania ciuch ;p

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasiu, szkoda, że nie było bucików do wymiany. A nie mogą Ci sprowadzić z innego sklepu??

Widzę, że jedna z lutówek zamieszcza linki ze zdjęciem - a tak im bardzo przeszkadzało jak ja to robiłam na "ich" wątku. No i do tego mają przecież swoje forum - eh - szkoda gadać.

• Mamusia
No dolkadnie Martua najpierw robia afere ze Ty wrzucasz linka na "ich" watek a teraz jakby nigdy nic jedna z nich wrzuca na nasz 😮 jestem solidarna z Toba Martus wiec nie glosuje heh 🙂
a ten okres to nie wim co to bo normalnie ciemno-brazowe cos leci prawie czarne 🤨 chyba jednak musze sie wybrac do gina :/
Kasia cwany ten Twoj mężus heheheh

• Mamusia
Gosiu, mi nie chodzi żeby nie głosować, ale o sam fakt. Lepiej kończyć temat, żeby ktoś życzliwy na nas nie naskoczył 😁 😁 Okaże się, że te które są "podczytywane" same podczytują inne wątki 😁 😁 😁

Nie chcę zachwalać, bo jeszcze jej się czasami odwidzi, ale Gabi od tygodnia sama zasypia w łóżeczku. Kładę ją i wychodzę 🙂 🙂 Oczywiście zdarza się, że muszę do niej iść i pogłaskać po główce, ale zaraz wychodzę i zostawiam ją samą.

• Mamusia
Ja nie głosowałam na tą fotkę.

Siedze właśnie z maseczką ściagającą, zaraz muszę zmyć ją z twarzy bo tak ciągnie że szok 😲

oby Gabi już tak zawsze ładnie spała 🙂

teściowa pomoże mi zbierać ankiety. Będzie dawała też swoim pacjetkom. Możeliwe że nawet i 200 się uzbiera 🙂 a tymczasem lecę dalej opracowywać ankiety, mam już ich 12 i na bierząco wpisuję w excela, od razu mi się sumuje i na koniec będe miała mniej pracy 🙂

• Mamusia
no, już 14 ankiet wpisanych w excela 🙂 teraz musze jeszcze podoczepiać do wszystkich ankiet karteczkę z prośbą o podanie wagi i wzrostu, bo zapomniałam o tym, a będe obliczała dla każdej osoby wskaźnik BMI.

DObranoc 😘 😘

ps. mąż dusi już komara, także z miziania nici 😞

HEJ MAMUŚKI:d
Wpadłam na dzień dobry;p siostra wzięła lapka z netem a mam na 12 więc co robię? Oczywiście na brzuszka 😁
i same dobre wieści z rana 😁 październik się sypie jak szalony;p a zaraz my 😁 Mam nadzieję, że w Kielcach mnie oszczędzi;p
Wczoraj trochę brzuch pobolewał bo się wkurwiłam na promotorkę... pinda nigdy nic nie przyjmie ale żeby powiedzieć czego wymaga to nie.. Najpierw mi jebaną ankietę każe robić a teraz jednak nie chce ankiety tylko jakiś gotowy kwestionariusz.. no niech ją jasny pieron strzeli:/
A i strasznie mi się za Kubkiem tęskni.. wczoraj rozmawialiśmy przez tel to nie chciał się rozłączyć... tylko wołął "mama" i śmiał się do mnie 😉 A na koniec powiedział mi ładnie "Pa" 😉 A dzisiaj obudził się podobno o 5 (męża jeszcze nie było w domu bo nockę miał do 6), zeszła do niego babcia, wzięła go na ręce a on nie mógł w to uwierzyć i wołał na przemian "mama, tata" a potem dotykał teściową po twarzy i taki zdziwiony upewniał się "baba?".. bidulek malutki.. Ja tu już bez niego nie wytrzymuję... oj tęskni mi się strasznie.. A bywa nieraz, że mam ochotę go oddać i nie wracać z powrotem..

• Mamusia
Kasia do ankiety przynajmniej w moim przypadku promotor kazal mi samej pytania wymyslac, pozniej wykresy musialam robic i takie tam 🙂 kwestionariusz osobowy musialam zrobic tylko dla 5 osob tam byly takie bardzo szczegolowe pytania 🙂
oLi dopiero zasnal dzisiaj akurat nie sam 🙂 musialam przy nim stac a juz od dluzszego czzasu zasypial sam 😁

• Mamusia
Pewnie, ze mozna u nas wszystkie mamusie sa mile widziane 😁

Wiesz, co Kasiu szkoda gadac 😞 Sa po prostu niepowazni..
a co twojego meza tak itrytuje w twoich rodzicach? Wpierniczaja sie do waszego zycia, czy co? b chyba musi byc jakis powod...a nie ot tak 😞
Przykro mi bardzo kochana..sprobojcie dojsc do porozumienia..:

Pogoda porabana, cieplo zimno deszcxz... Nadia tez znowu smarki i churchla.. 😞

• Mamusia
Manka, no pewnie że możesz, w końcu jesteś też sierpnióweczka 🙂
Na naszym szczecińskim wątku mało sie dzieje, tu codziennie ktoś pisze.

Sandra, on nie akceptuje mojej mamy za jej podejście do zycia. No dobra, koniec tych rozmów 😉

Grześ na obiad dostał rosołek, teraz śpi własnie, dostaje Elofen, mierzę mu temperaturę, godzinę temu miał 37,5.