Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

HEJ MAMUŚKI 🙂

CO TAM U WAS KOCHANE ZGRABNE I POWABNE MAMUSIE? 🤪

JA DZIŚ ZNÓW CAŁY DZIEŃ U TEŚCIOWEJ BYŁAM 🙂

DZIŚ PO RAZ PIERWSZY MOJA TEŚCIOWA MNIE TOTALNIE WKURWIŁA 😠
UBRAŁAM MOJE STARSZE DZIECKO W WIOSENNĄ KURTKĘ I BUTY TO DOSTAŁAM ZJEBĘ ŻE ZA CIENKO 🤨 🤢 NO KURWA MAĆ SORKI ZA SŁOWA PRAWIE 20 STOPNI CIEPŁA A JA MAM GO W KORZUCH I BUTY ZIMOWE MU UBRAĆ 😠 TRZEBA MIEĆ POJEBANIE W GŁOWIE 😠

AGAW LENUSIA SŁODKO SOBIE ŚPIOCHA I JEST SŁODKA JAK TAK ŚPI 🤪
A RESZTĘ NIE PAMIĘTAM CO MIAŁAM NAPISAĆ :P LECĘ BO MOJE DZIECKO NAWALIŁO W PAMPERSA I SIĘ AŻ PLUJE ZE ZŁOŚCI :laugh: :laugh: :laugh: :P

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczynki ale piekna pogoda az nie chcialo sie wracac ze spaceru A bylam 4 godz, a teraz moj szkrab jest bardzo marudny ... co chwilke sie budzi ... zmykam bo znow ryczy

• Mamusia
Hej wróciłyśmy z bioderek,wszystko w porządku 🤪
I jeszcze skontrolujemy za trzy miesiące 🙂

Zaliczyłam w drodze powrotnej mc'donalda bo tak mi się chciało rybki i tatuś mnie zawiózł,oczywiście smyka też zaliczyła i 100 zostawiłam 🤢 masakra,ale musiałam małej czapeczke wymienić bo ta jej na oczka leci 🙂

Ale Lenka słodko śpi 🙂

Śliczne kwiatuszki mmm ale wiosną pachnie 🙂

ANJU MOZE MA TAKI DZIEŃ. JESLI USPOKAJA SIE NA REKACH TO WIDOCZNIE CHODZI MU O TO BY GO NOSIC 🙂

MITTKO JA TEZ NIE MOGE WCHODZIC DO SKLEPÓW DZIECIECYCH BO NIGDY NIE WYCHODZE Z PUSTYMI REKOMA.

AGUSK NO W KOŃCU NAPISAŁAS COS NEGATYWNEGO O SWOJEJ TESCIOWEJ, JUZ MYSLAŁAM ZE JEST IDEALNA :laugh: :laugh: :laugh:

SLICZNE KWIATUSZKI DZIEWUSZKI 🙂

• Mamusia
Haha fredeczko nie tylko czapeczke kupiłam,ciuszki mijałam szerokim łukiem,ale wpadły mi jeszzce rajstopki w reke i dwie bluzeczki dla iśki 🙂

Oj dziewczyny ja miałam taki weekend mała cały czas ryczała myślałam że za niedługo to latać z nią bedę pod sufitem bo nic nie pomagało 😞

Ewo obiecane zaproszenie,ale nie wiem czy nie zmienie bo te zdjęcia miały być w całości ale się nie zmieściły.Zobacze jeszcze co mąż napisze jak mu się spodoba to zostanie 🙂
[img size=403]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/sylwia_tucka.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dziękuję dziewczynki 🙂

Fredeczko ale nie ma nic ciekawegon w tych zakupach 🙂
W każdym razie może później wstawie bo teraz mała się juz drze i musze isc ja kapac.

A jeszcze ssię zestresowałam bo moj maz ma wylaczony telefon i juz zaczynam xsie denerwowac 😞