Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ulka napisał(a):
nawet swojego zmusiłam do lezenia nieruchomo obok i nie odzywania sie, nie poruszania, nie oddychania i porownywalam brzuchy, moj i jego.. nie ma roznicy..ale on nic nie mowi, bo wie ze mi sie cos w leb zrobilo, tylko czasem cos napomknie, przestan czytac ten internet!

Jakby moj mąz był w domu to pewnie też by ze stetoskopem w uszach chodził 🙂

• Mamusia
Ulka napisał(a):
nawet swojego zmusiłam do lezenia nieruchomo obok i nie odzywania sie, nie poruszania, nie oddychania i porownywalam brzuchy, moj i jego.. nie ma roznicy..ale on nic nie mowi, bo wie ze mi sie cos w leb zrobilo, tylko czasem cos napomknie, przestan czytac ten internet!
ale faktycznie wszystko moje lęki to z internetu sie wziely

z twoja głową na pewno wszystko ok tylko faceci tego nie rozumieja i nigdy nie zrozumią

• Mamusia
uwielbiam to nasze forum 😁 można się naprawdę szczerze z nas pośmiać 😁 też ostatnio przezywałam, że brzuch mi nie rośnie. mama mnie przystopowała i postawiła do pionu. powiedziała, że mam nie beczeć, bo dziecko będzie cały czas płakać 😜

• Mamusia
Ulka napisał(a):
dobra tez spadam, jutro mam ciezki dzien, z rana wybieram sie do zussssuuuu i jak o tym pomysle to mi sie wszystkiego odechciewa, juz chce miec to z glowy

a ja jutro do urzędu pracy jadę, zarejestrować się jako bezrobotna absolwentka 🙂 bo chciałabym na staż na 2 miesiące, żeby się nie nudzić 😁