Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Tez ogląam brzydulę :P
Skończyłam rozliczać VAT 🙂 coś tam jednak bedzie tej kaski 😁 Chyba, ze źle zrobiłam 😁
Mittka - klon jak byk!
AgnieszkaW - pościel śliczna, ale ta cena 🙂 Ja dostne zwrot vatu (oo ile zdarza mi wypłacić) to może sie na nią skuszę 😁 hehehe

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny co wejdę na jakieś forum to wszystkie oglądają brzydulę:laugh: może nie uwierzycie ale ja tego w życiu nie oglądałam ale przypuszczam ze to jakiś serial a zresztą nie mamy telewizora w domu bo ja nie chciałam stoi w piwnicy i uwierzcie bez telewizji da się żyć. Ostatnio jak byłam w Polsce to po 3 dniach dopiero załączyłam jakiś film. Miłego oglądania 🤪 🤪 🤪

Gosia ja mam telewizor w domu ale też rzadko oglądam a brzydula tez mi nie bardzo znana hah czasem pierwszą miłośc obejrze i na wspolnej.

Akompf w sumie to az tak bardzo droga nie jest ta pościel. tam jest 13 części, myslę , że się opłaca. Jest bardzo dobra gatunkowo - wiem bo widziała i dotykałam ją ,,na żywo" skuś się kobietko , skuś haha

Uff... nadrobiłam te prawie 50 stron 😁

A więc.

Rożek to super sprawa, bo rzeczywiście dziecko czuję się o wiele bardziej bezpiecznie 🙂
My przygotowując się do przyjścia na świat naszej pierwszej córci obejrzeliśmy program gdzie facet pokazywał jak zawijać dziecko w kocyk, by czuło się właśnie komfortowo, ciepło i bezpiecznie. Pokazywał też jak super na uspokojenie wpływa szum np: suszarki, albo radia (chodzi o ten szum jak przestawiacie z jednego programu radiowego na drugi)

Teraz oprócz rożka kupiliśmy jeszcze to:
http://www.kiddopotamus.com/p_swad.php jest super i dzidzia może w tym być podczas podróży w foteliku 🙂

• Mamusia
Cześć laski, przeżyłam dzisiejszy dzień z ledwością, myślałam że ukatrupię jedną z bratanic, tak mi działała na nerwy, że ja pier....

Ja nie mam polskich kanałów więc brzyduli nie oglądam heh.

Wogóle to mam jakiś dół, zobaczyłam zdjęcia z dzisiaj i jestem załamana moją wielkościa i wogóle wyglądem, Boże ależ ja zbrzydłam w tej ciąży......co za pierdoły ludzie wypisuja, że w ciąży to się pięknieje itd. takie rzeczy to mógł tylko facet wymyśleć, jak można wyglądać ładnie mając nogi jak banie, wielki brzuchol przed sobą, ramiona jak Pudzian i swiński ryjek. Kur.... zaraz się porycze 🤢

Co do rozstepów to ja mam na pupie i na piersiach ☺️ mimio iż smarowałam od samiusieńskiego początku oliwkami, balsamami, kremami i wszytskimi innymi wynalazkami.

Ta pościel jest boska i też chcę męża na nią namówić tylko problem w tym, że nam to wyjdzie o stówę więcej bo z przesyłką do HR jest ciężko 😠

Uhh co za dupny dzień 😠

• Mamusia
PannoNikt co za wynalazek ciekawe czy u nas coś takiego jest dostępne??

Wiola no co Ty opowiadasz fajna laska z Ciebie a nie te pierdoły co wypisujesz każda z nas jest dla siebie krytyczna.Głowa do góry ważne że już masz za sobą przeprawe z bratanicami,teraz się zrelaksuj i wszystko przejdzie 🙂

Proszę bardzo PannoNikt http://allegro.pl/item753050624_13_cz_posciel_90x120_z_aplikacja_matex.html
i juz nie przesadzajcie laski, że taka droga ta posciel ;p to za jaką cenę Wy kupiłyście i ile częsci jest w zestawie ??

Wiolu. Trzeci trymestr często przynosi za sobą taki dołek właśnie 🤨
Piszesz, że masz nogi jak banie. Przyczyną jest pogoda, więc mają prawo puchnąć, bo u Ciebie jest bardzo ciepło. Ja córkę rodziłam we wrześniu, więc również z durzym brzuszkiem chodziłam w upały i choć przytyłam 10 kg czułam się jak SŁOŃ. Do tego tak jak Tobie wyszły mi rozstępy na pupie i piersiach. Na początku nie akceptowałam siebie. Potem było jeszcze gorzej, bo z kolei po ciąży wyglądałam jak szkielet. Skok wagi z 56 (przed ciążą) na 66(9miesiąc) a potem na 48 był wielkim szokiem dla organizmu i nie dość, że wyniki miałam tragiczne to nigdy tak brzydko nie wyglądałam. Tzn. mi moja chudość się podobała do czasu jak po roku czasu nie zobaczyłam własnych zdjęć :/

• Mamusia
Wróciłam od lekarza, wszystko ok tylko znowu mam macicę strasznie napiętą i tym razem przepisałam mi luteinę. No i mam brać cały czas nospę, żelażo i magnez. Nałykam się tych tabletek 🤔

emmax to może ja tam jutro zadzwonię i uda mi się zapisać. Tylko mąż ma teraz często drugą zmianę i musiałabym chodzić sama. Pomyślę jeszcze.

Lecę oglądać Epokę lodowcową 3. Będę później. Buźka

Ewa84, rzeczywiście nałykasz się, ale najważniejsze zdrówko maluszka.

Agnieszka26, dla mnie cena jest w sam raz. Moja mama przysłała mi kołderkę i poduszkę, gdzie zapłaciła za nią jakieś 70 zł. A tu jest tyle części, że zakup warty ceny. Mi się podoba biała 🙂

Śliczne te pościele! Kurde chyba tez sie zdecyduję na którąś! Ale najpierw muszę kupić łóżeczko 🙂 heheheh W sumie faktycznie tyle tych elementów! Ja nie chcę baldachimu mieć, a wszędzie ten baldachim...

• Mamusia
Też się tak bardziej skłaniam ku temu z kieszonkami 🙂
Akompf ja też nie chciałam baldachimu,ale że nie mam drzwi w mieszkaniu to stwierdziłam że zamontuje go ale na tym dłuższym boku łóżeczka i będzie chociaż troszke chronił od chłodu jaki może się wedrzeć przy każdorazowym otwieraniu drzwi wejściowych 🙂 a że jeszcze nie wiem gdzie będzie stało łóżeczko to tak sobie umyśliłam 😁