Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny dziękuję Wam za miłe słowa jest mi naprawdę bardzo miło 🙂 mój mąż całe popołudnie stara się mnie pocieszyć ale to się tak nie da przede mną najgorszy weekend w życiu nieważne co będzie dla maluszka dam się nawet pokroić ale najgorsze jest to czekanie i zastanawianie się jak to będzie. Życzę Wam spokojnej nocy dobranoc dziewczyny

Gosiu, życzę Ci by ten weekend szybko minął!!!

Ja uciekam pod prysznic i pewnie od razu do łóżka 😉 Mąż w domu, więc on wykąpie małą, przeczyta bajkę i położy spać... Z resztą jak co weekend :laugh:

Gosiu musisz być dobrej myśli a na pewno wszystko będzie dobrze 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja też zaraz zmykam bo mąż wróci z pracy i trzeba będzie się przytulić :P :P :P :P :P :P

• Mamusia
PannaNikt aha to u Ciebie nie informuja o plci :P no to bym wydala te pieniadze na usg :P

ja zjadlam kolacyjke,troche filmu obejrzalam,wyprowadzilam pieska i teraz chyba pojde wziac prysznic i lulu... taaa lulu... bede czekac na tego mojego az wroci bo nie zasne dopoki go nie bedzie...

• Mamusia
PannaNikt aha to u Ciebie nie informuja o plci :P no to bym wydala te pieniadze na usg :P

ja zjadlam kolacyjke,troche filmu obejrzalam,wyprowadzilam pieska i teraz chyba pojde wziac prysznic i lulu... taaa lulu... bede czekac na tego mojego az wroci bo nie zasne dopoki go nie bedzie...

• Mamusia
Witam wszystkie grudniówki!

Z wielka przyjemnością dołaczam do Was 🙂

Ja ciągle w necie- nieśpie..mam tyle energi- a mężulek podchrapuje w pokoju obok.

Może parę słów o sobie? Jestem z Łodzi- to moja pierwsza ciążą, pewnie dlatego tyle pytań, obaw i wątpliwości. Szukam wsparcia i wspólnych tematów dlatego to forum , ta strona. Lubie ją - z poczatkiem kolejnego tygodnia zaglądam tu-ciekawa jak wygląda mieszkaniec mojego brzusia.

pozdrawiam

Witam nowa mamusię, coraz więcej nas :P liste trzeba zaktualizować 🙂

Baśka sie rozchulala na dobre chyba 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
już nie musze sie tyle martwić!

Słodkich snów!

Witaj inkubatorku 🙂 cos ostatnio sporo nowych mamusiek dołącza do nas , ale to oczywiście bardzo dobrze 🙂

Ja jestem zła jak osa. Pokłóciłam się z męzem bo przyszedł do niego brat i sobie libację alkoholową urządzili w domu. Rozpieprzyłam im impreze. Szwagier się na mnie obraził,ale mam to w dupie. Najważniejsza jest dla mnie moja córeczka i dla niej chcę spokoju w domu a nie imprez. A mąż ma u mnie takąąąą długą krechę za tą lekkomyślność. Mogli iść do baru chlać :/

Idę spać bo wnerwiona jestem na maksa... Mąż wielce obrażony poszedł spać do drugiego pokoju, no bo jak ja mogłam wygonic jego brata 🥴

Dzień dobry 🙂

Jeszcze tu nikt nie zaglądał oprócz Persy??
Śliczne ciuszki 🙂 Też muszę kupić taki szlafroczek dla malutkiej.

Wracam do łózka bo deszcz pada i co tu robić??

Miłego dzionka.