Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A JEDNAK WPADŁAM NA CHWILKĘ :P

WIOLKA A GDZIE FOTO GORSECIKU??? HMM??? DAWAJ FOTKĘ ALE JUŻ :laugh: :laugh: :laugh:

MÓJ MAŁY ZNOWU NIE GADA PRZEZ SEN ALE JAK SSIE CYCA TO W PEWNYM MOMENCIE PRZESTAJE SSAĆ I ZACZYNA SOBIE GAWORZYĆ I ŚMIAĆ SIĘ DO MNIE :laugh: :laugh: WIECIE JAK TO SŁODKO WYGLĄDA 🤪 W PEWNYM MOMENCIE TO MAM WRAŻENIE JAK BY CHCIAŁ MI COŚ POWIEDZIEĆ :laugh: :laugh: :laugh: KOCHAM TO MOJE MALEŃSTWO 🙂
STARSZE WREDNE OCZYWIŚCIE TEŻ :P :P :P

• Mamusia
haha Wiola moja też sobie śpiewa aaa tylko ona mnie przedrzeźnia ja jej robie aaa i jak przestane to ona aaa i ja wtedy w śmiech i ona oczywiście też 🙂 Ale przez sen jeszcze jej się nie zdarzyło gadać 🙂

A właśnie Wiola wstawiaj fotke 🙂

Kajtucha ty przynajmniej się obkupiłaś a ja kiedy to zrobie?? jakiś koszmar na święta pójde w adidasach i kurteczce sztruksowej i w dżinsach.Cholera nie mam nawet jak iść na spokojnie pooglądać i coś kupić 😞

A TAK MOJE DZIECIĘ ŚPI SŁODKO W WÓZECZKU NA DWORZE POMIMO ŻE DESZCZ PADA 🙂 [img size=374]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Bartu__0280.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

HELOŁ

MÓJ OKLASK POLECIAŁ DO PANNY NIKT 🙂 KOCHANA I TAK JESTES ŁAGODNA. JA OSTATNIO W TRAKCIE KŁÓTNI ROZWALIŁAM MEZOWI TELEFON O PODŁOGE.
KIEDYS TEZ RZUCIŁAM W NIEGO STOŁKIEM 🙃

JA TEZ DZIS WYSTROIŁAM MOJĄ LALE. ZARAZ WAM POKAZE.

PRZEZIEBIONA JESTEM 😞 MEZA BOLI UCHO 😞 KUŻWA!!!!!

JA TEZ NIE WYSYŁAM ZAPROSZEŃ NA CHRZEST. TELEFONOWAŁAM DO GOSCI.

AGA BATRTUS JEST SŁODKI.

MOJA CÓRA [img size=225]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC06461-a3a8fd495d074b28ae87a6d61559696f.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

SŁODKA LENKA ALE WYGLĄDA JAK MALOWANA LALA :laugh: :laugh: :laugh:

OKI LASENCJE ZGŁOSZĘ SIĘ WIECZORKIEM BO SIOSTRA JUŻ JEST 🙂

MIŁEGO POPOŁUDNIA 😘 😘 😘

• Mamusia
Lenka jaka gwiazda,świetnie wyszła 🙂

No mnie też się udało zrobić pare fotek zanim moja gwiazda padła i śpi,mam nadzieję że uda mi się coś wybrać.
A ja zamawiam zaproszenia na chrzest i to właśnie ze zdjęciami
Dominika będzie wręczała swoje a Emila swoje 🙂

• Mamusia
Witam mamusie!

U nas nocka nie przespana co godzine pobudka. AgnieszkoK to tak jak u Ciebie. Ale już mojego wyczułam w czym jest problem. Po prostu jak go nakarmie wieczorem po kąpieli tylko piersią to póżniej noc jest do dupy. Antek nie najada się a w nocy to pociągnie parę razy i kimono. I tak co godzinę.

A teraz sobie słodko śpi na balkoniku pomimo że kropi deszczyk 🙃

A dzisiaj oklask powędrował do Edyty 😉

Lenka to jak modelka wygląda w tej sukieneczce a czapa powala

idę obiadek przygotować póki śpi.

No i oczywiście miłej niedzieli Wam życzę

kurcze nie mogłam się powstrzymać i muszę Wam się pochwalić że zostanę ciocią 🤪 🤪 siostra jest w ciąży 6 tydzień 🤪 🤪 🤪
dla mnie to jest coś dziwnego bo jeszcze na Bartka chrzcinach wyrzekali się jak żaby błota a tu proszę :laugh: :laugh: :laugh:

AGUŚ TO SUPER 🙂
POWIEM CI ZE JAK KTOS SIE NAS PYTAŁ KIEDY BEDZIE DZIDZUS TO TEZ SIE WYRZEKALISMY JAK TO MÓWISZ JAK ZABA BŁOTA, ALE TO DLATEGO ZE NIE MOGŁAM ZAJSC W CIĄZE I DLTEGO WOLELIŚMY MÓWIC ZE JESZCZE MAMY CZAS NIŻ ZE NIE MOZEMY, WIĘC MOZE ONI TEZ NIE MOGLI...
LUB TO BYŁA WPADKA U NICH :laugh:
W KAŻDYM BADZ RAZIE SREDECZNIE GRATULUJE 🙂

AGNIESZKO ONI CHCIELI MIEĆ DZIECKO OD DAWNA I SIOSTRA NIE MIAŁA ŻADNYCH KŁOPOTÓW Z ZAJŚCIEM W CIĄŻĘ TYLKO CHCIELI TROCHĘ PÓŹNIEJ BO CHCIELI NAJPIERW WIĘKSZE MIESZKANIE KUPIĆ NO ALE STAŁO JAK SIĘ STAŁO I WCALE SIĘ TYM NIE SMUCĄ A WRĘCZ CIESZĄ 🙂
ONI JUŻ MAJĄ CÓRKĘ, W TYM ROKU SKOŃCZY 14 LAT W LISTOPADZIE I TO MALEŃSTWO TEŻ BĘDZIE Z LISTOPADA :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
hello!

AguśK ale Bartuś słodziutko śpi 🙂
Gratulacje dla siostry 😉

AgaW Lena to mała modeleczka, ślicznie wygląda w tej sukienusi 🙂 No i czapka the best!

Podczytywałam Was od rana, a teraz już nic nie pamiętam ☺️

Poranny oklask poleciał do Edytki, a teraz też sobie kogoś wybiorę 😉

Byliśmy u rodziców na obiadku, a teraz mąż kręci ciasto 🙂 Znowu zaczęłam żreć na potęgę więc muszę się trochę opamiętać :laugh:

Acha... co do kłótni to ja mam na koncie roztrzaskaną komórkę, telefon fotograficzny, potłuczony wazon i kilka szklanek :laugh: :laugh: :laugh: Z tego wszystkiego najbardziej było żal aparatu bo był najdroższy ☺️ No, ale teraz jestem już trochę spokojniejsza :P