Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczko :laugh: sprytna jesteś :laugh:
Ewo ja Majce podawałam od razu surowe, niektórzy dają gotowane. Na początku dawałam tak 2-3 łyżeczki. Marice też tak będę rozszerzać właśnie od jabłuszka.
Kajtucha oj Kochana rozumiem Ciebie... wiem jak to jest 🤨 Łap buziaki 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Wiecie co? Wlasnie 2 godziny dawalam mojemu bachorowi jesc!!!!!! Nie chce ssac, lyzeczka wogole nie ma sensu, na koncu dawalam jej STRZYKAWKA a i tak prawie wszystko ladowalo na sliniaku. I jak tu kurwa jego mac nie dostac wkurwa na swoje dziecko????? Przepraszam ze przeklinam ale juz noprmalnie wymieklam 🤨 zaraz z tej bezsilnosci to sie porycze 😞 😞 😞 😞

WIOLU JA CI COŚ PORADZĘ MOŻE WYDAWAĆ SIĘ TO TROSZKĘ NIEPOWAŻNE ALE SPRÓBUJ MAJE PRZEGŁODZIĆ 🙂 JEŻELI JADA CO 3 GODZINKI TO SPRÓBUJ DAĆ JEJ CO 4-5 GODZINY PO PROSTU MOŻE JUŻ TAK NIE POTRZEBUJE CZĘSTO JEŚĆ 😉
I NIE DENERWUJ SIĘ BO TO TEŻ WPŁYWA NA TO ŻE MAJA NIE CHCE JEŚĆ, ONA CZUJE TWOJE ZDENERWOWANIE 🙂

• Mamusia
Aga probowalam juz chyba wszystkiego, pozostalo mi tylko karmienie przez sen. Kuzwa dostala jakiejs histerii podczas kapieli, pierwszy raz, to bardzo dziwne bo przeciez uwielbia sie kapac.Kiedy sa te skoki rozwojowe ??????

Fredka ukatrupie cie ze kazesz nam tyle czekac :P :P :P

• Mamusia
no dobra dobra juz pisze 😁

pisalam AdzieK na gg ale widze nie chciala wam powiedziec 😁

szpeglowalam nasza klase do 3 nad ranem , napisalam do 3 kolesi czy to oni. 2 odpisalo ze nie a on jeden ze nie bedzie ukrywal ze jechal tym autobusem 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
no dobra dobra juz pisze 😁

pisalam AdzieK na gg ale widze nie chciala wam powiedziec 😁

szpeglowalam nasza klase do 3 nad ranem , napisalam do 3 kolesi czy to oni. 2 odpisalo ze nie a on jeden ze nie bedzie ukrywal ze jechal tym autobusem 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
zaraz dostane szalu a moj maz oczywiscie ze nie widzi przeszkod by widziala...

ja nie chce alkoholu na chrzcinach chyba ze jak goscie beda wychodzic to dac po flaszce bo nikt prawie nie ebdzie pic bo wszyscy autem ale tesciowa myslala ze d bedzie pic i bedziemy u nich nocowac i pewnie chce przekabacic d by zgodzil sie na alkohol chociaz on nie chce pic i on jutro jedzie sam bo okazuje sie ze jutro sprawdzaja kanalizacje i musze zostac w domu czyli napewno tesciowa pojdzie z d... zaraz mnie rozniesie....