Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Wiolu nadal tak kiepsko u niej z tym jedzeniem, ale bacznie ją obserwuję i widzę, że tyje grubasek jeden, więc już przestało mnie to martwić, bo klocek z niej niezły. A z tego co wiem, to Twoja Majeczka właśnie wolno przybiera na wadze 🤨

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja też już jestem nogi to mi zaraz odpaqdną :P

Gosiu super że u fasolki wszystko dobrze i tak już napewno zostanie 🙂

Hhahah kurczaki dziś the best hehe a Wiolka o już dowaliła z tą chustką n głowie i śpiwaniem 🤪 :laugh:

Kajtucha super że z bioderkamio ok.My jedziemy jutro skontrolować drugi raz.

Fredeczko super że facio się odezwał,ciekawe co z tego wszystkiego bedzie>? 🙃
A Wiki super siedzi.Moja pisze ze mna posta na kolanach bo jak ją położyłam to płacz a tak siedzi u mnie na kolanach i sobie gada 🤪

ja na bioderka idę w poniedziałek pierwszy raz a w najbliższy czwartek mamy drugie szczepienie a w piątek dermatolog i kardiolog, oby wszystko było ok 🙂
o a teraz mamy wielki płacz 😞

• Mamusia
PannoNikt teraz to chyba zaczęła normalnie przybierać na wadze na tym sztucznym mleku bo jak kiedyś było 500gr przez półtorej miesiąca tak ostatnio było 700gr w 20 dni. Pewnie jej niedługo przejdzie ale co się nadenerwuje to moje. Ja jeszcze nie byłam na bioderkach bo tutaj się idzie dopiero w 4 miechyu życia 🤔

• Mamusia
Wiolka to de mnie-miałaś 49 ipomyślałam, że lepiej aby była okrągła sumka ale w tym samym czasie jeszcze ktoś Ci dał :P

my po spacerku, małemu zakładam body, sweterek, kurteczke, rajstopki i spodnie- a mamusia dzisiaj z krótkim rękawkiem już była :laugh:
najlepsze było, spaceruje sobie, mały kwęka w wózku to sie nachylam aby dac mu smoczek a on oczy jak 5 zł i w krzyk-nie poznał mamy w okularach przeciwsłonecznych 🙃 🙃 🙃

a ztych kurczaków to sie uśmiałam, aż mnie brzuch rozbolał 😁 😁 😁 aż synuś tak dziwnie na mnie patrzył

Gosia super, że wszystko ok! buziaczek w brzusio 😘 😘

kupiłam lody cytrynowe po drodze to ide sobie nałożyc :P

• Mamusia
Fredeczko super Wiki siedzi, właśnie znalazłam posta ze zdjęciem bo gdzieś mi uciekł jak nadrabialam. Mój mały też tak siedzi, złośnik jeden nie chce leżeć. Tylko siedzieć albo chodzić z nim...

ja znowu zrobiłam moja ulubiona sałatkę 🙂 w ciągu dwóch tygodni trzeci raz 🙂 ach pyyychotka

mittka ty się nie denerwuj, pewnie nie pierwszy raz tak mamusię załatwiła i nie ostatni 😉

a ja zaraz będę mieć wizytę niemiłego gościa, męża siostra przychodzi a ja nie odzywam się do niej od 2,5 roku, i jak to przeżyć, hahaha, wredota jestem:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
A to że wsiąka to normalka tylko że do ortodonty miały jechać na 17 a przyszła 10 minut po 17 i na własne życzenie pojechała głodna.

Emmax 2,5 roku 😲 i teraz ma Cie odwiedzić o szok.Ale dasz rade może potem znowu się nie pojawi przez dwa lata 😉 żartuje oczywiście 🙂

• Mamusia
Hej!!

my o 15 wyszlysmy na sapcerek i wrocilysmy ok 15 ale nogi mam w dupie :P

az w glowie mi sie kreci od tego swiezego powietrza :P

on jeszcze nie odpisal.... drugi dzien z rzedu odpisal w poludnie wiec moze tylklo tak siada na kompa i wtedy sie odzywa... szkoda :P bo doczekac sie nie moge :P