Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Fredeczka mleka się ciepłego napij 🙂
Właśnie też jej napisałam żeby dała znać jak już maleństwo będzie na świecie 😁

A mnie coś boli wzgórek łonowy jak by mi się coś w środku rozciągało 😞 Czyżby to mały tak pchał się w dół 🤢

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No i dostałam eska jeszcze od Ami.

Ciśnienie wciąż ma wysokie, wykryto u niej lekkie zatrucie ciążowe, łożysko ma dojrzałe i zmniejszyły jej się wody płodowe i jeżeli do niedzieli nie zacznie rodzić to po niedzieli będą jej wywoływać poród 🤪

Pozdrowienia i całuski od Ami dla nas wszystkich 🙂

A ja zimne mleko na zgagę polecam, prosto z lodówki 🙂 mi pomaga 🙂

A schabowe wyszły rewelacyjne, trzymałam ponad godzinkę w mleku, potem w jajku obmaczałam, w bułce znowu w jajku i znowu w bułce ...pycha..polecam Wam tak zrobić, a jeszcze przed obtaczaniem nasmarowałam czosnkiem, posypałam solą i pieprzem... mniam ,mniam 🙂

A podkłady są u mnie w sklepiku szpitalnym, wieć ja wezmę tylko jedną paczkę z sobą, a reszte sobie tam kupię najwyżej.

• Mamusia
o kurcze!!no to juz w kolejce mamy Ami, DagiM,Asiule ... Wiolka sie stara 😉 mi sie nie spieszy ale tez jakies obawy mam bo brzuch to mi sie na udach opiera i skurcze coraz czestsze no i dzisiaj caly dzien bole brzucha... :P

kurcze no ladnie,jeszcze troche i my sie rozpakujemy kazda po kolei 😁 hahaha 🙂 a moze wszystkie na raz :P

czekamy na wieści GosiaG

jak juz zaczniecie sie wypakowywać to zacznę miec stracha - teraz jeszcze lajt!

Boziuuuuuuuu - ja chyba byłabym świetnym eksponatem do tego programu dzisiejszego! Masakra, aż sie boję pomysleć jak będę wyglądała po porodzie... straszne to!!!!! Aż mi sie ryczeć chce!

łazienka nie ruszona jeszcze :/ Ale po "Rozmowach.." sie zabieram do sprzatania ...

• Mamusia
to co spotkalo te kobiety to poprostu cos strasznego... ja mam rozstepy, owszem ale sa to ledwo widoczne malutkie biale kreseczki na udach i cycolach ale na cycolach tez pod spodem i szczerze mowiac... boje sie ,ze jak teraz wyjda to juz taaaaaakie ogromne... cellulit da sie zwalczyc i mam zamiar sie wziac mocno za siebie a Marcin no coz, musi mi kupic mega dobry i skuteczny krem na cellulit :P to sobie na gwiazdke zazyczylam.

Najgorsze miala ta dziewczyna 20letnia co 25kg przytyla w 2 tyg.

W ciazy powinno sie przytyc 12-15kg a 15kg to ja juz mam... 😞

Jejku, ja na szczęscie nie mam rozstępu nawet jednego i mam nadzieję , że już mi nie wyjdzie nigdzie. I mam na plusie tak jak Ty Fredeczko 15 kg 😞
A co do cellulitu to bardzo dobry jest balsam z Vichy ale kosztuje około 100 zł.

ehhhhhhhhhh

ja na szczęście tylko 10 kg do przodu jestem ale mam okropnie dużo rozstępów na biodrach i pupie... a oliwkę to można ze mnie wyrzymać, tyle sobie wklepałam już... Na brzuchu tez juz mam...