Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ło matko po 4 godzinach niejedzenia moje dziecko zjadło sobie aż 105ml, ja oszaleje, bez kitu. Właśnie wróciłam od sąsiadki, która ma córeczkę 2 tygonie młodszą od Mai, joj jaka ta mała osowiała, młoda patrzyła na wszytsko i wszystkich, smiała się a Petra itylko leżała i nic, nawet nie skupiła wzroku na mnie na 2 sekundy, dziwne. Biedaczka ma z tą mała taki sam problem jak ja, tez nie chce jeść, tylko ta jak już zgłodnieje to zje nie spiąc a moja niet. Takie cyrki mamy z tymi naszymi córami, że hej! Jej tez przestała ciągnać cyca tylko, że ona to ściągała pokarm przez półtorej tygodnia i jej się znudziło. Głupia 🤢 Idę wykompać brzdąca, później zajrze.

• Mamusia
Nie no prosze Cie Fredeczka :laugh: mam zadnych czerwonych kokardek :laugh: ale nie powiem ze jak zobaczylam znienawidzona sasiadke to Majke przytulilam do siebie tak, żeby nie widziala jej buźki 🥴 🥴 ale to tylko dlatego, że mowia w caej miejscowosci ze ta kobieta ma zle oczy a ja na wlasnej skorze sie przekonalam ze to diabel wcielony. Wiec nie, nie sadze zeby mi ktos zaczarowal dziecko tylko, że przechodz\i najnormalniejszy w swiecie skok rozwojowy i jej przejdzie :laugh: 🤪

Fajny wpis 🙂

HEJ KOBIETKI 🙂

MY W DOMKU PO KĄPIELI A MNIE WIELKI WKURW WZIĄŁ BO MĘŻUNIO SIĘ NABOMBAŁ JAK MESERSZMIT I JESTEM WŚCIEKŁA JAK OSA 😠 😠 😠 😠

ALE SIĘ ROZPISAŁYŚCIE WIĘC IDĘ SOBIE POCZYTAĆ :P :P :P

• Mamusia
Wiolu mam ta biżuterię. Ale większość jest drewniana nie wiem czy Cię to interesuje, wyśle Ci na maila mimo wszystko żebyś zobaczyła w ogóle co mam a jeśli dasz mi dzień, dwa to może zrobię Ci same kolczyki z resztek które mam z normalnych korali! Maila Ci wyśle jak mały mi pozwoli to dzisiaj późnym wieczorem.

Ponieważ Szkocja to kraj czarownic u nas kokardy nie brak :laugh: Świeże zdjęcie z wczoraj :laugh: :laugh:

Możemy się podzielić kokardkami :laugh: :laugh: :laugh:

GOSIU2301 TO SUPER ŻE U TWOJE FASOLINKI WSZYSTKO OK NO I DATA SUPER 🤪 🤪 🤪 🤪

AGAW POPRAWIŁAŚ MI HUMOR :laugh: :laugh: :laugh: KURCZAKI :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: TWOJA TEŚCIOWA TO MA POCZUCIE HUMORY A MĘŻUŚ PO NIEJ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: OCZYWIŚCIE OKLASK 😘 😘 😘 😘 :laugh: :laugh: :laugh: :P :P :P

NO NO FREDKA W SIÓDMYM NIEBIE :laugh: :laugh: ŻYCZĘ POWODZENIA 😘 😘 😘

Teraz powinno wejść 😉 [img size=314]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/czerwona_kokarda.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
PannoNikt mala sliczna...

a my wlasnie po kapieli...

znacie jakies platnego zabojce, zaplace.. chodzi oczywiscie o tesciowa.. jak powiedzialam ze chrzciny bez alkoholu i max do 19-20 to mi sie zapytala czemu tak krotko i czy d nie ebdzie chcial pic bo mozemy u nied spac...

ja pierdziele ale nasrane w glowie..

bylam dzis na mega spacerze.. pomylam okna, powiesilam firnaki, zrobilam pranie, wyprasowalam ciuszki malego, zmienilam posciel i padam na twarz a jutro jade do siostry..

moj maly tak gada ze az piszczy...

• Mamusia
Uff my też już po kąpieli i mała smacznie chrapie 🙂

PannoNikt to jak już tak rozdajesz to podziel się tą wstążeczką bo u nas brak 🙂 Zdjęcie jak to moja córka ostatnio mówi SUPCIO 🤪 i doprowadza mnie tym słowem do szału :P

Agnieszko84 oj bidulko,moja teściowa to nawet nie piśnie bo i tak wie że nie ma nic do gadania :laugh:

Ide sobie zrobić bułeczke z pyyszną pastą kiełbasianą 🤪

AGA84 TO POWIEDZ W TEN SPOSÓB SWOJEJ TEŚCIOWEJ ŻE JEŻELI CHCE SIĘ NAPIĆ WÓDKI TO OWSZEM NIECH MAMUSIA SOBIE KUPI I WYPIJE ALE DOPIERO PO CHRZCINACH :P :P
ALBO WIESZ MÓJ OJCIEC MA WIATRÓWKĘ TO MOŻEMY POSTRASZYĆ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

PANNONIKT SUPER ZDJĘCIE 🤪 🤪 ALE MARIKA ZACIEKAWIONA KOKARDKAMI :laugh: :laugh: :laugh:

Agnieszko84 no to nieźle masz się z tą teściową 🤨

Pasta kiełbasiana... metka cebulowa... ranusie co to jest, bo ja o tym pierwszy raz słyszę??

A z tą kokardką było tak... Mam tu taką znajomą, co jak mnie tylko spotka gada: Weź Kasia wstążkę przyczep małej, bo ją zauroczą...
No to mąż przyczepił 😉

FREDKA METKA CEBULOWA TO MÓJ PRZYSMAK 🤪 🤪 🤪 UWIELBIAM JĄ Z DUŻĄ ILOŚCIĄ PIEPRZU ALE TERAZ ZE WZGLĘDU ŻE KARMIE PIERSIĄ TO NAWET METKI NIE JADAM BO TO SUROWE MIĘSO :P