Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Będę wyglądać jak burdel mama hehehhehe no ale niech sie mąż nacieszy chociaż jednego wieczoru :laugh: :laugh: :laugh: DO tego jest oczywiście trójkącik na gumkach, w niektórzych kregach zwany stringami :laugh:

PannoNikt tak z ciekawości, dlaczego męża wyprowadzasz?

ZARĄBISTY GORSET WIOLU.

A POST PANNY NIKT MNIE ROZBAWIŁ.:laugh: ŚMIESZNE TE WASZE ,,KŁÓTNIE"
A USŁYSZEC TAKIE SŁOWA OD CÓRECZKI TO PIEKNE UCZUCIE MUSI BYĆ 🙂
JA ROZWODZIŁAM SIE Z MEZEM JUZ JAKIES 10 RAZY

MOJA MYSZA NIE CHCE SPAC I PISZE ZE MNA POSTA

KAJTUCHA NIE GNIEWAJ SIE ALE CHYBA PRZESTAJE DZIWIC SIE BYŁEJ TWOJEGO MEZA ZE SIE Z NIM ROZWIODŁA....

NO IDE PRÓBOWAC ULULAC LENKE

DOBRANOC DZIOŁSZKI

• Mamusia
oj coś dzisiaj dzień kłótni z mężami na brzuszku!

Mój dziś upiekł ciasto i wyprasował stertę ciuszków Piotrka i pieluch -tak sam od siebie 🙂 więc nie mogę narzekać.

Wiola super gorset!
Narobiłaś mi ochoty na kupno takiego cudu 😉

Piotrek od kilku nocy bardzo niespokojnie śpi, kręci się i jęczy przez sen. Nie wiem co mu dolega. Teraz zasnął więc spadam pod prysznic i do wyrka.
Spokojnej nocy 😘

Wiola 🤪 🤪 gorset zajebisty!
A męża wyprowadziłam, bo bałaganiarz z niego, więc niech ma swój własny pokój i robi co tam zechce 😉 Natomiast zła jestem na niego za całokształt 😠 😠

AgnieszkaW takie słowa od córci rzeczywiście miło słyszeć 🙂 Ale dziś nas zatkało... Przyszła i mówi: narysowałam coś smutnego. Na tym obrazku jestem smutna, bo Ty tato nie żyjesz 😲 😲
Aż mi coś w gardle stanęło... Ale od słowa do słowa i już wiemy skąd sobie to wymyśliła... Oczywiście z "króla lwa" 🤔

A MÓJ KAMIL NIE MOŻE TEJ BAJKI OGLĄDAĆ BO PRZEŻYWA JĄ STRASZNIE 😞 RAZ OGLĄDNĄŁ I PRZEZ SEN PŁAKAŁ 😞 ALE WIECIE JAKIE TO BYŁO STRASZNE BO W PEWNEJ CHWILI TAK SIĘ ROZWYŁ ŻE USPOKOIĆ GO NIE MOGLIŚMY 😞 WIĘC MA ZAKAZ OGLĄDANIA TEJ BAJKI 😞

NA DRUGI DZIEŃ SPYTALIŚMY SIĘ CO MU SIĘ ŚNIŁO BO NAWET NIE PAMIĘTAŁ ŻE PŁAKAŁ A ON MÓWI ŻE ŚNIŁA MU SIĘ TA SCENA Z BAJKI PRZY CZYM ON TAM BYŁ W TEJ BAJCE 😞

OKI JA TEZ ZMYKAM BO RANO TRZA WSTAĆ 🙂

DOBRANOC MAMUSIE I ICH SŁONECZKA 🙂 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/__PI__CY_MISIU.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Mittko Maja ma też taki "charakterek", że czasem jakby diabła miała za skórą 🙂

AgnieszkoK rzeczywiście Kamilek jest wrażliwy... Majka oglądała tą bajkę pierwszy raz jak miała trzy i pół roku,ale emocjonowała się tylko podczas oglądania a potem już nie... Ja za to byłam na tej bajce w kinie (jak byłam w podstawówce) i łzy jak grochy mi leciały 😉

• Mamusia
Agaw26 ja też się jej nie dziwię... Doskonale ją rozumiem. Najlepsze jest to że ona przy rozwodzie mówiła że kością niezgody między nimi była jego matka i że strasznie ją krytykowała... Ja pierdole laski co ja bym miała gdybym miała ją bliżej... Całe szczęście dzieli nas 400km!!! Moi rodzice też są wściekli na krowę na maksa... A mąż... To wąż 🙂 jak to napisała Edyta i wcześniej Marta, tylko tak mówię o rozwodzie, bo wiadomo że JESZCZE nie mam zamiaru się rozwodzić ale jak dalej tak będzie to nie wytrzymam w takim związku...

PannoNikt mój mąż też nigdy nie krzyczy, ja za to nadrabiam za dwoje... Najpierw mówię potem głośniej aż się dre... A on siedzi i wiecie co jest najgorsze? Ja gadam wyzywam i krzycze a ten siedzi jak ten osioł i nic, ani słowa... No kurna mógłby tą gębę otworzyć to nie. Siedzi potem cicho przez cały dzień i nic...

PannoNikt łap oklaska, dziś ode mnie dla Ciebie 🙂

Oczywiście dziś wieczorem też mi się wjebał do małego bo strasznie płakał ze zmęczenia a tatuś nie umiał uspokoić to go przytuliłam i zaśpiewałam do uszka i mi powiedział "tak go nauczyłas tego mruczenia i teraz go uspokoić nie mogę" ale go od razu opier że ja z małym jestem sama 24 na dobę i jeżeli śpiewanie go uspokaja to będę sobie radzić z nim w ten sposób. To po chwili coś zrozumiał i mi powiedział że on nie wie jakie ja mam na niego sposoby. No nie wie bo więcej go nie ma niż jest ale po chuj się wpierdala jeśli widzi że mały się uspokaja.
Brr ten weekend dla mnie to jak kubeł zimnej wody na łeb...

Wiolka gorset jest ZAJEBISTY!!

• Mamusia
Hej dziewczyny!!

Wyjazd byl zajebisty!!! 🙂 co prawda nad morze nie pojechalysmy bo padal deszcz wiec ciagle siedzialysmy w domu ale i tak bylo super!

a w autobusie co ja zrobilam jak jechalam w pierwsza strone.... pamietacie jak wam pisalam ze snilo mi sie,ze poznalam tam mojego przyszlego meza i ojca mojego drugiego dziecka? cholerka! w Szczecinku wsiadl taki przystojniacha.... siedzialam praktycznie na samym tyle a on przyszedl i usiadl za Wiki i ciagle widzialam jak sie wychyla do niej i na nia patrzy i wkoncu ZAGADAL DO MNIE! "przepraszam, to coreczka czy synek? " ja mowie "coreczka" a on "jaka grzeczniutka" a ja tylko sie usmiechnelam i odwrocilam.... pozniej "przepraszam ,ktora godzina? " ja odpowiedzialam i znowu sie odwrocilam.... pozniej wychodzilam i mialam tyle toreb i spytał "czy moge pomoc" powiedzialam ze bylabym wdzieczna wzial najciezsza torbe i stal chwil eprzed autobusem z ta moja torba jak ja sie witalam z Sandra i ja tylko zabralam od niego ta torbe i powiedzialam "dziekuje" i sie odwrocilam. BUUUUUUUUUUUU ;( jak ja zaluje....... chyba splawilam faceta z mojego snu... ehhh.... szukam go od kilku godzin na nk :P

a Sandry chlopak jest taaaaaki zajebisty! usmielismy sie ze hoho! i pierwsza noc spalismy razem w 4 w pokoju hehehe. No i jest zolnierzem :P "za mundurem panny sznurem".

aaaaa a chwalilam sie,ze podrywa mnie policjant? ;> ajjj dobrze zrobil mi ten wyjazd!!

A Wiki w pierwsza strone jak jechalysmy do Koszalina cala droge sie rozgladala a w druga strone jak wracalysmy dzisiaj to na poczatku wpatrzyla sie w sufit i robila tak jak za chwile wstawie wam zdj :P ona jest niemozliwa!! a tam u Sandry byla taka grzeczniutka ze od piatku do dzisiaj plakala moze z 4 minuty? ahhhh super!! nie moge sie doczekac az znowu pojade 🙂

Nadrobic niestety was nie nadrobie hehe :P [img size=360]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/hii.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej, u nas kolejna zawalona nocka. A było już tak pięknie. A od 5 dni Madzia wstaje regularnie o 3.00 i nie chce już spać. W dzień też nie śpi. A ja padam ze zmęczenia.

A mój K dziś z wyrzutem i zdziwieniem zapytał się dlaczego ja się zdenerwowałam na małą. No wiem, może nie jestem wzorem cierpliwości...ale każdy ma prawo się zdenerwować i każdy ma granicę wytrzymałości.

W każdym razie z obserwacji Madzi wywnioskowałam iż neurolog jest konieczny. Pomijam podejrzenie napięcia mięśniowego. Ale ona jest mocno nadpobudliwa i nerwowa tak więc myślę iż wizyta u lekarza może przynieść korzyści.

Fredeczka ale Twoja Wiki jest duża...i grzeczna (w przeciwieństwie do mojej diablicy).

Co do relacji partnerskich to u mnie niestety często jest woja słowna. K. ciągle ma jakieś ALE czym wyprowadza mnie z równowagi.
Może to kwestia dotarcia się...jakby nie było jesteśmy dość krótko ze sobą.

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

• Mamusia
Hej laseczki,piękne i wspaniałe mamusie.Najseksowniejsze laski pod słońcem 🤪 🙂

U nas nocka może być,ale bywało lepiej 🙂

Fredeczko suuper że wyjazd się udał,co do deszczu to ja bym poszła chociaż na chwilke nie darowała bym sobie a i wtedy jest najwięcej jodu 🙂 no chyba że strasznie lało to rzeczywiście Wiki za mała na takie ekstremy 🙂
No ja nie wiem spotykasz faceta ze snu a ty nawet słowem się do niego nie odezwałaś a tak się facet starał :P

Persy bidulko ale Ci Madzia daje w kość wydaje mi się że wizyta u lekarza nie zaszkodzi a wręcz może pomóc.Trzymaj się dzielnie.