Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

cherry wrzucaj sisiorka 🙂
podaje wymiary mojej dzidzi:
Kosc udowa 39,1 mm
wymiar dwuciemieniowy 55,7 mm
obwod głowki 197,0 mm
obwód brzuszka 161,4 mm

lekarz sie smial ze w 38 tyg powie mi co zrobic zeby juz urodzic 🙂

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

myslalam ze pojde jutro na zakupy ale jak nie znam plci to juz mnie to tak nie bawi. i nadal nie mam nic oprocz fioletowego dresika.
aha wagi dzidzi mi nie podał. powiedzial ze blizej porodu okresli wlasnie w 36 tyg zeby wiedziec czego sie spodziewac.

• Mamusia
Marinel napisał(a):
myslalam ze pojde jutro na zakupy ale jak nie znam plci to juz mnie to tak nie bawi. i nadal nie mam nic oprocz fioletowego dresika.
aha wagi dzidzi mi nie podał. powiedzial ze blizej porodu okresli wlasnie w 36 tyg zeby wiedziec czego sie spodziewac.

zawsze można kupować żółte, zielone, niebieskie, czerwone, rudości. W tym każde dzieciątko wygląda bosko 🙂

gosiaq napisał(a):
Marinel napisał(a):

zawsze można kupować żółte, zielone, niebieskie, czerwone, rudości. W tym każde dzieciątko wygląda bosko 🙂

wiem Gosiaq ale myslalam ze bede mogla kupowac jakies sukieneczki, kwiatuszki albo jakies granatowe paski czy cos takiego typowego dla danej plci a bede musiala uważac zeby np. na żoltych bodziakach nie było kwiatuszków albo laleczki lub samochodzika

• Mamusia
cygnee napisał(a):
gosiaq ale mnie zawstydzilas... w weekend ide chyba na zakupy 😁

się nie stresuj! ja jestem kujon ze szkoły i lubię mieć wszystko wcześniej przygotowane 🙂 Maciek ma już koszulki i spodenki na wf, podręczniki, plecak, mundurek 🙂 A tak naprawdę, to jak przyjedzie mój mąż, to szkoda mi czasu na łazikowanie po sklepach 🙂 sierpień przeznaczamy na wycieczki i wypad nad jezioro. We wrześniu Maciek do szkoły, więc trzeba go będzie motywować i pilnować lekcji i ćwiczyć te literki i szlaczki. Potem pranie malutkich ciuszków, prasowanie, układanie, malowanie pokoi i jakieś drobne remonciki/zmiany, więc czas się bardzo skurczy 🙂 A z porodem jak z totolotkiem: nie wiadomo co i kiedy się trafi 🙂 🙂 🙂

gosiaq napisał(a):
no tak, masz rację Marinel 🙂 Może faktycznie idźcie w przyszłym miesiącu na to 3D 🙂

podobno do 24 tyg na 3d robia te wszystkie wazne pomiary wiec moze powinnam sie pospieszyc i isc jak najszybciej.
Nasmażyłam męzowi frytek i ich nie zjadl. Nie wiem czy moge je zjesc choc wolaja do mnei z talerza i juz sporo zjadlam, Chyba lepiej szybko sie ich pozbyc zeby nie kusily.

• Mamusia
Pewnie i tak nic nie zobaczycie 😁 i dłużej się gapię na to zdjęcie tym mniej widzę...

Taki krzyżyk na zdjęciu to koniec siusiaka 😁 Mam jeszcze zdjęcie że widać pośladki i przyrodzenie 😁

Tu dałam największe powiększenie jakie zrobił mi lekarz 😁

• Mamusia
no no specjalistki z nas hehehe.... ja nie wiem ale skoro mąż mówił że widział na ekranie wyraźnie tylko lekarz w złym momencie zrobił zdj. jak Kacper się poruszył to tam jest siusiak. Lekarz powiedział że w 100 % CHŁOP 😁

• Mamusia
ella1 napisał(a):
dziewczyny doczytalam sie na innym forum ze jest jakas masc do sutkow, ze ponoc jak zacznie sie ja stosowac 2 miesiace przed porodem to pozniej sutki nie bolą?!!! co myslicie na ten temat???

ja nie będę stosowała 🙂 1. szkoda kasy na te wszystkie pierdoły. 2. i tak nas naciągają wszędzie. 3. karmienie mnie nie bolało. 4. smarowałam sutki swoim własnym mlekiem. 5. mam nadzieję, że i tym razem cycochy mnie nie zawiodą i przeistoczą się w mleczarnię 🙂

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Nie no te drugie zdjęcie to takie normalne hehehe 😁 no chyba zarys postaci widać cio ?

Ja tam po tym to moge powiedzieć że profil ma po mnie i kształt głowy też hehehe 😁

jasne, że to drugie zdjęcie jest git! i to podobieństwo do Ciebie! 😎 Ale tak na poważnie, to każda z nas widzi podobieństwo i cud życia, co?