Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

przyszlam ze spacerku, ogarnelam troche chaupke, pobawilam sie z synkiem, dalam mu jesc i uspilam a wy 13 stron naskrobalyscie ... nie mam do was sil - kiedy to ja nadrobie :P

dzieki mitak ze moge sobie twoj pomysl zapozyczyc 🙂

fredeczka ja bym nigdy nie zalozyla takich bucikow ... znaim bym je wcisla to juz bym lezala na ziemi a co mowic o kilku krokach - dla mnie za wysokie 🥴 ale te pierwsze mi sie bardziej podobaja

gosiag ale superasna mycha 🤪
dziekuje bardzo za maila 🙂 o i drugiego tez 🙃

ja tez jeszcze nie slyszalam o tej gruzlicy 😠

ale macie przerabane z tymi paszportami 🤨 mam andzieje ze wszystko bedzie ok i kazde plany si udadza 🙂

Darunio mnie tez sie teskni za brzusiem - pozdrawiam 🙂

nadrobilam 🙂 ide ogladnac troszke tv ... buziaki na dobranoc :*

ma tak pośrodku główki i nie jest jeszcze taka mocna, ale jest i trzeba dzialać, mam nadzieję, że szybko się pozbędziemy dziadostwa 😠

Wiolka chwaliłam się kiedyś małą 🙂 , a z tą kąpielą to nie mam pojęcia, czy zmiana miejsca może tak działać 🤔

• Mamusia
Ło jeju zanim nadrobiłam to Wy pouciekałyście 🙂

Doruniu śliczny brzusio.Mam nadzieję że za miesiac znów się ni pochwalisz 🙂

Kurcze nie wiem co jeszcze miałam pisać.Padam na pysk.Byłam dziś u księdza nie ma problemu ani z sukienką ani z chrztem,tyle dobrze.
Na wieczór jeszcze się poryczałam i mam dość 😞 eh

Emmax napewno wszystko będzie dobrze limit złych wiadomości już wyczerpany i teraz będą same dobre 🙂

• Mamusia
Trochę Was rozumiem ale tylko trochę bo mój mąż na weekend jest w domu ale też mam ochotę ponarzekać że go nie ma w tyg tylko wszystko sama sama sama ale nie narzekam bo wiem że bym go tylko zdolowała bo nie robi tego dla przyjemności a ktoś musi wyżywić 4 osoby...
Mój szkrab zasnął przed 23 🙂 sukces! A ja głupia zamiast spać to godzinę siedzę i oglądam Szminkę w wielkim mieście ale już lecę do spania.
Dobranoc mamulki

• Mamusia
a moj maly wstal... szok.. raczej juz spal do rana ale zjadl i poki co to gada w lozeczku... moze sie zmeczy.. hihi...

jak nigdy wyszla mi dioda na brodzie... boli jak nie wiem a jestem po okresie.. dziwne ale cos... zniknie 🙂

mmausie nie ma co narzekac, niestety nic to nie da ale niestety czasem trzeba powiedziec ze jest nam zle chociaz druga polowka robi to przeciez dla nas wszystkich i jest mu napewno ciezej od nas...

damian pracuje od 9 do 17-18, wyjezdza po 8 i moze wroci okolo 18-19 wiec przyjezdza, kapanie dziecka i to wszystko co widzi malego w tygodniu...

wczoraj mialam ciezki dzien rano i maly strasznie plakal podczas ubierania i zmaiast mi pomoc to jak zwykle poszedl sie golic i mnie zostawil... w lazience podczas golenia zrobilam taka awanture ze jak pizlam drzwiami od lazienki to pekla na 3 czesci ale jeszcze nie wyleciala.. hiih.. napstepnym razem wypadnie 🙂

ja wiem ze pracuje i jest z,meczony ale nie on jeden...

potrzebuje pomocy od czasu do czasu.. sa dni ze sam wszystko zrobi ale sa dni ze zje, wykapie sie i tv a Ty martw sie dzieckiem...

oszalec mozna...

przestal gadac.. mnoze zasypia? 🤪

wyzalilam sie, dzieki 🙂

fajniue ze jetsescie...

kolorowych snow...

• Mamusia
Witajcie sexy mamusie 🙂

U nas nocka spokojna 🙂

O widze że dziś pierwsza jestem 🙂

No mój mąż napisał że będzie w przyszłą środe w nocy co wiąże się z tym że we wtorek po świętach będzie już wyjeżdżał.Kiedyś się normalnie wezme i położe na torach 😠

No nic koniec narzekania 🤪
Znów za oknem piękny dzień więc trzeba ładować akumulatory 🙂

DZIEŃ DOBRY

ACHH... MOJEGO TEZ WIECZNIE NIE MA, CO Z TEGO ZE NAN NOC PRZYCHODZI DO DOMU...WIECZNIE W PRACY ALBO NA BUDOWIE....

A WCZORAJ Z LENĄ OD 11 DO 16 NA SPACERZE Z JEDNĄ PRZERWĄ NA CYCA I PRZEBRANIE PIELUSZKI W DOMKU 🤪 A TAK MNIE ŁEB WCZORAJ BOLAŁ ŻE HO HO..

DWIE NOCE MOJA KRÓLEWNA DAŁA MI POPALIĆ. BUDZIŁA SIE CO DWIE GODZINY.. DZIŚ BYŁA GRZECZNIEJSZA BO OBUDZIŁA SIE TYLKO O 2 I O 6

MIŁEGO DNIA KOCHANE

PS
TEZ MIAŁAM PISAĆ EMMAX ZEBY JAKIEŚ FOTKI LENKI WSTAWIŁA 🙂

• Mamusia
dzień doberek 🙂

ja nie bede narzekac bo zaraz wpadne w dołek a taka piękna pogoda 🙂

wpadłam sie tylko przywitac i ide ogarnąc chatke bo potem przyjeżdża do mnie Gosia2301 iidziemy na spacerek z maluchami-mój w wózku a jej w brzuszku :laugh:

to papa

• Mamusia
Hej dziewczyny!!
Ja wczoraj poszlam z kolezanka na spacerek i pozniej poszlysmy na pizze, piwko i bylysmy tak pijane... po jednym redssie znowu ! co sie dzieje hehe?

Doruniu brzuszek przepiekny!! cudownie wygladasz! 🙂

Wiki standardowo spala cala noc :P

A ja mam takiego kaca..... :/ ze szok!!

tararararaaaaam.... facet ze snu jeszcze nie odpisal ale.... skoro spytal .... czy jestem sama czy mam kogos..... to kto wie? ;> wysnilam sobie to teraz bede miec cooo ?? :P