Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam o poranku 🙂

Nocka jako tako tylko troche brzuszek mnie bolał ale jakoś zasnęłam.

Fredeczko ty to masz zdolności z tymi postami. Ja to jak nadrabiam zaległości to nawet połowy nie jestem w stanie zapamiętać. Starość nie radość 🤪

Dzisiaj do lekarza, będziemy mierzyć maluszka. Wreszczie go zobaczę bo ostatnie USG miałam robione w 22 tygodniu

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam porannie 🙂
Matko kiedy ja ostatnio wstałam o tej godzinie 🤪

Julio 87 problem polega na tym że ja chcę cesarki ponieważ boje się że nie podołam z kręgosłupem po porodzie naturalnym (2 lata temu wypadł mi dysk i zdiagnozowano to jak już byłam w ciąży)teraz czasami wyje z bólu a po porodzie to nie wiem jak przeżyje 🤢

Fredeczko Ty to lubisz pisać widzę:P

A takie buciki kupiłam wczoraj w lumpku 🙂 [img size=240]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Buciki.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Mały w zerówce, ja już po śniadanku więc jakieś sprzątanko w pokoju muszę zrobić bo tylko nasrać na środku i zaklaskać uszami :laugh: :laugh:

Asiula buciku są śliczne 🤪
Już kiedyś pisałyśmy na temat wypadania dysku, bo moja mama to przechodziła i faktycznie jeżeli masz obawy to musisz porozmawiać ze swoim lekarzem 😉

• Mamusia
Hej kobietki 🙂

Nocka koszmarna 😲 obudziłam się w nocy i jakiś taki strach mnie dopadł nie wiem o co chodziło,biedna moja mała bo ją normalnie poprzerzucałm z jednego boku na drugi,w pewnym momencie to tak się zdenerwowałam że myślałam że wstane o 2 i wejde na brzuszek 🤪

Teraz siedze i czekam czy czasem ze szkoły nie zadzwonią żeby przyjść po Dominike bo rano znowu brzuch bolał,ale za nic w świecie nie dała się zostawić w domu 😠

Fredeczkaa jak zwykle zarąbistego posta wywaliłaś :laugh:

Julia buciki śliczne 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczynki!

Melduję sie jeszcze w dwupaku :laugh:

Ma ktos kontakt z DagiM, będzie teraz rodziła czy juz urodziła, AgaK dała Ci swój numer?

Akompf, gdzie jest AKOMPF??!?!?

Ja dzisiaj spałam jak aniołek dopóki nie złapał mnie diabelski skórcz w łydkę, do tej pory chodzić nie mogę 🤢
Od samego rana nerwa mam na mężolka ale takiego śmiesznego 😮 🤔 - od dawna już wie, że nie do końca jestem normalna :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: więc sie chyba przyzwyczaił :P

Fredeczka Ty jak zwykle wywalisz takiego posta, że głowa mała :laugh:

Asiula buciki sŁodkie 🙂

Ale puuuustki ostatnio u nas, pffff!

cześć dziewczynki 🙂

wróciłam, dzisiaj jeszcze będzie mnie mało bo idę do lekarza a na 19 zwiedzanie porodówki, ale od jutra będę na dobre 🙂

coś ważnego wydarzyło się u grudniówek, bo nie dam rady tego nadrobić:P

Hej Emmax 🙂

Nic poważnego się nie stało, wszystkie są w dwupaku ale już tak gaciami trzęsiemy że to już coraz bliżej 🤪

Daj znać jak poszło Tobie u lekarza no i miłego zwiedzania porodówki :P :P

• Mamusia
hEJ :p

gosiag ja bym tez nawet polowy nie zapamietala ale ja w nowym oknie wlaczam sobie strone na ktorej odpowiadam i jade po kolei wszystkie posty :P

Asiula sliczne butki!! 🙂

mittka cos chorowita ta Twoja cora . mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok?

Wiolka ostatnio zaniedbywalam forum wiec jak moge,to chociaz posta walne :P a co!!

Ja ostatnio wogole na siusiu nie chodze w nocy... hmm...

Emmax no mi to rowny miesiac do terminu zostal ... :P

Hej dziewczynki!

Przepraszam Was z góry ale nie dam rady nadrobic wszystkich 31 stron Waszych postów... Coś się działo ważnego? Mam dzis wielkie plany co do mojego mieszkania, bo zapuściłam niemiłosiernie 😞
A dziś mam wene do sprzątania więc korzystam póki jest 😁

Muszę zrobić bigos, skroic pietruchę, posprzątac w kuchni, nakarmić Kermita, posprzątac łazienke, wyczyścic buty po wczorajszym dniu ... brrrr ale pogoda była! 20 km jechalismy przez 2,5 godz. Męzunio nie zdąrzył na zajęcia, a późneij ten pogrzeb w gęstych opadach śniegu, wszytsko mokre i brudne 😞

Wróciliśmy późno... padnięci na maxa... dziś się zregeneruję ze szmatką w ręku 😁

Do później!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hej dziewuszki!
Ja coś dzisiaj połamana i przeziębienie mnie łapie, ale to nic bo za oknem pięknie słonko świeci!!!

Na 16 jadę do lekarza i mam wielką nadzieję, że po wizycie wrocę do domku! Zwolnienie biorę tylko na tydzień, a potem od POZ! DZIEWUSZKI PAMIĘTAJCIE O TYM ZWOLNIENIU BO PÓŹNIEJ BĘDZIECIE PŁAKAŁY!

Fredeczko post nieziemski hehe :laugh:

Asiula buciki super!

AgaK dobry tekst z tym klaśnięciem w uszy...:laugh:

Emmax miłego zwiedzania porodówki, ja sobie juz zwiedziłam 'od wewnątrz' wszystkie oddziały :laugh:

No właśnie, ciekawe co u Dagim, może jest już mamusią.

PannoNikt, Mittko dużo zdrówka dla Waszych córeczek 😘

• Mamusia
Dzięki dziewczynki,no ona właśnie taka chorowita nie jest,tylko z brzuchem ma problemy,ale miała robione wszelakie badania nawet usg i nic tam nie ma 🤨 a te bóle co jakiś czas się powtarzają.Lekarz kiedyś powiedział że stres,ale czym może się dziecko stresować w weekend albo wieczorem jak idzie spać i widze że ją gniecie eh...

Może Dagi jest zajęta a jeśli jest w szpitalu to może jakieś badania ma trzeba cierpliwie poczekać.

A mój brzuchaty synek to ostatnio jest taki aktywny że mam wrażenie jak by w ogóle nie spał :laugh: Teraz to mi takiego break dance wywija, a brzuch to mi faluje z lewej strony na prawą :laugh:
Mam nadzieje że po porodzie będzie spokojniejszy :P