Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry brzucholki :laugh: :laugh: :laugh:
Witam również nową grudniówkę 🙂 🙂 🙂 🙂 Zajefajny masz nick, na czasie 🤪 🤪 🤪 🤪
No w końcu jest czym oddychać, a nawet się cieszę że jest dzisiaj taka pogoda :P :P :P :P :P

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aha Persy ciuszki są śliczne jak zwykle 😉 😉 😉
Agnieszko to dobrze że rozgoniłaś towarzystwo. Ja też nie lubię takich imprez w domu 😞 😞 😞 😞 Strasznie mnie rozwścieczają bo ja mam małą chałupkę a przy takiej imprezie cicho się nie siedzi 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Cześć kobietki 🙂

Witam nową mamusie 🙂 niedługo ciężko nas będzie zliczyć,jesteśmy chyba najliczniejszą grupką 🤪

Akompf no mówiłam że nie ma się czym martwić!!! teraz to bym Ci po pupie nalała :P wszystko opowiem Basi jak to mama sie stresowała 😉 :P

AgnieszkaW w zupełności Cię popieram od czego są bary 😠 u mnie dosłownie 100 metrów ode mnie otworzyli jakiś bar już widze co się będzie działo 😠

Persy ciuszki superowe,ach już sobie wyobrażam jak wystroimy w nie te nasze dzieciaczki 🤪

Witajcie dziewczynki 🙂

Witam nową grudniówkę 🙂

Akopmf, a widzisz? Teraz to będziesz narzekać w drugą stronę, bo niedługo zaczną się bolesne kopniaki :laugh:
Co do wagi, to tutaj nie ważą. I moim zdaniem wagą się nie ma co przejmować. Dla przykładu: Dwa tygodnie przed porodem, lekarz nastraszył mnie, że dziecko waży ze dwa kilo, urodziła się z wagą 3,5 kilograma :laugh:

Agnieszka, masz rację, że rozgoniłaś towarzystwo.

Persy! Ubranka świetne, zwłaszcza te spodnie!

• Mamusia
Dzień dobry grudnióweczki!

Cięzką miałam noc dzisiaj, obudziłam się o 2 i tak do 4 zasnąć nie mogłam 🤢 na szczęście u mojego mężusia była 9 wieczorem więc do mnie dryndnął i od razu mi się lepiej zrobiło 🙂 Zauważyłam tez, że odkąd mam wyraźny brzusio zrobił sie jakiś bardziej czuły, ehhh jeszcze tylko miesiąc i będę go miała w domu 🤪 A jak wasi mężowie i partnerzy?

Widzisz Akompf niedługo będzie narzekanie na kopniaki po pęcherzu ehhe, moja mała się jeszcze nie obudziła 😞. Jeżeli chodzi o wagę to zupełnie nie ma się czym przejmować bo każde dziecko rozwija się w swoim tępie, moja Majka na przykład nalerzy do tych większych :laugh: z wagą jest jakby 1.5 tygodnia do przodu więc spoko :P

Mittka ja tez dzisiaj muszę się wziąć za chałupkę bo tyle się nazbierało przez te 2 miechy jak miałam gości, że ho ho!

Witam nową mamuśke!

Persy jak zwykle śliczne ciuszki, ten szlafroczek bardzo mi sie podoba 🙂

A ja jeszcze w piżamie. Nie mogę się ogarnąć jakoś dzisiaj. Najchetniej przeleżałabym cały dzień w łóżku ale widzę że słonko wychodzi, więc trzeba jakieś pranko zrobić 🙂

• Mamusia
Dzień dobry mamusie 🙂

od przedwczoraj sporo musiałam nadrobic ale było warto! co do mojej teściowej to mieszka 950 km od nas a moja mama ponad 400 więc nikt mi sie nie wtrąca a jak sie już spotkamyto jest sweeeeet :P

rozmawiałam z gosią2301 i jest w kiepskiej formie, miejmy nadzieje, że z nerkami jej synka jednak wszystko w porządku i zawinił sprzęt.

ja dziś wstałam już przed 9, zrobiłam rundke po okolicznych sklepach i oto co upolowałam dla mojego Bartka. Zaraz sie biore za pieczenie: będzie ciasto jagodowe z galaretką 🤪 a moi Włosi będą za 2 tygodnie.

śliczne ubranka a ten szlafroczek to jest po prostu mioooooooodzio.

pozdrawiam i ide pichcic ale bede do Was zaglądac do już wiem, że jesteście nieobliczalne 🤪 w jeden dzień 40 stron 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mam nadzieję że ten sprzęt jednak się pomylił tyle się słyszy o takich przypadkach.Ale co bidulka przechodzi to koszmar,trzymam kciuki i oby po weekendzie miała lepsze wieści.

A ja chciałam iść do miasta miałam kupić córce jakiś sweterek,ale znowu się pochmurzyło i nie wiem czy nie będzie padać a po deszczu nie chce mi się chodzić

• Mamusia
Anja fajne ciuszki 🙂 U mnie nie ma wogóle lumpków ale duzo rzeczy dostanę po bratowej mojego męża (jak się kwoka w końcu za to weźmie) więc się chyba obejdzie bo jak się rozglądałam tutaj za ciuszkami to dosyć drogie, np. taki pajacyk zwykły za 25zl wydaje mi sie trochę za drogi 🤨 na allegro też nie opłaca mi się kupować bo koszt przesyłki będzie za wielki. Zostaje mi czekać i wydawać horendalne sumy na ciuszki 😮