Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Lekarze tłumaczą to zjawisko m.in. wcześniejszym leczeniem hormonalnym kobiety. Wskutek niego, mimo że jest ona już w ciąży, następuje jajeczkowanie, jajeczko zostaje zapłodnione i powstaje następna ciąża.
Inni zaś twierdzą że jest to ciąża bliźniacza, w której jeden z zarodków odżywia się kosztem drugiego. Z takiej ciąży może urodzić się tylko jedno dziecko a jeśli oba przeżyją, to drugie jest mniejsze i lżejsze 😉 😉 😉 😉

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehehe laski jesteście niemożliwe, dzięki za oklaski 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 :laugh: :P !!!!

Emmax postaram się nie zajść w drugą ciąże haha, póki co oczywiście :P ale niezły hardcore z ta podwójna ciążą 😲 😲 😲

AgnieszkaW mojego męża poznałam w Gdańsku w PUBie, w którym miało mnie tego wieczoru nie byc i jego też ale tak się zdażyło, że obydwoje tam wylądowaliśmy nie z naszej winy, wogóle to jest strasnie zagmatwane :laugh: 🤪 i do tej pory się śmuiejemy, że to było totalne przeznaczenie, że jesteśmy ze sobą 🤪 :laugh: boshe jakiez to romantico mi się włączyło :laugh: :laugh:

Anja śliczne łóżeczko 🤪 🤪 🤪 🤪
Ale cena szokująca 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Maiha też słyszałam o tym aby kobieta miała dwie macice i tez kiedyś była taka historia że kobieta zaszła w ciążę i po dwóch miesiącach znowu ale to mniejsze nie przeżyło 🙂 🙂 🙂 🙂

A dziękuje Ewo 🙂 🙂 🙂 🙂 My też bardzo rzadko wyjeżdżamy gdziekolwiek więc aż zdziwiłam się jak mój mężunio zaproponował taki wypad bo ja jeszcze rano byłam pewna że pojedzie na budowę ściany gipsować 🙂 🙂 🙂

mittka, ja to mam takich sąsiadów, że jak wracali w nocy i sex uprawiali to nas budzili:laugh: laska takie odgłosy dawała, że szok, tylko cały czas się modliłam,żeby im się nie zachciało jak będę miała jakiś gości, bo generalnie im nie przeszkadzała pora dnia ani nocy, a teraz spokój chyba się sobą nacieszyli:laugh: