Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja też czekam z niecierpliwością na fredeczkę, mam nadzieję, że u niej wszystko ok 🙃

A mnie mąż stale ściga o to, że siedzę na brzuszku i w dodatku wszystko podczytuje co piszemy 😠

Hej laski 🙂 🙂 🙂
Poczytałam Wasze posty ale nie pamiętam co która napisała jedynie że Emmax i Fredeczka do lekarza poszły 😉 😉 😉
Emmax to super że wszystko w porządku u Ciebie 🙂 🙂 🙂 🙂
A te czworaczki to ja też widziałam ale za każdym razem śmiać mi się chce z nich 🤪 🤪 🤪 🤪
A my dziś z mężem pojechaliśmy do takich dużych sklepów dziecięcych i oglądaliśmy sobie wózki i łóżeczka pomimo że już mam choć wózek mi się jednak marzy nowy. Tylko mój mężulek chodził jakiś obojętny cokolwiek mu mówiłam to tylko ramionami ruszał aż w końcu się w kur....m i wyszłam ze sklepu z płaczem 😞 😞 😞 😞 On oczywiście żadnego problemu nie widział 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
witajcie ponownie

byłam w bibliotece i oddałam książki oraz przy okazji zrobiłam rundke po sklepach, zaliczyłam H&M oraz C&A i szczerze Wam powiem, że ubranka takie sobie w stosunku do ceny i nic nie kupiłam, podobały mi sie tylko skarpetki ale była straszna kolejka i nie chciało mi sie stac :P

emmax super ze wszystko ok, ja też w końcu musze isc na glukoze 🤢
miejmy nadzieje, że Marcin mam fredeczki nie porwał, i że jeszcze dziś zda relacje z wizyty u lekarza 🙃

a ja z moim M nadal sie nie odzywamy, ale wraca za godzine z pracy to chyba zaczniemy 😉

• Mamusia
Nuuudzi mi się okropnie. Mąż wrócił z pracy i zabrał się dalej za remont, a ja nie mam co ze sobą zrobić. Obijam się od rana, a w zasadzie to od 3 tygodni :laugh:

Co do brzuszka to mój mąż się nie wkurza, sam ciągle pyta co tam u moich koleżanek hehe :laugh: Dziś rano jak wychodził do pracy to pytał co będę robiła, ja na to że nie wiem, a on -jak to nie wiesz, cały dzień na brzuszku 😆

Szkoła rodzenia w mojej przychodni to koszt 5 zł taka cegiełka, dają mi znać jak będzie ruszać, a zapomniałam zapytać czy jest tylko do ich pacjentek czy do wszystkich chętnych.

A wy idziecie do szkoły bo mi się nie chce ale mój gin bardzo poleca więc pójdę 🙂