Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

I ja się przyłączam do trzymania kciuków za Twojego maluszka Gosiu. Trzeba być dobrej myśli i nie możesz się teraz denerwować. Wiem że łatwo tak mówić ale musisz być silna dla niego. 😞 😞 😞 😞 😞

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A teraz nadrobię zaległości...

Jeśli chodzi o ruchy to oczywiście Madzia również obrała sobie pęcherz i często robi sobie z niego "worek treningowy".

PannaNikt u mnie też będzie zjazd rodzinny na święta. Moja rodzina i rodzice Krzyśka z siostrą.

Agnieszka, fajna fotka. Ładny masz brzuszek.

Dziewczyny padam ze zmęczenia. Kiedyś zrobienie sałatki i obwarzanek to była dla mnie pesta, a teraz pleców nie czuję. A na dodatek taaaakiiii bałagan zrobiłam w kuchni i jeszcze sprzątałam 😞 oj ale opłacało się. Jedzonko pyszne 🙂 a Wy co porabiacie??

• Mamusia
dziewczynki musze wam sie zwierzyc......robiłam test wyszedł pozytywnie...panicznie sie boje bo mineło dopiero 12tyg od straty Nataniela....no i nie planowałam zajsc jutro jeszcze raz powtórze...jestem spanikowana i niewiem co myslec???zaczne od tego ze zrobiłam go bo miałam identyczne objawy jak z Natanielem...boje sie i bardzo martwie ...........drugi ray tego niezniose....normalnie cyuje sie teraz jak zacyarowana.......

Dorunia to wspaniała wiadomość. Na pewno będzie wszystko dobrze zobaczysz 🙂 Bóg na pewno nie wystawi Cię po raz kolejny na tak ciężką próbę.
Trzymam kciuki żeby test się sprawdził no i duzo zdrówka dla Ciebie i dzidzi 🙂

Dorunia tez mi się tak wydaje że Bóg teraz pozwoli cieszyć się Tobie ta ciążą a potem zdrowym maluszkiem 🙂 🙂 🙂 Musisz teraz tylko uważać na siebie 😉 😉 😉 😉

Dorunia nie stresuj się teraz bo na zdrowie Tobie to nie wyjdzie 🥴 🥴 🥴 Ważne abyś myślała jak najbardziej pozytywnie, a zobaczysz że wszystko będzie dobrze 🙂 🙂 🙂 🙂

po pierwsze primo: Gosia - ja się dołączam do grupowego trzymania kciuków grudniówek i wierze, że wszystko bedzie w porządku. Swoją drogą łatwo mówić, ale to jedyne co możemy zrobić, wierzyć, że wszystko okaże sie w jak najlepszym porządku.

Pod drugie primo: Doruniaa! Gratuluję!!! Wszechmogący wie co robi! Brzuszek do góry!!!!!! Też trzymam kciuk! (pierwszy trzymam za Gosię :P )

Ja tez odchodziłam od zmysłów jak moje maleństwo nie chciało mi kopa zasadzić. Ale na pocieszenie dostałam serie kopniaków i jest już okej 🙂 humor poprawiony, wizyta do szpitala bedzie zbędna, bo sam mąż juz dziś widział falujący brzuszek... Trochę adrenalinki się małej przydało. Normalną wizyte u gina mam we wtorek... już sie nie mogę doczekać!!

A poza tym to ide zjeśc porcję lodów z borówkami :P